انتقاد علی مطهری از وضعیت آزادی بیان در کشور
مردمک: علی مطهری، نماینده اصولگرای مجلس هشتم نسبت به وضعیت آزادی بیان در کشور پس از انتخابات خرداد 88 انتقاد کرد.
بهگزارش خبرگزاری ایلنا، علی مطهری فرزند مرتضی مطهری و نماینده مجلس هشتم روز 14 اردیبهشت در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشكده پردیس علوم دانشگاه تهران، با بیان این مطلب گفت: در خصوص آزادی بیان پس از انتخابات من شخصا راضی نیستم و اساسا خیلی از اقدامات را ضروری نمیدانم و به عبارتی لازم نمیدانم كه برخی از روزنامهها توقیف شوند.
آقای مطهری در توضیح سوال مجلس از معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد در مورد توقیف مطبوعات گفت: در مجلس هم وقتی كه از معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد توضیح خواستیم، پاسخ وی واقعا توجیهكننده و قانعكننده نبود و بالاخره یك دلیل درست برای این اقدامات ارائه نكرد. به عنوان مثال خیلی از مواردی را كه انتقاد به رییسجمهور بوده و حتی از سوی بنده صورت میگرفت، توهین به دولت و شخص رییسجمهور تلقی كرده بودند.
محمدعلی رامین در دولت دهم به سمت معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد منصوب شد و موجی از توقیف مطبوعات را آغاز کرد. آقای رامین در دولت نهم مشاور مطبوعاتی محمود احمدینژاد بود.
محمدعلی رامین پس ازانتصاب به سمت معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد، بازدیدهای سرزده خود را از تحریریه روزنامهها و خبرگزاریها آغاز کرد. او آذرماه گذشته در بازدید از روزنامه فرهیختگان، روزنامهنگاران معترض به وضعیت آزادی بیان در کشور را «مشتی دلقک» خطاب کرد.
فرزند شهید مطهری با تاکید بر انتقاد از دولت گفت: فكر نمیكنم پس از كروبی و موسوی كسی به اندازه من دولت را نقد كرده باشد.
آقای مطهری اقدام میرحسین موسوی مبنی برافشای تقلب انتخاباتی را اقدامی اشتباه دانست وگفت: رهبر حركتهای اجتماعی كسی است كه اعتراضات و شعارها را كنترل كند. اما وی نتوانست خوب این مساله را اداره كند و شعارها از دست او خارج شد، به نحوی كه در اثبات خوب موضع میگرفت، اما در نفی نه. وی باید به صراحت میگفت كه «نه غزه نه لبنان شعار» ما نیست.
این نماینده مجلس در پاسخ به سوال دانشجویی در خصوص حوادث كوی دانشگاه پس از انتخابات سال گذشته، دستگیری زهرا عباسینژاد طی روزهای گذشته و احضار دانشجویان به دادسرای سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: مجلس در رابطه با حادثه كوی دانشگاه كمیتهای به ریاست ابوترابیفرد تشكیل داد و نمایندگانی چون نادران و كاتوزیان نیز فعالیتها و اقدامات خوبی در آن خصوص داشتند. اما متاسفانه این گزارش هنوز خوانده نشده وعلیرغم آنكه مقام معظم رهبری هم فرمودند كه قضایایی رخ میدهد كه دل انسان خون میشود، در این خصوص كوتاهی شد.
وی سختگیریهای اخیر نسبت به دانشجویان را بهدلیل فرارسیدن سالگرد رحلت امام خمینی وسالگرد انتخابات سال گذشته ارزیابی کرد.
پیش از این جمشید انصاری، عضو فراکسیون خط امام در مجلس اعلام کرده بود که «اساسا در مجلس کمیتهای برای پیگیری کوی دانشگاه تشکیل نشد.»
به گزارش خبرگزاری حقوق بشر ایران، هرانا، آقای انصاری هفتم اردیبهشت ماه با تاکید بر اینکه «تعابیری مثل کمیته حقیقتیاب و ویژه اساسا وجود خارجی نداشته»، گفت: «منتظر نباشید گزارشی از سوی مجلس در این خصوص ارائه شود، زیرا کمیتهای نه از سوی رییس مجلس و نه خود مجلس انتخاب نشده است.»
دانشجویان در این جلسه خواستار قرائت گزارش کوی دانشگاه از سوی علی مطهری شدند و آقای مطهری نیز قول پیگیری گزارش كوی دانشگاه را در این جلسه به دانشجویان داد.
آقای مطهری تاكید كرد: باید حساب كسانی را كه با حسن نیت فكر میكردند تقلب شده، با رهبران اعتراضات جدا كرد، به نحوی كه نباید آنطور با مردم برخورد میشد. باید مجوز میدادیم مردم بیایند داد بزنند، هر شعاری كه میخواهند بدهند و صدا و سیما هم آنرا پخش كند و دولت نیز جواب بدهد.
وی گفت: نباید میترسیدیم كه اعتراضات حتی 20 الی 30 روز ادامه مییافت، باید اجازه داده میشد كه معترضان كه قابل توجه هم بودند، حرف خود را بزنند و پس از بیان تمام شبهات و پاسخ و اتمام حجت؛ آنگاه نسبت به كسانی كه قصد دیگری داشتند خشونت به كار میرفت، در واقع ما قبل از ورود به این مرحله یكباره به سراغ برخورد رفتیم.
علی مطهری نماینده اصولگرا و مستقل مجلس هشتم و فرزند شهید مطهری است. او در انتخابات مجلس هشتم رد صلاحیت شد و پس از انجام رایزنیها وتائید صلاحیت توانست در این انتخابات شرکت کند. آقای مطهری به تازگی چندین در رسانهها به خصوص در رسانه ملی به انتقاد صریح از دولت محمود احمدینژاد پرداختهاست.
پیام برای این مطلب مسدود شده.