23.04.2010

هشدارهای معاون رئیس جمهوری آمریکا و وزیر امورخارجۀ روسیه

رادیوفرانسه: جو بایدن در مصاحبه ای با شبکۀ تلویزیونی آمریکائی “ای.بی.سی.” گفت این نخستین بار است که جهان در این مورد که جمهوری اسلامی ایران “حد و مرزها را زیر پا گذارده است” یک صداست. سرگئی لاورف، وزیر امورخارجۀ روسیه، نیز به نوبۀ خود در هشداری به تهران تأکید کرد شورای امنیت سازمان ملل متحد تا ابد در انتظار پاسخ جمهوری اسلامی ایران نخواهد ماند.

جو بایدن، معاون رئیس جمهوری آمریکا، دیروز (پنجشنبه) “موافقت چین با مجازات های” اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران در ارتباط یا پروندۀ هسته ای این کشور را مورد تأیید قرار داد. جو بایدن در عین حال اطمینان داد که اسرائیل به طور یکجانبه به تأسیسات هسته ای ایران حمله نخواهد کرد.

جوبایدن در مصاحبه ای با شبکۀ تلویزیونی آمریکائی “ای.بی.سی.”* ضمن بیان این مطالب افزود این نخستین بار است که جهان در این مورد که جمهوری اسلامی ایران “حد و مرزها را زیر پا گذارده است” یک صداست. معاون رئیس جمهوری آمریکا افزود دولت جمهوری اسلامی ایران هم در میان ملت ایران و هم در منطقۀ خاورمیانه بیش از هرزمان دیگری منزوی است.

در مورد احتمال حملۀ نظامی اسرائیل به ایران برای بازداشتن این کشور از دست یابی به سلاح هسته ای، معاون رئیس جمهوری آمریکا این احتمال را منتفی دانست و گفت اسرائیلی ها با این امر موافقند که مرحلۀ بعدی مرحله ای است که باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، در پی آن است و آن تصویب تحریم های جدید در شورای امنیت سازمان ملل است.

همزمان با این اظهارات جو بایدن، معاون رئیس جمهوری آمریکا، سرگئی لاورف، وزیر امورخارجۀ روسیه، نیز به نوبۀ خود در هشداری به تهران تأکید کرد شورای امنیت سازمان ملل متحد تا ابد در انتظار پاسخ جمهوری اسلامی ایران نخواهد ماند. لاورف در سخنانی که از تلویزیون روسیه پخش شد گفت اگر بن بست کنونی ادامه یابد، به باور او شورای امنیت سازمان ملل متحد مدت زمانی دراز در نقش تماشاچی باقی نخواهد ماند و مداخله خواهد کرد.

خبرگزاری فرانسه پس از نقل این سخنان وزیر امور خارجۀ روسیه می نویسد منظور او از پاسخ ایران، پاسخ به پیشنهاد آژانس بین المللی انرژی اتمی در ارتباط با غنی سازی اورانیوم مورد نیاز رآکتور تحقیقاتی تهران در غرب است. آژانس در ماه اکتبر گذشته به ایران پیشنهاد کرد اورانیوم کم غلظت ایران را در روسیه و فرانسه تا میزان بیست در صد غنی کرده و پس از تبدیل به میلۀ سوخت برای استفاده در رآکتور تهران به ایران پس دهد. پیشنهادی که ایران تا کنون نپذیرفته است.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates