ورود حراست دانشگاهها به برنامه برخورد با بدحجابی: نسخه مبارزه با بدحجابی دانشجویان پیچیده شد
فرارو: حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برخورد با بدحجابی را به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ابلاغ کرد. گفته میشود که محتوای ابلاغیه ناظر بر اهمیت بحث رعایت حجاب و عفاف در دانشگاهها و در راستای اجرایی شدن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
به گزارش فرارو، جلیل دارا مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغیه حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای برخورد با بدحجابی به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی را تایید کرد.
دارا در این باره گفت: «حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغیهای به حراست دانشگاهها داده که محتوای آن ناظر بر اهمیت بحث رعایت حجاب و عفاف در دانشگاهها و در راستای اجرایی شدن مصوبه چند سال گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی است.»
این خبر در حالی منتشر شده است که اخبار متفاوتی از برخورد با مقوله بد حجابی در دانشگاههای کشور به گوش میرسد.
روسای دانشگاههای مختلف از آغاز برخورد با بدحجابان در دانشگاههای خود سخن میگویند واین مسئله را به عنوان یکی از دغدغه های اصلی در دانشگاه مطرح مینمایند.
پس از این که دانشگاههای مختلف تهران برای وارد شدن به این عرصه اعلام آمادگی نمودند، امروز دانشگاه تربیت مدرس نیز که فقط پذیرای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتراست از اجرای طرح مقابله با بدحجابی در این دانشگاه خبر داد.
معاون دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در خصوص مبارزه با بدحجابی در این دانشگاه گفت: «طرح مبارزه با بدحجابی در این دانشگاه اجرا میشود اما به دلیل رعایت حجاب و عفاف تنها تعداد معدودی از دانشجویان به کمیته انضباطی فراخوانده شدهاند.»
محمد حسین یادگاری با اشاره به تهمیدات ویژه دانشگاه تربیت مدرس در خصوص مبارزه با بدحجابی گفت: «در صورت احراز مصادیق بدحجابی در این دانشگاه، بدحجابان به کمیته انضباطی ارجاع و با آنها برخورد لازم خواهد شد.»
همچنین چند روز پیش رییس دانشگاه علامه طباطبایی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با تشریح جزئیات طرح عفاف و حجاب این دانشگاه گفت: «تاکنون به دلیل بدحجابی محرومیت نداشتهایم اما از توبیخ تا حتی تعلیق یک ترم تحصیلی مواردی بودهاند که بسیار به ندرت اتفاق افتاده است که خانوادههای دانشجویان در جریان قرار گرفته اند.»
صدرالدین شریعتی با اشاره به برنامه های دانشگاه علامه طباطبایی برای اجرای طرح عفاف و حجاب گفت: «از دو سه سال پیش طرحی را آغاز کردیم که طی آن در هر دانشکده فردی با درجه تحصیل لیسانس انتخاب شد و با آموزشهایی که به آنها داده شد روش تذکر و یادآوری را فرا گرفتند تا بتواند با عاطفه و نرمی به دانشجویان تذکر دهند. بر اساس این طرح اکنون هفت نفر در هفت دانشکده علامه حضور دارند که درباره حجاب و عفاف در صورت لزوم تذکر می دهند.»
وی خاطرنشان کرد: «کار این افراد تذکر دهنده به این صورت است که ابتدا به خود فرد تذکر می دهند. اگر فرد اصلاح شد اطلاعی از وضعیت وی به مدیر دانشکده ارائه نمی شود اما چنانچه فرد اصلاح نشد به مدیر دانشکده اطلاع داده می شود و در صورتی که احساس شود افرادی تمردهای ذاتی دارند به کمیته های انضباطی هدایت می شوند که آنجا هم در مراحل اولیه تذکر داده می شود.»
با آغاز فصل تابستان افزایش دمای هوا بحث بد حجاب رونق خاصی در مجامع مذهبی و سیاسی پیدا کرده است. در این راستا بیشترین فشار بر روی دانشگاه ها متمرکز شده است.
پیش از این علی مطهری نماینده تهران در اینباره اظهار کرد: «یا باید دانشگاههایمان مختلط نباشند و دانشگاههای دخترانه و پسرانه داشته باشیم یا در صورتی که دانشگاهها مختلط هستند باید پسران و دختران دانشجو ساده به دانشگاه بیایند یعنی از لباسهای ساده استفاده کنند و از آرایش پرهیز کنند تا محیط سالم برای فعالیت علمی داشته باشیم.»
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با انتقاد از عملکرد دولت در عدم برخورد با پدیده بدحجابی در مراکز آموزش عالی افزود: «وزارت علوم و روسای دانشگاهها مسئولیت سنگینی دارند و باید نظارت داشته باشند و از ورود افراد بدحجاب به دانشگاهها جلوگیری کنند و در این زمینه تحت تاثیر غرب گرایان قرار نگیرند.»
وی با بیان این که نمیشود دانشگاهها مختلط باشند و هر فردی هم هر لباسی که دوست دارد بپوشد تصریح کرد: «دولت باید در مبادی ورودی دانشگاهها از ورود دانشجویان بد حجاب جلوگیری کند. محیط دانشگاه محل حضور دانشجویان بد پوشش و محل تحریک غریزه جنسی نیست و دولت هم نباید برخورد با این افراد را به دانشجویان متدین واگذار کند بلکه خود دولت باید ساز و کاری فراهم نماید تا در مبادی ورودی دانشگاهها از ورود افراد بدحجاب اعم از دختر و پسر جلوگیری شود.»
پیام برای این مطلب مسدود شده.