15.03.2010

مقاله بوستون گلاب درباره ادعاهای تازه تهران: متلاشي کردن گروه هاي اینترنتي مورد حمایت آمریکا

روز: ایران اعلام کرد که این گروه ها اقدام به جمع آوري اطلاعات درباره دانشمندان اتمي را شناسایي کرده است و در بدست آوردن کنترل اینترنت که بعنوان مهمترین ابزار گروههاي مخالف مطرح است، بر آنان پیشي گرفته است.

طبق بیانیه قوه قضایئه در این خصوص که در ایرنا خوانده شد این شبکه ها در اختیار گروه هاي مخالف قرار گرفته بود و این شامل اعضاي مجاهدین خلق هم مي شود که 30 نفر از اعضاي این شبکه ها، دستگیر شده اند.

در این بیانیه اعلام شد: “طي یک سري عملیات امنیتي پیچیده در حوزه تکنولوژي و ارتباطات، تعدادي از شبکه هاي اینترنتي که توسط آمریکا اداره مي شدند، شناسایي و سي نفر مظنون به همکاري با این شبکه ها، دستگیر شدند”.

دولت ایران بارها آمریکا و انگلستان را به دست داشتن در نا آرامي هاي بعد از انتخابات ماه ژوئن متهم کرده است؛ اتهاماتي که توسط این دو کشور همواره تکذیب شده است.

این اظهارات در زماني صورت می گیرد که آمریکا تلاش مي کند تحریم هاي شدیدتري بر ایران به دلیل برنامه هاي اتمي اش، اعمال کند. آمریکا و سایر کشورها بیم دارند که این برنامه ها منجر به تولید سلاح اتمي بشود. ایران چنین قصدي را تکذیب مي کند و مي گوید برنامه هاي اتمي اش صلح آمیز و براي تولید الکتریسیته است.

در این بیانه ذکر نشده است که این بازداشت هاچه زماني صورت گرفته است اما آمریکا را متهم کرده است که براي براندازي حکومت ایران و به دنبال سیاستي که در سال 2005 در زمان جورج بوش، دنبال مي شد صورت گرفته است.

ایرنا به نقل از این بیانیه اعلام کرد: “جنگ اطلاعاتي جدید که عنوانش “جنگ سایبري” است بخشي از برنامه هاي آمریکا است”.

در این بیانیه آمده است که کنگره آمریکا بودجه اي 400 میلیون دلاري براي پوشش عملیات گروه هاي برانداز از جمله سلطنت طلبان تصویب کرده است.

مقامات ایراني سایت هاي زیادي را مورد حمله قرار داده اند که این شامل وبلاک ها و سایت هاي خبري وابسته به رهبر مخالفان، میرحسین موسوي، مي شود که اعلام کرده است که در انتخابات ریاست جمهوري ماه ژوئن به دلیل تقلب نتوانسته است رئیس جمهور ایران بشود.

برخي از ایرانیان با استفاده از فیلتر شکن هاي مختلف موفق شده اند وارد سایت هاي فیلتر شده مثل یوتیوب، فیس بوک، تویتر و سایت هاي خبري فارسي زبان بشوند.

در بیانیه قوه قضائیه آمده است که شبکه هاي هدف قرار گرفته از این نرم افزار ها استفاده مي کردند تا مردم بتوانند به سایت هاي مخالف دولت دسترسي پیدا کنند، گروه هایي که اعتراضات را اداره مي کنند و خواهان اصلاحات سیاسي و اجتماعي هستند.

ایرنا مي گوید: “اعضاي این شبکه بعد از اینکه شناسایي شدند، دستگیر شدند و اعتراف کردند که فیلتر شکن هاي آنها براي دسترسي به سایت هاي مخالفان استفاده شده است”.

ایران تعداد زیادي از رهبران مخالف و فعالان سیاسي را بعد از وقابع بعد از انتخابات دستگیر کرد.

محمد فقیهي وکیل مدافع آذر منصوري، یک فعال اصلاح طلب اعلام کرد که وي در آخرین اقدام حکومت، به دلیل اخلال در امنیت ملي به سه سال زندان محکوم شده است.

منصوري دبیرکل سیاسي یکي از بزرگترین احزاب اصلاح طلب، جبهه مشارکت ایران اسلامي است. وکیل مدافع وي به این حکم اعتراض کرده است.

موسوي، رهبر مخالفان، هفته گذشته اعلام کرد با وجود سرکوب ها، جنبش اعتراضي مردم ایران خواهد ایستاد. در سایت کلمه از قول موسوي گفته شده است: “ما تا رسیدن به اهدافمان ایستاده ایم”.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates