ضرغامي: مستند “فتنه” براي سالگرد انتخابات تهيه شده است، خيلي از اين بيحجابيها جنگ نرم عليه نظام نيست
ایسنا: رئيس سازمان صداوسيما تاكيد كرد: فتنههاي بزرگتري در راه است و بايد اين نظام را حفظ كنيم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عزتالله ضرغامي در پنجمين كنگرهي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي كه صبح امروز در اردوگاه شهيد باهنر برگزار شد، با بيان اينكه اعتقاد به كار تشكيلاتي و انسجام گروهي مسئلهاي است كه ابتدائا عقل آن را تاييد ميكند و تصورش بيدرنگ تصديق به همراه دارد، گفت: آنچه در برخي منازعات بين موافقين و مخالفين حزب و تحزب مطرح ميشود قياسهاي معالفارغ است. با اين حال بايد ببينيم جايگاه ما كجاست و چه وظايفي برعهده داريم.
ضرغامي با بيان اينكه بدون ترديد نصرت و ياري حق به افراد همدل و گروههايي كه در كنار هم با ياد خدا همسو و منسجم ميشوند و براي خدا تلاش ميكنند تعلق ميگيرد، اظهار كرد: وقتي به تاريخ مراجعه ميكنيم ميبينيم كه در كنار ولايت منسجم شدن، كار تشكيلاتي كردن و نهراسيدن از خيلي تيرهايي كه به درستي به سمت آنهايي ميآيد كه براي خدا كار موثر ميكنند نشاندهندهي اهميت كار تشكيلاتي است.
وي گفت: در سال 76 وقتي خدمت مقام معظم رهبري رسيده بوديم و از ناجوانمرديهايي كه صورت گرفته بود ناراحت بوديم ايشان با اشاره به آيهاي از سورهي نسا فرمودند بدانيد اگر يك مشت از سوي دشمن خورديد به اين معناست كه شما 10 مشت به او زدهايد. حال فرق اين دو اين است كه شما براي خدا كار كرديد ولي آنها براي خدا كار نكردند.
رييس سازمان صدا و سيما، گفت: اگر ايثارگري در ميدان جنگ يك مفهوم دارد در جنگ سياسي كه امروز مشخصا در اين ميدان تلاش ميكنيد يا در جنگ تبليغاتي كه در حال حاضر تلاش دشمنان قسمخوردهي ما در اين حوزه است ايثارگري مفهوم ديگري دارد.
ضرغامي با اشاره به اينكه مردم و احزاب به سمت يك قله در حال حركت هستند، ادامه داد: كسي نبايد تصور كند اگر به قله زود رسيد و بقيه جا ماندند راه ثواب را رفته است البته كسي هم در مسير جا بماند براي خود توجيه درست ميكند اما مشي امروز رهبر معظم انقلاب اين گونه است كه با توجه به واقعيات نيروهاي خودي بايد طي مسير به گونهاي باشد كه همه احساس همدلي و همكاري كند و وظيفه تشكلهاي مانند ايثارگران اين است كه نگذارند كسي از قله جدا شود.
رئيس سازمان صداوسيما ادامه داد: خوشبختانه چون در ذات اصولگرايان معاملهگري وجود ندارد آنها ميتوانند اين جمع عظيم را پشت سر ولايت حفظ كنند بنابراين ايثارگران يك تشكل دانشگاهي و آرمانخواه نيست و حول محور وحدت استراتژيك نيروهاي انقلاب بايد تاكتيكها را اتخاذ كند تا جمع را بتوانند حفظ كنند.
وي با تاكيد بر اينكه مسير ايثارگران بايد در اين جهت باشد تا نگاه باز نيروهاي انقلاب را تعميق بخشند، گفت: همانطور كه بزرگان گفتند فتنههاي بزرگتري در راه است و بايد اين نظام را حفظ كنيم.
ضرغامي در ادامه با اشاره به انتخابات سال گذشته گفت: همه 13 ميليون كه به يك نفر اختصاص يافت مسير بعد از انتخابات را تعيين نميكند و لذا توصيه مقام معظم رهبري به صداوسيما اين بود كه بايد به گونهاي اطلاع رساني صورت گرفته شود كه اين 13 ميليون موافق مسير مذكور نيستند بلكه تقلب واقعي در شعارهايي بود كه داده شد و سپس افراد متدين و انقلابي را جلب كرد.
رئيس سازمان صداوسيما همچنين خبر داد براي سالگرد انتخابات مستندي تهيه شده است كه قضيه فتنه از قبل تا پس از انتخابات براي بينندگان تشريح ميكند زيرا خاصيت فتنه اين است كه بعد از آن متوجه واقعيات ميشوند و وقتي اين فتنه تبيين شد واقعيات در مورد آن باورپذيرتر ميشود.
ضرغامي با بيان اينكه شرايط امروز به لحاظ تاثيرگذاري اجتماعي و اطلاع رساني متفاوت است، ادامه داد: اكنون آرايش نيروهاي سياسي مانند سال 60 است كه در آن زمان جريانات فتنه پيدا شدند و سپس حذف شدند، ملي -مذهبيها حكومت را در دست داشتند و منافقين در مدارس دانشگاه حضور داشتند اما سرانجام بخاطر خيانتشان حذف شدند البته آرايش جديد سياسي پيدا شد كه امام (ره) آن را مهندسي تعريف كرده است و مجمع روحانيون مبارز در زير چتر ايشان تاسيس شد كه اين مساله بدان معنا بود كه گروهها درعين اختلافات زير چتر ولايت وجود دارد البته كاري به فعاليتهاي بعدي اين گروهها نداريم.
رئيس سازمان صداوسيما ادامه داد: فتنه و جريان سبز فرصت جديدي براي آرايش جديد، هم پوشاني و هم افزايي جديد در حوزههاي سياسي و اجتماعي است تا بتوانيم از همه ظرفيتهاي نظام استفاده كنيم و در مسيري كه رهبري تبيين ميكند حركت كنيم البته تفاوت زمان حاضر با سال 60 از نظر امكانات تبليغاتي زياد است. آن هنگام تبليغات نبود و جريانات زود حذف شدند اما اكنون جريانات فتنه فقط به حاشيه رفتند مثلاً يك خواننده كه به خاطر توجه و عنايت نظام تصوير و صدايش پخش ميشود و اذان نوستالژيك داشته دشمن از او شخصيتسازي ميكند در حالي كه كساني بودند صداي خوبي داشتند و حذف شدند كه اين فرد مذكور خوشبختانه گفت كه ما از اول هم انقلابي نبوديم در حالي كه بعضيها ميگفتند اينها فقط با رهبري مشكل دارند.
ضرغامي گفت: ميگويند از اينكه آهنگ ما با تصوير امام (ره) پخش ميشود ناراحت هستيم –البته حالا او امام نميگويد بي احترامي ميكند -لذا اين مساله براي كساني كه فكر ميكردند مديريت فعلي نميتواند اين افراد را اداره كند پيام خوبي بود.
وي تصريح كرد: جشنوارههاي خارجي مثل جشنواره كن تمام بضاعت خود را براي مخالفت نظام ميگذارد و به خانمي جايزه ميدهند كه از فردي كه خانه خود را لوكيشن شكنجه كرده است دفاع ميكند و براي آن كارگردان صندلي خالي هم ميگذارند.گله ما از آقايان اين است كه اي كاش اين فرد رايك هفته قبل يا 10 روز ديرتر آزاد ميكردند تا مبادا تصور شود كه وي تحت تاثير جشنواره كن آزاد شده است كه اين ناهماهنگيها بيتوجهي به فضاي تبليغات و جنگ نرم است.
رئيس صداوسيما در ادامه سخنان خود درباره شبكههاي ماهوارهاي گفت: ماهواره ”تركست“ تا 5 سال پيش فقط 5 الي 6 كانال داشت اما الان حدود 200 كانال دارد و مدتهاست بحث ميكنيم كه شبكه سحر روي اين ماهواره برود اما ميگويند ظرفيت پر شده است همچنين در فرستندههاي ”هاتبرد“، ”نايل ست“، ”عرب ست“ و ”تل استار“ هم كانالهاي زيادي وجود دارد كه علاوه بر حوزههاي سياسي در حوزههاي سرگرمي و سريال كار ميكنند.
وي ادامه داد: اين روزها درباره «فارسي وان» اطلاع رساني ميشود. اين شبكه تعدادي از سريالها را دوبله ميكند البته شايد هم بعضي به اين بهانه به عملكردمان نقد اصولي كنند اما شبكه مذكور آنقدر حوزه سرگرمي را گسترش ميدهد كه در خانوادهها روابط نامشروع بين محارم نيز به راحتي نمايش داده ميشود كه حتي برخي روزنامهها كه زاويه دارند دادشان در آمده است هم چنين نظرسنجيها هم نشان ميدهد درصد بسيار بالايي از بينندگان «فارسي وان» اذعان دارند كه فيلمهاي اين شبكه فسادآميزاست حال كه چرا مردم اين شبكه را تماشا ميكنند، مساله ديگري است.
وي با بيان اينكه بايد براي جمعيتي كه همراه نظام است فكري شود، تصريح كرد: خيلي از اين بيحجابيها جنگ نرم عليه نظام نيست. بلكه فقط عدهاي از مانكنها را كه وزارت اطلاعات دستگير ميكند، پياده نظام جنگ نرم هستند اما بقيه را پياده نظام جنگ نرم نميدانيم لذا برخورد پخته بايد صورت بگيرد كه بخشي از مسووليت آن به صداوسيما بر ميگردد بنابراين اگر اين واقعيات را نميبينيم دچار خطا شدهايم و در نتيجه كساني كه با ما هستند به آن سوي آبها ميروند.
وي با تاكيد بر اينكه نميتوان برخوردهاي سلبي چنداني كرد، اظهار كرد: ما پارازيت ميفرستيم آنها هم پارازيت ميفرستند و سپس كانالهاي ما روي ماهواره آنها قطع ميشود مانند شبكه العالم كه از روي “عرب ست” و “نايل ست” بر خلاف قرارداد حذف شده است. بنابراين بايد توجه كنيم كه متناسب با توانمنديهاي كار انجام شود همانطور كه در انتخابات آن همه جمعيت به پاي صندوق راي آمدند كه نشان داد نظام موثر بوده است.
ضرغامي با تاكيد بر اينكه راهپيمايي 9 دي براي هميشه در تاريخ ثبت شد، ادامه داد: بعد از حادثه عصر عاشورا و آن 24 ساعت مانند عصر عاشورا بود كه بدنههاي پاره پاره شهدا و كف و سوت دشمنها ديده ميشد و دشمنان فهميدند كه اتفاقات آن روز به نفع نظام است و همان كساني كه ماهواره ميديدند به خيابان ريختند.
وي يادآور شد: من همان روز به مسوول شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي گفتم كه مردم آماده هستند تا انرژي خود را در خيابانها نشان دهند و لذا با عكس رهبري و بدون هيچ حاشيهاي به خيابان آمدند و ديديد چه ضربهاي به دشمنان زدند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.