جنبش سبز تجلی ارزشها و خواستههای مردم ایران است
دویچهوله: آقای موسوی به فعالان ملی – مذهبی یادآور شد که فعالیتی درازآهنگ و دشوار در پیش دارند.
ميرحسين موسوی در ديدار با جمعی از فعالان ملی – مذهبی بر ضرورت استمرار اعتراضات تأکید کرد. او ضمن تأکید بر اهمیت منافع ملی برای جنبش سبز، گفت که رهروان این جنبش باید در تحمل سختی ها و شداید صبور باشند.
مهندس میرحسین موسوی در دیدار با فعالان ملی – مذهبی اظهار داشت: جنبش سبز اهدافی را پيگيری و مطرح میکند که برگرفته از ارزشها و خواستههای مردم ايران است. او تأکید کرد: «بايد ايجاد جامعه مدنی بههم پيوسته، با استفاده از تمامی امکانات موجود در کشور را پی گرفت».
مهندس موسوی تشکیل “سازمانهای مردمنهاد سبز” را در حوزهها و سطوح گوناگون برای سامان يافتن و تولد تدريجی جامعهی مطلوب، ضروری دانست. او “حضور مهربانانه و همدلانه توام با مدارا و صبوری و همياری و نيز کنش مدنی معترضان را در ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ نمونه و الگويی از جامعهای مطلوب دانست.
راهی دشوار و طولانی
آقای موسوی به فعالان ملی – مذهبی یادآور شد که فعالیتی درازآهنگ و دشوار در پیش دارند. او گفت: «ايستادن و صبوری کردن و استقامت برای تحقق مطلوبهای جنبش سبز، هزينهبر است و از اين گريزی نيست؛ سختیها و فشارها و محدوديتها و سرکوبها و شدايد و زندانها وجود دارد، اما چارهای جز ادامهی اين راه و تحمل اين مصائب و پرداخت هزينهها نيست.»
آقای موسوی در تشریح جنبش سبز گفت که این جنبش با فعالیت احزاب تفاوت دارد، زیرا به گفته او: «در جنبش سبز بحث تصاحب قدرت، فرع بر هدف اصلی است؛ هدف جنبش سبز متحول کردن جامعه و رسيدن به جامعهای مطلوب و در خور ايرانيان است».
او بر اهمیت گسترش آگاهی در جامعه تأکید کرد و گفت: «صاحبان قدرت هم بيش از هر چيز نسبت به بسط آگاهیها در جامعه حساساند؛ چنانکه نسبت به اطلاعرسانی در مورد تعداد شهدای جنبش يا تبيين و خبررسانی در خصوص واقعيت سرکوبها و انتشار اخبار مربوط به رفتارهای غيرانسانی با بازداشتشدگان، حساسيت فراوان و برخوردهای تندی نشان دادهاند.»
مبارزه به خاطر منافع و مصالح ملی
میرحسین موسوی خطاب به فعالان سیاسی اظهار داشت: «همه بايد دور هم و کنار و همدل يکديگر باشيم. بايد روی حداقلها توافق کنیم. شعارهايی را برگزينيم که قدرت وصل کردن و همراه ساختن حداکثری داشته باشد…. بايد بر محورهايی حداقلی برای پيشبرد و گسترش جنبش سبز اجماع کرد.»
آقای موسوی گفت: «بايد برای همگان مشخص شود که ما به فکر منافع و مصالح ملی هستيم… بايد با تعامل و گفتوگو و همفکری همهی جريانهای دلسوز ايران و پيگير منافع ملی، اين کار و راه دشوار و طولانی را پيش برد.» او همچنین گفت: «برخوردها و خشونتورزیها و سرکوب در پوشش حکومت دينی، ممکن است بخش قابل توجهی از جوانان ما را از هر دينی گريزان سازد.»
در اين ديدار که به بهانهسال نو انجام گرفت، به نوشتهی سایت جرس، مهندس عزتالله سحابی، دکتر حبیب الله پیمان، برخی از فعالان ملی – مذهبی از جمله دکتر محمدحسين رفيعی و محمد بستهنگار و نيز تعدادی از وابستگان جنبش مسلمانان مبارز حضور داشتند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.