23.04.2010

اسلامگرایان افراطی: با وجود تهدید، کارتون «حضرت محمد» بازهم پخش شد

: مردمک
با وجود آن‌که یک گروه اسلام‌گرای افراطی سازندگان سریال «ساوت پارک» را تهدید به قتل کرده بودند، اما قسمت «حضرت محمد» این سریال پخش شد.

آسوشیتدپرس روز پنجشنبه ۲۲ آوریل گزارش داد که در قسمت دویست و یکم از سریال انیمشین و کمدی ساوت پارک که چهارشنبه شب ۲۱ آوریل پخش شد، بدن حضرت محمد با یک جعبه سیاه پوشیده شده است زیرا مسلمانان نمایش شمائل فیزیکی پیامبر خود را کفرآمیز می‌دانند.

هفته گذشته در دویستمین قسمت سریال ساوت پارک، شخصیت حضرت محمد در لباس عروسکی خرسی نمایش داده شد که خشم اسلام گرایان افراطی را برانگیخت.

در پیامی که روی وبسایت یک گروه آمریکایی به نام «مسلمان انقلابی» قرار گرفته، اسلام‌گراهای افراطی به تری پارکر و مت استون، تهیه کنندگان ساوت پارک، گفته‌اند که آنان به پیامبر اسلام توهین کرده‌اند.

گروه «مسلمان انقلابی» مستقر در نیویورک به تهیه کنندگان ساوت پارک هشدار داده‌اند که ممکن است بلایی شبیه آنچه بر سر «تئو ون گوگ» آمد، به سرشان بیاید.

تئو ون گوگ فیلمسازی هلندی بود که سال ۲۰۰۴ به دلیل ساخت فیلمی درباره «خشونت علیه زنان در جوامع اسلامی» با گلوله و چاقوی یک اسلامگرای افراطی کشته شد.

در پیامی که روی سایت «مسلمان انقلابی» قرار داده شده است، نشانی «کمدی سنترال» در نیویورک و نشانی استودیوی تولید پارکر و استون در کالیفرنیا نوشته شده است.

در یکی از صحنه‌هایی که در قسمت چهارشنبه شب ساوت پارک پخش شد، ربات متحرک «باربارا استرایسند»، خواننده یهودی سرشناس آمریکایی، دیده می‌شود که با گام‌های سنگین خود از یک مسیر خراب شده در شهر عبور می‌کند و این صدا شنیده می‌شود «آنها لا کازا بونیتا را خراب کرده‌اند.»

«لا کازا بونیتا» به معنی خانه زیبا و نام دفتر تولید پارکر و استون است.

در این قسمت کمدی سنترال ۳۵ ثانیه گفت‌وگو میان یکی از شخصیت‌های داستان به نام استان، حضرت عیسی و سنتا کلاز را هم سانسور کرده است اما اعلام نکرده که آیا این سانسور هم به دلیل هشدار است یا خیر.

کاریکاتورهای جنجالی

دی ماه سال گذشته پلیس دانمارک به فردی که وارد منزل کورت وسترگارد، کاریکاتوریست جنجالی این کشور شده بود، شلیک و او را زخمی کرد.

کورت وسترگارد با انتشار کاریکاتوری از حضرت محمد در یک نشریه دانمارکی در سال ۲۰۰۶ خشم بسیاری از مسلمانان جهان را برانگیخت.

او در کاریکاتور جنجالی خود تصویری از حضرت محمد کشید که در عمامه‌اش بمب بود و کنایه از تروریست بودن برخی گروه‌های اسلامی داشت.

تئو ون گوک با ساخت فیلمی به نام «تسلیم» که در آن آیات قرآن بر روی بدن عریان زنی نوشته شده بود، خشم مسلمانان را بر انگیخت و در نهایت در نوامبر ۲۰۰۴ با ضربات چاقو و شلیک گلوله توسط محمد بویری بیست و هفت ساله کشته شد.

لارس ویکس، کاریکاتوریست سوئدی هم، در سال ۲۰۰۷ کاریکاتوری «توهین آمیز» را از پیامبر اسلام در یکی از روزنامه‌های سوئد منتشر کرده بود. مسلمانان افراطی وی را نیز به قتل تهدید کرده و برای قاتل وی جایزه تعیین کرده‌اند.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates