صادق زیباکلام: اخراج دانشجويان و اساتيد منتقد را نميتوان انقلاب فرهنگي نام نهاد بلكه بايد «تصفيه استالينيستي و هيتلري» نام گذاشت
خبرنامه امیرکبیر: يك استاد علوم سياسي دانشگاه تهران گفت: با توجه به تجربه انقلاب فرهنگي سال ۱۳۵۹، يك انقلاب فرهنگي ديگر درست نيست زيرا در سال ۵۹ تنها اتفاقي كه نيفتاد، «انقلاب فرهنگي» بود.
صادق زيباكلام در گفتوگو با خبرنگار “ايلنا”، با اشاره به انقلاب فرهنگي سال ۱۳۵۹ در دانشگاههاي كشور، گفت: هدف انقلاب فرهنگي در آن سال تصفيه دانشگاهها از اساتيد و دانشجويان مخالف نظام بود و نه نيروهاي صادق و مومن.
وي افزود: هدف انقلاب فرهنگي بسيار ريشهدار بود و ما به دنبال تغيير نظام آموزش عالي بوديم نه اخراج و تصفيه چهار دانشجوي منتقد البته با كمال تاسف بنده بعد متوجه شدم هدف از «انقلاب فرهنگي» فقط تصفيه دانشگاه از دانشجويان مخالف و منتقد بوده است.
زيباكلام تصريح كرد: تنها اتفاقي كه در سال ۱۳۵۹ نيفتاد، انقلاب فرهنگي بود. دانشگاهها سه سال تعطيل شدند و هزينههاي بيهودهاي پرداخت شد كه نه به نفع انقلاب و نه به نفع نظام اسلامي و كشور بود و بهجز ضرر و زيان دستاورد ديگري نداشت.
استاد علوم سياسي دانشگاه تهران گفت: كساني كه «انقلاب فرهنگي دوم» را مطرح ميكنند، جريانات تندرو و راديكال متعلق به بسيج و نيروهاي وابسته به اصولگرايان و جناح راست و محافظهكار هستند كه از تفكرات سياسي بيرون دانشگاه متاثرند.
زيباكلام افزود: اخراج دانشجويان و اساتيد منتقد وضع موجود و تصفيه دانشگاه از عناصر ناراضي و منتقد حكومت را نميتوان «انقلاب فرهنگي» نام نهاد بلكه بايد «تصفيه استالينيستي و هيتلري» نام گذاشت.
وي گفت: به طور قطع بسياري از مسوولان و رهبران معتدل نظام به شدت با اين حركتهاي كور و چپروانه مخالف هستند و حكومت ريشهدارتر از آن است كه اگر چندين دانشجو در دانشگاه پليتكنيك و دانشگاه تهران حرفي بزنند، متزلزل شود.
زيباكلام تصريح كرد: دانشجويان و اساتيد معتقد به نظام در برابر چنين حركات و تفكرات افراطي و خشونتگرا كه ميخواهند با چنين طرحهاي و با كنار گذاشتن چند دانشجو، به اقتصاد و فضاي امن كشور ضربه بزنند، مخالف هستند و در برابر اين جريان خواهند ايستاد.
پیام برای این مطلب مسدود شده.