حمله الهام به هاشمی: هاشمی در مدیریت فتنه نقش ممتازی داشته است
فرارو: غلامحسین الهام عضو حقوقدان شورای نگهبان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در خصوص برخی مسائل انتخابات سال 88 با بیان اینکه واقعیت در انتخابات به صورت عینی متجلی شد، خاطرنشان کرد: بدین ترتیب بین نسل ها پیوند زده شد این درحالی است که پیش از این هیچ وقت نمی شد در فضای تحلیلی و تاریخی این قدر واقعیت را ملموس کرد، این در حالی است که انتخابات به صورت عینی متجلی شد.
وی در ادامه با اعلام اینکه این مساله باورهای تاریخی را تبدیل به یک کارگاه واقعی سیاسی برای جوانان کرده و برکات بسیاری را نیز در پی داشته، یادآور شد: اگر این فضا منهای مدیریت بود، خطرناک بود اما با مدیریت بسیار خوب، مقام معظم رهبری توانستند این فضا را مهار و مخارج آن را کاهش دهند.
الهام خاطرنشان کرد: البته این مساله کشور را تا یکسال به عقب تر برد ولی این فتنه ها لازمه یک زندگی زنده است و خداوند متعال نیز می فرمایند که شما را سالی یک یا دو بار به فتنه مبتلا می کنیم.
وی با بیان اینکه در عرصه آزمایش، انسانها محکم و قوی می شوند، گفت: این عرصه های آزمایشی مانند مانورهای رزمی و آمادگی های ورزشی است که انسانها را قوی تر و محکم تر می سازد.
عضو حقوقدان شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر ضرورت پایهگذاری محکم رسانه ها برای ممانعت از انحطاط، اظهار داشت: برخی از رسانه ها کارخود را با انحطاط شروع کردند بویژه بعد از دوم خرداد، با نگاه غلط و انحطاط فکری یعنی با سکولاریسم فعالیتشان را آغاز کردند و از همان ابتدا با امام (ره) فاصله داشتند و از همان اول با انقلاب اسلامی همخوانی نداشتند.
وی با بیان اینکه این رسانه ها اساسا برای نهادینه کردن این انحرافات، تاسیس شدند، افزود: پایه گذاری از اصول مهم و اساسی است و لازم است روی مبانی خود محکم بایستید و از لحاظ علمی و رفتاری هم استوار باشید زیرا این پایه استقلال محسوب می شود.
وی تصریح کرد: نباید خبرگزاری ها اسیر نام و نان شوند و جذابیت های رسانه ای باعث عدول از اصول شود و نیازمندیهای مادی موجب تسلیم شدن و باج دادن شود.
الهام درباره برخی اظهارات در خصوص دبیر شورای نگهبان گفت: برخی اظهارات بیپایه برای تخریب جایگاه شورای نگهبان و شخصیت جنتی مطرح شده در حالی که آقای جنتی شخصیتی معنوی، دینی، انقلابی و انسان با صلابتی است و چنانچه به سابقه شورای نگهبان در زمان امام (ره) هم مراجعه کنید، می بینید که در بسیاری از مواقع و مسائل حساس در مراحل مربوط به شوراها یا نظام، به جنتی ماموریت می دادند و ایشان هم تمام وجودش را صرف حسن انجام کار می کند.
الهام در ادامه با اشاره به اینکه ایشان شخصیت منضبطی است، اظهار داشت: جنتی به عنوان دبیر تلاش می کند با مجموعه شورا مشورت کند و نظر جمع را هم مد نظر داشته باشد، چه برسد به اینکه مسائل مربوط به شوراها را از مسیر شورا خارج کند.
وی افزود: تمام دغدغه ها و تلاش های جنتی معطوف به فعال کردن کل شوراست و ریز مسائل را از طریق شورا پیگیری می کند چه برسد به اینکه یک دیکتاتوری به شکلی که آقایان هستند و ذات خودشان را به دیگران نسبت می دهند، ایجاد کند.
الهام با بیان اینکه من با ایشان از سال 73 کار می کنم و بیش از یک دهه است که کارکردش را از نزدیک شاهد هستم، یادآور شد: جنتی به رغم سن و سالش پرانگیزه و دارای شخصیت ولایی است و درچارچوب نظام حرکت می کند.
وی تصریح کرد: ایشان در انتخابات شورای نگهبان هیچ وقت نظر شخصی اش را نه در صلاحیت ها، نه در صحت و نه در بطلان انتخابات، تحمیل نکرده است و در دوره دبیری اش در شورای نگهبان انتخابات را نظام مند کرد و معاونت اجرایی انتخابات و همچنین دفاتر نظارتی را تاسیس و نحوه کارکرد انتخابات را نهادینه کرد و آن را از اتکا به اشخاص به یک سیستم و نظام تبدیل کرد.
الهام در ادامه خاطرنشان کرد: جنتی روحیه فردگرایانه ای ندارد و یک اصولگرای محکم با مبانی استوار است و در برابر حقیقت نیز بسیار منعطف است و دارای شخصیت معنوی و خداترسی است.
وی اینگونه مخالفت ها با جنتی را به دلیل اثرگذاری ایشان در دفاع از نظام، اسلام، انقلاب ،امام (ره) و مقام معظم رهبری عنوان کرد و افزود: اظهارات برخی از مخالفین جنتی برای آن است که آنها هر انسان موثری را می خواهند با تخریب حذفش کنند.
الهام در پاسخ به این سوال که چند انتخابات ریاست جمهوری در دوره ایشان برگزار شده است، اظهار داشت: وی از اولین دوره شورای نگهبان، عضو این شورا بوده و شاید تنها چهره ای است که در دوره خدمتش در 30 سال بعد از انقلاب در شورای نگهبان انقطاعی وجود نداشته است و از اولین گزینه های فقهای شورای نگهبان در سال 58 بواسطه امام (ره) بوده در شورای نگهبان باقی مانده است و عضویت ایشان مکررا به وسیله امام (ره) و رهبری تمدید شده ، البته در طول این مدت همیشه دبیر شورا نبوده است.
عضو حقوقدانان شورای نگهبان همچنین یادآور شد: منهای دوره اول که بدلیل نظرامام یک کمیسیون خاصی برای تعیین صلاحیت های انتخابات قبل از تشکیل مجلس و تکمیل شورای نگهبان بوده، از دوره دوم شورای نگهبان در برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تا دوره دهم اقدام کرد ، یعنی 9 دوره انتخابات ریاست جمهوری، هفت دوره مجلس برگزار شده است که چهره های مختلفی در انتخابات روی کار آمده اند.
وی در ادامه گفت: بنابراین اگر برخی انتخابات را متهم می کنند، چطور ممکن است در دوره جنتی، خاتمی در دو دوره، رئیس جمهور شد و کسی هم بر آراء ایشان شائبه ای نداشت و همین مجلسی که کروبی رئیس آن بود با نظارت و تعیین صلاحیت همین شورای نگهبان بوده است پس اگر بخواهند خدشه ای در اعتبار شورای نگهبان وارد کنند تمام دوره هایی که ایشان با تایید شورای نگهبان ماموریتی پیدا کردند زیر سوال می رود.
وی با اعلام اینکه برای بقای اعتبار خود نباید اعتبار و اصالت کار کرد شورای نگهبان را زیر سوال برد، متذکر شد، اگر کسی بخواهد بگوید هر کجا که من نباشم انتخابات باطل ا ست ،این اصل دیکتاتوری محسوب می شود.
الهام در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به سوالی درباره بازگشت فتنه گران سبز به مسیر انقلاب و حضور فعال در عرصه سیاسی گفت: تحلیل من از جریاناتی که رخ داد این نبوده که هیچ کدام از اینها برگشت کرده باشند، چه چهره هایی که در تلویزیون مصاحبه کردند و چه کسانی که در دادگاه مطالبی را عنوان کردند.
وی در ادامه افزود: باور من این نیست که تغییری در دیدگاه های افکاری آنها ایجاد شده باشد و این حرکت های تاکتیکی برای عبور از وضعیت موجود، فرصتی برای بازسازی خودشان بوده و این مجموعه یک رفتار سازمانی را دنبال می کند.
عضو حقوقدان شورای نگهبان با اعلام اینکه دیدن ناپایداری افراد این گروه و تاکتیک های آنها برای طرفداران جوانشان موضوع مفیدی است، یادآور شد: آنها برای نجات خودشان حاضر هستند همه افراد را قربانی کنند.
وی با اشاره به فرصت بازسازی که رهبر معظم انقلاب در 29 خرداد به آنها داده بود، یادآور شد: مقام معظم رهبری هیچ وقت فرصت را از بین نبردند، بلکه آغوش نظام را برای پذیرش تغییرات مستعد گذاشتند اما تغییری در آنها مشاهده نشد.
الهام به حوادث روز عاشورا پس از انتخابات اشاره کرد و گفت: آنها برخی را برای بقای جریان انحرافی شان نگه داشتند و در این مسیر لازم بود که چند نفر هم قربانی شوند حال موسوی و کروبی قربانی شوند ولی خاتمی بازسازی شود.
وی در ادامه با بیان اینکه هاشمی در مدیریت فتنه نقش ممتازی داشته است، تصریح کرد: اما نه تنها وی پاسخگوی این مسوولیتش نشد و کسی از وی مواخذه نکرد بلکه برخی سعی کردند با ایجاد فضایی ایشان قهرمانانه مدیریت برون رفت را تدارک کند و خودش دوباره قهرمان شود و نقش ممتاز رهبریتی در این مسأله را برای خود تعریف کند.
الهام افزود: متاسفانه برخی خواص هم به این فضا کمک می کنند در حالی که هاشمی باید پاسخگوی حوادث پس از انتخابات باشد.
وی همچنین اظهار داشت: هاشمی اگر اشتباه کرده صریحا باید این اشتباه را با مردم در میان بگذارد و اصلاح کند، اما این تغییر مبنا و روش را ما نمی بینیم بلکه ایشان در حال فرصت سازی است تا زیر چتر نفوذ ایشان و سابقه ای که دارد، جریان فتنه خودش را بازسازی کند.
عضو حقوقدان شورای نگهبان با اعلام اینکه این مسایل برای مقابلین ایشان هم سخت است، خاطرنشان کرد: چرا عده ای که نقش بیشتری در این مسأله مانند موسوی و کروبی بازی کردند، قربانی شوند و وقتی ببینند که دارند قربانی می شوند، تحریک می شوند و حاضر به قربانی شدن نیستند و دعوای قدرت را در داخل این فضا دنبال می کنند.
وی با بیان اینکه بالاخره اینها باید با هم کنار آیند و به یکدیگر باج بدهند، افزود: الان اینها رقمی نیستند، اگر این متلاشی شدن ادامه پیدا کند، دیگر مجالی برای حرکت بعدیشان ندارند و چنانچه برنامه هایی برای انتخابات شورا، مجلس، ریاست جمهوری در آینده داشته باشند، برای عملی شدن برنامهریزیشان اولا باید به تعهدات بین المللی فرامرزیشان عمل کنند، زیرا پول گرفته اند باید سند خرج بدهند، اگر اینها دستمال مصرف شده ای باشند، قطعا غربی ها و آمریکایی ها آنها را دور می ریزند و به دنبال چهره های جدیدی می روند.
الهام افزود: اینها باید خودشان را برای اربابانشان حفظ کنند و در داخل هم بتوانند مقداری از ظرفیت های یکدیگر استفاده کنند و اگر نتوانند با پروسه براندازی، نظام را بازی دهند باید به سمت انسجام داخلی خودشان بروند برای اینکه نشان داده نشود که در داخل چه تلاشی وجود دارد، باید چنین حرف هایی را بزنند تا مسوولانشان طرفداران را در صحنه نگه دارند و آماده باشند.
الهام با تاکید بر اینکه این ریزش یک تاکتیک است و نباید گول این تاکتیک را خورد، ابراز عقیده کرد: در خصوص جریان فتنه تا زمانی که روسای آن باقی بوده و بتوانند در اثر غفلت قضایی و عدم مسوولیتپذیری سیاسی با هر توجیه و دلیلی رنگ عوض کنند، این خطر در سیستم و نظام باقی است و تا زمانی که این مار زنده است و گرما به وجودش بخورد، ممکن است دوباره فتنه ای را دامن بزند، البته مشکل سازی ممکن است اما با توجه به نقش موثر هوشمندی جامعه و رهبری، نگرانی وجود ندارد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه آنها به دنبال ضربه زدن به رهبری و حذف مردم هستند، تصریح کرد: اساسا کینه آنها با انتخابات دهم این است که مردم تصمیم گرفتند، آنها با همه مشکل دارند که این نشانگر روح دیکتاتوریشان است.
وی افزود: آنها یک سازمان حزبی هستند و معتقدند تنها خودشان اصالت دارند و اگر مردم با آنها باشند از آنها استفاده ابزاری می کنند حال که مردم به آنها “نه” گفته اند باز هم تسلیم نمی شوند، یعنی ما متولی فکر مردم هستیم و مردم بدون اجازه ما حق فکر کردن ندارند که این بدترین نوع دیکتاتوری است.
الهام با بیان اینکه آنها واقعا باوری به مردم ندارند، تصریح کرد: تا زمانی که مردم هستند، انقلاب حفظ می شود زیرا مردم می دانند چه کار می کنند و رهبری هم اتکایش این است.
وی افزود: ملت نباید قربانی خواسته های چند نفر شود، اینها افرادی ذی نفوذی هستند که اصل اقتصاد کشور را در دست خودشان گرفتند و در حال قبضه کردن معیشت مردم هستند و ابزار تهدید و چماق هم در دستشان است.
عضو حقوقدان شورای نگهبان با اعلام اینکه این دفع حداکثری است، اظهار داشت: ما مردم را نگه می داریم ولو منافع این خواص تامین نشود، زیرا تا این دو عنصر وجود دارد ما نگرانی نداریم، البته این دو عنصر در کنار اسلام میسر است چون حقیقت انقلاب، اسلام، رهبری و مردم است.
پیام برای این مطلب مسدود شده.