گزارش اختصاصي كيهان: جزئيات تازه از انهدام شبكه سايبري سيا!!
کیهان: در پي انهدام بزرگترين شبكه جاسوسي سايبري سازمان سيا كه به گونه اي عنكبوتي و با به كارگيري عواملي از جريانات ضد انقلاب داخلي و خارجي راه اندازي شده و گزارش آن به نقل از اطلاعيه دادستاني تهران به تيتر اول كيهان ديروز تبديل شده بود، خبرنگاران كيهان جزئيات تازه اي از اين شبكه به دست آورده اند كه از نظرتان مي گذرد. اين گزارش به وضوح از الطاف الهي و تلاش بي وقفه پاسداران حريم امنيت كشور در شناسايي و انهدام اين شبكه جاسوسي سايبري خبر مي دهد. شبكه اي كه با مديريت پيچيده سازمان سيا اداره مي شد و در جريان فتنه اخير فعاليت گسترده اي داشت.
در سالهاي 1383 و 1384، استقرار گفتمان انقلاب در اركان نظام، باعث افزايش قدرت ملي و قدرت نرم جمهوري اسلامي گرديد. اين تحول از يك سو مناسبات و معادلات منطقه اي و فرامنطقه اي را تحت تأثير قرار داد و از سوي ديگر راهبردهاي نظام سلطه براي تغيير رفتار و تغيير ساختار جمهوري اسلامي را با شكست مواجه ساخت و دشمنان ناگزير به اتخاذ راهبرد «مهار» براي مقابله با نظام اسلامي گرديدند.
در اين راستا طرح «بي ثبات سازي ايران» در سال 2006 ميلادي توسط سازمان سيا تهيه و با اختصاص بودجه 400 ميليون دلاري توسط كنگره آمريكا، با دستور «بوش» ابلاغ و عملياتي شد. بخشي از اين طرح، راه اندازي نوعي جديد از «جنگ اطلاعاتي» موسوم به «جنگ سايبري» بود كه از سال 2006 ميلادي و با بكارگيري گروههاي ضدانقلاب از جمله حزب صهيونيستي بهائيت، منافقين، سلطنت طلبان و برخي گروهك هاي ديگر، مورد توجه ويژه آمريكايي ها قرار گرفت. در اين راستا تأسيس شبكه موسوم به «ايران پراكسي» از مهمترين اقداماتي است كه در اين سال توسط سازمان سيا تحت پوشش دفترIBB، وزارت امورخارجه آمريكا و با بودجه اوليه بالغ بر 50 ميليون دلار انجام شد.
طراحي براي ناامن سازي جامعه
آنچه در طول ماه هاي اخير توسط شبكه هاي سازمان يافته جنگ سايبرنتيك دنبال شده است اجرايي نمودن پروژه سازمان سيا در ناامن سازي اجتماعي و ايجاد اضطراب در مردم با هدف بهره برداري هاي سياسي است. در سلسله اقدامات اطلاعاتي سپاه نمونه هاي بيشماري از اين موضوع كشف و خنثي گرديده است كه از آن جمله مي توان به موردي اشاره كرد كه در ماه هاي اخير و با هدف افزايش دامنه التهابات اجتماعي رخ داد.
در جريان آشوب ها و اغتشاشات تابستان 88، طرحي با محوريت فردي با آي دي raha در فضاي اينترنت منتشر شد كه بسرعت فراگير و موسوم به طرح «خاموشي سبز» بود. يكي از اعضاي شبكه جنگ سايبري به عنوان مبتكر اين طرح- كه خود كارشناس ارشد مطالعات برق و از مديران شركتهاي طرف قرارداد با وزارت نيرو توانير بود- با ارائه راهكارهايي در دو سطح عمومي و خصوصي، قصد داشت تا با انجام اقدامات و مانورهايي در شبكه سراسري توزيع برق به نحوي اخلال و اختلال نمايد. اين اقدامات مي توانست منجر به بروز خاموشي هاي گسترده شده و علاوه بر خسارات جبران ناپذير، تنش اجتماعي گسترده اي را توليد كند. اين فرد در ايميل هايش به ساير همكارانش نيز اعلام كرده بود كه انجام اين طرح و تكرار آن باعث ويراني پايه هاي حكومت مي شود. پس از كشف ابعاد اين موضوع توسط اطلاعات سپاه، به منظور جلوگيري از اجراي طرح، طي سناريويي عمليات نفوذ و اشراف كامل اطلاعاتي صورت گرفته و با استفاده از ظرفيت اين پروژه، با اعضاي شبكه ارتباط صوري برقرار گرديد. در نهايت طي اقدام ضربتي مركز سايبري سپاه مديريت سايت ايجاد شده توسط شبكه مذكور و بانك اطلاعات آن در اختيار مركز بررسي جرائم سازمان يافته سايبري قرار گرفت كه منجر به دستگيري عوامل اصلي شبكه، 15 روز قبل از موعد اجراي اين طرح شوم شد. حلقه تكميلي اين پروژه انجام سلسله اقدامات رواني عليه ساير بخش هاي شبكه بود كه با انتشار اخبار انحرافي روي خروجي سايت و اعلام هشدار به توانير و مديريت توزيع برق كشور، طرح مذكور كاملا بي اثر گرديد و در نتيجه عمليات رواني بعدي در محيط سايتهاي اينترنتي متعلق به سرويس هاي جاسوسي غرب بخصوص سايت بالاترين، اتاق فرمان خارج نشين اين پروژه (كه به سايت مادر جنبش سبز!! شهرت دارد) از تداوم آن صرف نظر نمود.
اشراف كامل اطلاعاتي سپاه
بر فضاي سايبر
در بررسي اسناد گوناگون به دست آمده در پرونده مربوط به «جنگ سايبري آمريكا» آنچه به قطع وجود دارد روند روبه تزايد بودجه هاي كلان اختصاص يافته از سوي سازمان سيا براي انجام به اصطلاح كودتاي اينترنتي در ايران در سال گذشته مي باشد. از نظر مأموران سيا زمين اصلي جنگ با نظام جمهوري اسلامي به حوزه سايبر منتقل شده است و هيچ حربه اي به اندازه انجام مستمر عمليات رواني با استفاده از ظرفيت اين فضا به موفقيت راهبردهاي آنها كمك نخواهد كرد. مدل سازمان يافته موسوم به «شبكه سازي» نيز در چنين فضايي به راحتي قابليت تحقق دارد. مركز بررسي جرايم سازمان يافته سايبري با اشراف به روش هاي روزآمد سرويس هاي جاسوسي اقدامات پيچيده اي را در دستور كار خود قرار داد كه از آن جمله اند؛ شناسايي، تحقيقات و بررسي، تعيين مشخصات و مختصات و سرانجام عمل اطلاعاتي و قضايي درباره شبكه اي است كه با استفاده از بستر اينترنتي و پيوند با آمريكا- مشخصاً در رابطه با عوامل سيا- در زمينه هاي مختلف عليه نظام اقدام يا تبليغ نموده است.
طرح جاسوسي موسوم به
«مبارزه با سانسور»
سايت اصلي اين گروه، iraniazadcom نام داشته و معروف به «كميته مبارزه با سانسور در جمهوري اسلامي» يا «ايران پروكسي» مي باشد. گستره فعاليت اين شبكه بسيار فراگير بوده و موارد ذيل را شامل مي شده است:
1- توليد و انتشار فيلتر شكن.
2- ميزباني، پشتيباني و تامين امنيت اينترنتي (ثبت دامين، هاستينگ و سكيوريتي) از مجموعه سايت هاي به اصطلاح فعال در زمينه حقوق بشر.
3- استفاده از هكر يا گروه هاي هكري براي حمله به سايت هاي حياتي ارگان هاي دولتي و شخصيت هاي عاليرتبه نظام.
4- انتقال متهمين يا فعالين سياسي به خارج از كشور.
1- توليد و انتشار فيلترشكن
بارزترين و شاخص ترين فعاليت «ايران پروكسي»، توليد فيلترشكن بوده است. اين فيلترشكن ها براي مبارزه با فيلترينگ جمهوري اسلامي كه در خصوص سايت هاي مستهجن، مبتذل، ضد نظام، ضدديني و… اعمال مي شود؛ توليد شده و به كاربران داخلي اجازه دسترسي به سايت هاي مذكور را مي داد. بررسي هاي انجام شده و مستندات فني موجود نشان مي دهد كه در بازه زماني خرداد 87 تا خرداد 88 ده ها ميليون فيلترشكن از سوي اين سايت طراحي و در فضاي وب منتشر شده است.
ايران پروكسي فقط در همين شاخه از فعاليتش، نقش مهمي در انتشار اخبار كذب سايت ها، تلاش براي ناتوان نشان دادن جمهوري اسلامي در كنترل فضاي اينترنت، سهولت دسترسي آشوبگران به شبكه هاي مجازي اجتماعي نظير فيس بوك، فرند فيد و… و هماهنگي هاي آشوبگران با يكديگر از طريق اينترنت ايفا كرده است. جالب اينجاست كه مسئول ايران پروكسي در اوج آشوب هاي خياباني به يكي ديگر از اعضاء گروه اظهار داشت كه: «ما كاري به آشوب نداريم، فقط كار خودمان (توليد آنتي فيلتر) را ادامه مي دهيم.» اين موضوع از پروژه بلند مدت و استراتژيك سازمان سيا براي جنگ نرم عليه نظام اسلامي پرده برمي دارد. چرا كه از منظر گردانندگان اين شبكه موضوع مبارزه محدود به دوران كوتاه آشوب هاي خياباني نيست.
2- ميزباني، پشتيباني و تامين امنيت اينترنتي (ثبت دامين، هاستينگ و سكيوريتي) از مجموعه سايت هاي باصطلاح فعال در زمينه حقوق بشر
كار ويژه اصلي تعريف شده براي اين دسته از سايت ها، انعكاس ناقص يا مخدوش اخبار يا صدور بيانيه هايي در محكوميت جمهوري اسلامي با هدف مخدوش شدن وجهه نظام در عرصه بين المللي يا محكوميت نظام توسط سازمان هاي بين المللي فعال در زمينه حقوق بشر بوده است. از آنجا كه اكثر فعالين و مديران اين سايتها كه از مشهورترين سايتهاي فعال در زمينه به اصطلاح حقوق بشر هستند؛ در داخل كشور ساكنند؛ ايران پروكسي با مديريت مستقيم سازمان سيا، ضمن ميزباني و تامين هاستينگ آنها، تامين امنيت سايت و بانك اطلاعاتي اين سايت ها را نيز به منظور جلوگيري از هك شدن، خطر دانلود پايگاه اطلاعات و شناسايي مديران آنها به عهده داشته است به نحوي كه گردانندگان اين مراكز پيش از رونمايي اقتدار اطلاعاتي سپاه در اين پرونده مدعي بودند كه سرور ايران پروكسي در زمره امن ترين سرورهاي سايت هاي ايران است كه تاكنون از هك و تخريب و نفوذ در امان مانده است!
3-استفاده از هكر يا گروه هاي هكري
تيم ايران پروكسي با استخدام تعدادي از هكرها كه توسط سرشبكه اي با هم مرتبط بوده اند در مرحله نخست، به انجام حملات هكري روي سايت هاي دولتي پرداخته و در گام بعد اينگونه حملات را در رسانه هاي ديجيتالي (سايتها) يا ماهواره اي (مانند راديو فردا) منعكس و آن را نوعي اعتراض به تضييع حقوق بشر در ايران قلمداد مي كردند.
البته در راستاي ماموريت هاي جاسوسي خود به بانك اطلاعاتي اينگونه سايتها دسترسي پيدا كرده و آن را دانلود مي نموده اند. نمونه هايي از اقدامات اين شبكه جاسوسي بدين شرح است:
هك سايت ict، هك سايتهاي آقاي هاشمي رفسنجاني در مجمع تشخيص مصلحت و ايجاد دسترسي روي آن، نفوذ و ايجاد دسترسي روي يكي از ساب دامين هاي وزارت دفاع، هك سايت دانشگاه آزاد، هك سرور افق (متعلق به سپاه)، سپاه نيوز، بسيج نيوز و دانلود كل ديتا بيس (پايگاه داده ها)ي آن و درج پيام هاي موهن روي صفحه اصلي آن، هك سايتهاي انصارنيوز، شبكه خبر و يك ساب دامين دانشگاه شريف و دهها نمونه ديگر. پس از هك شدن تعدادي از سايت هاي فوق، مسئول ايران پروكسي واسطه انجام مصاحبه، سرشبكه تيم هكري با راديو فردا شده و حتي متن مصاحبه را در اختيار هكر مذكور قرار مي دهد. وي تاكيد مي كند كه در مصاحبه گفته شود «هدف اصلي از هك سايت سپاه نيوز و بسيج نيوز و افق، اعتراض به نبود آزادي بيان و آزادي پس از بيان در ايران است.» عامل جاسوسي همچنين به هكر مذكور جهت انجام مصاحبه هايي با راديو اسرائيل و راديو بي بي سي اصرار مي ورزد.
نكته حايز اهميتي كه در اين بخش وجود دارد پرسش مدير سايت و مسئول اقدامات هكري از سرشبكه جاسوسي است كه از طريق تماس تلفني (اسكايپ) از وي در خصوص اهداف آتي سوال كرده است. سرشبكه جاسوسي در پاسخ فرد مذكور تصريح مي دارد:
«جمعي هستند كه بحث مي كنند؛ رصد مي كنند؛ تصميم مي گيرند و به من مي گويند. ما بازوي اجرايي اينها هستيم و تا (كاري را) نگويند نمي توانيم انجام دهيم.»
وي همچنين تاكيد مي كند: «تامين بودجه براي شما (هكرهاي داخل ايران كه در مواقع لزوم بايد سايت هاي پايه و دولتي را هك كنند) خيلي مهم است.»
اگر مي تواني سايت leaderir(پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري) را بزن و جمهوري سبز را (روي آن) بالا ببر. من دنيا رو باهاش مي تركونم… شاهكاره. ميگوئيم جنبش سبز اينكار را كرده و تو بوق و كرنا مي كنيم. منهم 42 ساعته (از كشور) خارجت مي كنم.»
4- دام گستري براي شكار جاسوسان و انتقال متهمين يا فعالين سياسي به خارج از كشور:
ترتيب دادن دام جاسوسي براي استخدام افراد داراي جرايم سياسي و امنيتي در زمره اقدامات اين شبكه بوده است. به عنوان يكي از بارزترين نمونه از «پروسه شكار جاسوس»، مي توان به سير جذب رسمي احمد باطبي در شبكه جاسوسي فوق اشاره كرد. باطبي كه به دليل سوابق مجرمانه امنيتي در زندان به سر مي برد با هماهنگي اين شبكه و در فرجه مرخصي از زندان گريخته و در زمان خروج اوليه از كشور، در منزل مسئول ايران پروكسي در تبريز اقامت نموده است. گروه ايران پروكسي ضمن برقراري پل ارتباطي بين متهمين يا فعالين سياسي با كميسارياي عالي پناهندگان در تركيه، خلاصه مشخصاتي شامل مشخصات فرد مذكور به همراه علت پناهندگي اش – كه عمدتا سابقه دستگيري يا احضار به دلايل امنيتي و همكاري با اراذل و اوباش مي باشد – را به همراه تائيديه فعالين حقوق بشر به آن كميساريا ارسال كرده و موافقت آن كميساريا براي قبول پناهندگي فرد مذكور اخذ مي نمايند. سپس فرد مورد نظر را به صورت غيرقانوني با معرفي به واسطه ها از طريق مرز تركيه – عراق از كشورخارج و نهايتا به تركيه اعزام مي كنند.
حاصل رصد اطلاعاتي مركز بررسي جرايم سازمان يافته سايبري نشان گر آنست كه تمام افراد خارج شده از ايران ابتدا در تركيه اسكان مي يابند ولي همگي آنها به آمريكا نرفته و فقط تعداد معدودي به اروپا يا آمريكا مي روند. در واقع شبكه جاسوسي مذكور پس از بهره برداري تبليغاتي، آنها را به بهانه هاي مختلف در تركيه نگه مي دارند. نكته جالب تر آنكه در اغلب موارد براي اعتمادسازي از طرف خارجي خلاصه مشخصات – رزومه – فرد مورد نظر براي پناهندگي بصورت خيالي تنظيم شده است! از جمله اينكه مسئول ايران پروكسي طي چت با يكي از دوستانش كه بدليل مشكلات مالي از دانشگاه انصراف داده بود اظهار داشته است: «تو فقط در رزومه ات مشخصات شخصي ات را صحيح واردكن و بهمراه يك داستان الكي مانند اينكه چندين بار بخاطر فعاليت براي آزادي بيان بازداشت و بازجويي شدي و شديدا زير فشاري؛ بقيه اش را من درست ميكنم…»
اعضاء تشكيل دهنده:
براساس تحقيقات اطلاعاتي به عمل آمده، برخي از سرگروه هاي شبكه جاسوسي سيا به نام هاي بابك خرمدين، رضا، ديويد، كامران شناسايي شده اند. در يك نماي كلي، بابك خرمدين مسئول گروه و مرتبط با راديو فردا، رضا مدير روبوتهاي فيلتر شكن ها و لينك نمودن برخي ارتباطات مانند مصاحبه با راديو فردا يا بي بي سي يا راديو اسرائيل، ديويد برنامه نويس و طراح سايت و كامران مسئول تامين امنيت سرورها مي باشند. تمام اين گروه از طريق بابك خرمدين با سازمان سيا مرتبط مي باشند و هزينه هاي سخت افزاري اين مجموعه توسط راديو فردا به عنوان واسطه رسمي سازمان سيا پرداخت مي شده است.
بابك خرمدين كيست؟
بابك خرمدين يا بابك بلاگر، نامهاي مستعار «سيدحسين رونقي ملكي»، به اصطلاح فعال دانشجويي در پوشش دفاع از حقوق بشر مي باشد.
وي اهل و ساكن تبريز – ملكان و دانشجوي دانشگاه اراك است. مشاراليه بغير از فعاليت در ايران پروكسي كه به نام كميته مبارزه با سانسور در جمهوري اسلامي معروف شده است. دامنه فعاليت هاي ضد نظام وي به گونه اي بوده است كه در تهيه اكثر بيانيه هاي موسوم به نقض حقوق بشر در جمهوري اسلامي مشاركت داشته است. در همين رابطه، بابك خرمدين با پارك دامنه يا ثبت آنها و در برخي موارد با هاستينگ سايتهاي فعال در زمينه حقوق بشر، از آنها ميزباني و پشتيباني اينترنتي نموده و همزمان بدليل حضور آنها روي سرورهايش، بطور اتوماتيك مسئوليت تامين امنيت آنها در برابر حملات هكري را نيز ايفا مي كرده است.
همچنانكه گفته شد وي مسئوليت كميته مبارزه با سانسور در جمهوري اسلامي يا ايران پروكسي را در اختيار داشته و هزينه سرورهاي اين كميته از سوي راديو فردا به حسابش واريز مي شده است.
بابك خرمدين با استخدام كامران و با استفاده از توانايي هاي وي، مشاراليه را تشويق به هك سايتهاي مختلف دولتي و مشخصا سپاه نيوز، بسيج نيوز، افق، شبكه خبر، انصارنيوز نموده و سپس خودش با كمك رضا، پوشش سنگين خبري به اين حملات هكري داده و بخصوص درباره سپاه نيوز موضوع را از راديو فردا منعكس و آنرا نوعي اعتراض به فقدان حقوق بشر در ايران قلمداد نموده است. وي هكر مذكور و تيم همراهش را به ايجاد دسترسي روي سايتهاي دولتي و دانلود مركز اطلاعات آنها تشويق مي نمايد. مشاراليه بشدت در خصوص هك سايت گرداب حساس بوده و مكررا از هكر تيمش اين را خواسته و حتي در يك نوبت به وي ابراز مي دارد: «هك سايت گرداب، برابره با طغيان تفكرات و فرو ريختن ترس همه!»
براساس اسناد به دست آمده توسط اطلاعات سپاه، آنچه در مقاطع مختلف از سوي سرويس هاي جاسوسي به اين شبكه ابلاغ گرديده است تشويق متهمين يا فعالين سياسي مخالف نظام به خروج از كشور مي باشد. فرآيند خروج از كشور متهمين در ماه هاي اخير بدين شكل بوده است كه رزومه هاي كاري آنها را پس از تائيد، با برقراري ارتباط با «رابط سيا» يا مستقلا به كميسارياي عالي پناهندگان سازمان ملل مستقر در تركيه منتقل نموده سپس فرد مذكور براي خروج غيرقانوني از ايران به واسطه هاي مستقر در كشور تركيه يا عراق معرفي مي شده است.
فعاليت آشكار بابك خرمدين در قبل از انتخابات راه اندازي وبلاگي به نام «آراءشما» به نشاني اينترنتي arayeshomablogspotcom بود. اين وبلاگ كه فقط داراي يك صفحه بود تنها داراي يك نظرسنجي در رابطه با انتخابات رياست جمهوري دهم بود كه با راي دادن به يكي از كانديداهاي اصلاح طلب، صفحه اي حاوي درصد نظرات كاربران نسبت به هر كدام از كانديداها باز مي شد. وي قبل از انتخابات مخفيانه به تهران آمده و با دوستانش در ستاد ونك يكي از نامزدهاي ناكام رياست جمهوري ملاقاتهايي نمود.
پیام برای این مطلب مسدود شده.