در كارگروه امور بانوان استان مركزي طرح ساخ دوچرخه اسلامي براي بانوان در اراك تصويب شد
خُسن آقا: بعد از اینترنت و ایمیل ملی حالا نوبت به دوچرخه اسلامی رسید، وای بر احوال ملتی که این همه درایت!!! دارد.
فارس: طرح ساخت دوچرخه اسلامي براي بانوان امروز در كارگروه امور بانوان استان مركزي تصويب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اراك، الهه سوفالي يكي از ارائه دهندگان اين طرح در جلسه كارگروه امور بانوان استان مركزي به تشريح ويژگيهاي كلي دوچرخه اسلامي پرداخت و گفت: اين دوچرخه بهگونهاي طراحي شده است كه كابين اطراف آن بهطور كامل نيمي از بدن بانوان را ميپوشاند.
وي با بيان اينكه دوچرخه اسلامي با توجه به رعايت اصل عفاف و حجاب توسط گروه فني و سازنده آن طراحي شده است افزود: اين طرح با هدف ارتقاي سلامت بانوان، توجه به ورزش بانوان و تلاش در جهت ايجاد روحيه نشاط و شادي در بين اين قشر تهيه شده است.
سوفالي خاطرنشان كرد: به شرط تصويب اين طرح و توليد انبوه دوچرخههاي فوق استان مركزي ميزبان اولين مسابقات دوچرخه سواري بانوان كشور خواهد بود.
در بخش ديگر جلسه كه با محوريت موضوع حقوق زنان در جامعه برگزار شد، فاطمه رضايي كارشناس قضايي و مشاور رئيس كل دادگستري استان مركزي در سخناني به تشريح حقوق زنان و خلأهاي قانوني موجود در كشور پرداخت و گفت: عدم آگاهي زنان به حقوق حقه خود نيز مهمترين معضل فراواني اين قشر است.
وي با بيان اينكه آشنايي زنان از حقوق خود حكم پيشگيري از وقوع معضلات اجتماعي را دارد اظهار داشت:اگر تك تك افراد جامعه به حقوق خود آگاهي كامل داشته باشند مطمئناً از حجم معضلاتي چون طلاق در جامعه كاسته ميشود.
رضايي در بخش ديگر سخنان خود از شيوه نادرست ازدواجهاي موقت در جامعه اظهار تأسف كرد و گفت:ازدواجهاي موقت با شيوه رايج امروزي موجب تزلزل پايههاي خانواده شده است.
وي با تأكيد بر ضرورت ساماندهي ازدواجهاي موقت و آگاهسازي افراد در اين رابطه افزود: قانوني نبودن بسياري از اين ازدواجها همواره موجب وارد شدن ضربات مهلكي بر شخصيت زنان ميشود.
علي قرباني معاون سياسي امنيتي استانداري مركزي نيز در ا ين جلسه با انتقاد از تغيير فلسفه ازدواج موقت در جامعه امروزي گفت: متأسفانه امروز فلسفه اصلي ازدواج موقت به دست فراموشي سپرده شده و به هوي و هوس آقايان تبديل شده است.
وي همچنين از ديد منفي جامعه در اجراي طرحهايي چون ارتقاي امنيت اجتماعي به بانوان اظهار تأسف كرد و گفت: امروز وقتي نامي از طرح ارتقاي امنيت اجتماعي يا فساد اخلاقي در جامعه برده ميشود همه پيكانها متوجه بانوان ميشود و آقايان از آنها مستثني ميشوند.
قرابتي با بيان اينكه سهم مردان در فساد اخلاقي جامعه و يا تهديد امنيت اجتماعي سهم كمي نيست اين نوع نگاه را اجحافي بزرگ در حق بانوان عنوان كرد و گفت: جامعه زنان امروز با مشكلات متعددي در بعد قوانين حمايتي و محدوديتهاي شغلي روبرو هستند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.