25.08.2010

وزیر اطلاعات ایران: کمک میلیاردی به سران فتنه واقعیت دارد

بی‌بی‌سی: حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات ایران می گوید که اتهام کمک یک میلیاردی غرب به رهبران مخالفان دولت ایران “واقعیت” دارد و برخی از افراد مرتبط با “سران فتنه” اعتراف کرده اند که با سرویس های اطلاعاتی غربی همکاری کرده اند.

آقای مصلحی روز چهارشنبه سوم شهریور (۲۵ اوت) گفت: “در حال حاضر که فرصت بیشتری پیدا کردیم، پشتیبانی های خارجی که از بحث فتنه و سران فتنه انجام شده است، یک به یک روشن می شود و به نتیجه می رسد.”

موضوع دریافت کمک های مالی توسط رهبران مخالفان دولت ایران و در جریان اعتراضات انتخاباتی سال ۸۸ در ایران، چندی پیش توسط احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان مطرح شد.

آقای جنتی طی سخنرانی در مسجد جمکران در روز سه شنبه ۵ مرداد گفت که سندی را به دست آورده که نشان می دهد ایالات متحده آمریکا از طریق عربستان سعودی یک میلیارد دلار به “سران فتنه” کمک کرده است.

اتهام مطرح شده توسط دبیر شورای نگهبان، با واکنش های بسیاری از مخالفان دولت ایران و رهبران آنها مواجه شد و حتی در میان چهره های سیاسی اصولگرا هم برخی به طرح چنین ادعاهایی انتقاد کردند و خواستار اثبات آن در مجامع قضایی شدند.

اما وزیر اطلاعات ایران، امروز در جمع خبرنگاران با تاکید بر درستی این ادعا گفت: “برای نمونه فردی که پشتیبانی خبری برای سران فتنه داشته، چندی پیش دستگیر شد و به کمک‌های سرویس‌های اطلاعاتی سیا (CIA) اعتراف کرده است. همچنین فردی که از کشور فرار کرده و بیانیه‌های سران فتنه را تدوین می کرد، از حمایت‌های سرویس‌های اطلاعاتی خبر داده است.”
‘از نظر وزارت اطلاعات موسویان جاسوس است’

آقای مصلحی در بخش دیگری از گفت و گوی امروز خود با خبرنگاران تاکید کرد که حسین موسویان (از اعضای سابق تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران) جاسوسی کرده و وزارت اطلاعات مدارکی در این رابطه برای دستگاه قضایی ایران ارسال کرده است.

آقای موسویان حدود سه سال پیش به اتهام در اختیار داشتن اسناد دولتی و دادن اطلاعات به مراکز خارجی و جاسوسی بازداشت و پس از مدتی با سپردن وثیقه آزاد شد.

دادگاه، این عضو سابق شورای عالی امنیت ملی و از اعضای هیات مذاکره کننده هسته ای را از اتهام جاسوسی تبرئه کرد ولی در ارتباط با اتهام اخلال در امنیت ملی مجرم شناخت و براساس ماده ۵۰۷ قانون کیفری، به دو سال حبس تعلیقی محکوم کرد.

در آن زمان، غلامحسین محسنی اژه ای، وزیر وقت اطلاعات، رای دادگاه را نپذیرفت و گفت که “از نظر وزارت اطلاعات آقای موسویان مجرم است”.

آقای اژه ای در عین حال تاکید کرد که”دادگاه ممکن است ادله ما را قبول نداشته باشد و لازم هم نیست که وزارت اطلاعات نیز این حکم را قبول داشته باشد، اما در هر حال، دادگاه خود فصل الخطاب است.”

آقای مصلحی نیز امروز (چهارشنبه سوم شهریور) در اظهاراتی مشابه گفت: “قوه قضاییه ممکن است بر اساس قوانین خود که ممکن است ضعف یا مشکلی نیز در آنها وجود داشته باشد، عمل کرده است. بنابراین، تبرئه وی توسط دستگاه قضا، بیانگر آن نیست که (او) جاسوس نباشد.”

آقای موسویان از افراد نزدیک به اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصحلت نظام و رئیس مجلس خبرگان، محسوب می شود و در زمان بازداشت سمت معاونت مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت را برعهده داشت.
‘برای دستگیری مهدی هاشمی نیازی به اینترپل نداریم’

آقای مصلحی همچنین در پاسخ به یک سوال دیگر به موضوع پرونده قضایی فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی، اشاره کرد و گفت که وزارت اطلاعات برای دستگیری مهدی هاشمی نیازی به همکاری پلیس بین الملل (اینترپل) ندارد و “به نحو دیگری” این موضوع را پیگیری می کند.

آقای مصلحی پیش تر نیز گفته بود که “حکم جلب مهدی هاشمی را در اختیار داریم و هرگاه زمان آن برسد، حکم را اجرا خواهیم کرد.”

اعضای خانواده آقای هاشمی رفسنجانی در جریان تبلیغات انتخاباتی سال گذشته و وقایع پس از انتخابات به رانت خواری و دست داشتن در راه اندازی اعتراضات خیابانی متهم شدند.

فرزندان آقای هاشمی رفسنجانی در واکنش به این اتهام ها اعلام کرده اند که آماده اند به چنین اتهام هایی در مجامع قضایی پاسخ دهند و همچنین خواستار آنند که دستگاه قضایی ایران به شکایت آنها از محمود احمدی نژاد ، رئیس جمهوری ایران، رسیدگی کند.

مهدی هاشمی هم اکنون در خارج از ایران اقامت دارد.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates