26.02.2011

وقتی احمدی نژاد شهردار بود: شهرداری به تنهایی نمی تواند مشکل ترافیک را حل کند ، دولت کمک کند / افزایش قیمت بنزین منجر به کاهش مصرف آن نمی شود راه حل اساسی گسترش حمل و نقل عمومی است

شفاف: انتظار اينكه پاسخگويي به همه نيازهاي حمل و نقل يك شهر بايد با اتكاء به منابع شهرداري و صرفا توسط مديريت شهري انجام شود اشتباه است و اين موضوع هيچگاه تحقق نمي يابد./ شهردار تهران گفت: متاسفانه يك نگاه محدود به مديريت انرژي وجود دارد كه تصور مي كند با افزايش قيمت، مصرف آن كنترل مي شود ولي اين تصور اشتباه بوده و سالهاست اشتباه بودن آن به همه ثابت شده است./ به گفته وي، مصرف سوخت تابع يك معادله چندمتغيره است كه مهمترين آن تغيير سيستم جابه جايي در شهر است و تا اين اتفاق نيفتد افزايش قيمت جز التهاب در بازار و به هم ريختگي سامانه هاي عمومي حاصل ديگري نخواهد داشت.
شفاف : سایت خبری و تحلیلی شفاف در ادامه بازخوانی دیدگاه های دکتر احمدی نژاد درباره مدیریت شهری و مطالباتش از دولت وقت بخش دوم از این بازخوانی را با استناد به روزنامه همشهری مورخه 19 اردیبهشت 1383 شماره 3372 منتشر می کند .

شهردار تهران از دولت خواست به منظور توسعه حمل و نقل عمومي و كاهش مصرف سوخت در كشور، سهم موردنظر بابت مصرف سوخت طي ۱۰ سال آينده را در اختيار مديريت شهري قرار دهد.

دكتر محمود احمدي نژاد روز پنجشنبه در حاشيه ديدار با شهروندان منطقه ۱۳ در جمع خبرنگاران گفت: اخيرا به دولت پيشنهاد داده ايم كه سهم مصرف سوخت با متوسط رشد سال هاي اخير را براي ۱۰ سال آ ينده دراختيار مديريت شهري قرار دهد و هر شهري كه توانست با اعمال مديريت، مصرف سوخت را كاهش دهد صرفه جويي ناشي از اين كاهش را براي توسعه شبكه حمل و نقل عمومي هزينه كند.

شهردار تهران اين پيشنهاد را منطقي و در راستاي منافع ملي خواند و گفت: ما منتظر اعلام نظر دولت هستيم و به محض موافقت حتي با استقراض، شبكه حمل و نقل عمومي را گسترش خواهيم داد.

وي افزود: طرح هاي مديريتي براي بهبود و كاهش ترافيك تهران ازجمله توسعه محدوده ترافيكي، زوج و فردكردن تردد خودروها، تغيير ساعات كار و ممنوعيت تردد خودروهاي تك سرنشين در محدوده طرح ترافيك وجود دارد ولي اجراي اين طرح ها نيازمند حمل و نقل عمومي قوي و انبوه است و درحال حاضر براي اجراي آن دست كم نيازمند ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس جديد مي باشيم.

وي با بيان اينكه شهرداري امسال بيش از ۴۰۰ ميليارد تومان روي حمل و نقل شهري سرمايه گذاري خواهد كرد گفت: حتي با فرض ادامه سرمايه گذاري ۴۰۰ ميليارد توماني شهرداري در سال هاي آينده، باتوجه به شماره گذاري ۴۰۰ هزار خودرو در تهران طي سال گذشته حتي اگر اين رقم ثابت بماند، بازهم فاصله ما با نيازهاي واقعي افزايش مي يابد.

وي با جدي دانستن مشكل ترافيك در تهران گفت: انتظار اينكه پاسخگويي به همه نيازهاي حمل و نقل يك شهر بايد با اتكاء به منابع شهرداري و صرفا توسط مديريت شهري انجام شود اشتباه است و اين موضوع هيچگاه تحقق نمي يابد.

احمدي نژاد گفت: اگر الان ۷۵۰۰ دستگاه اتوبوس همراه با تجهيزات دراختيار شهرداري بود، از مردم درخواست مي شد كه به جاي ماشين هاي شخصي از وسايل حمل ونقل عمومي استفاده كنند و در اين صورت دست دولت و مجلس نيز باز بود تا در قيمت سوخت تجديدنظر كنند.

شهردار تهران افزايش قيمت بنزين را نيز در كاهش مصرف آن موثر ندانست و گفت: متاسفانه يك نگاه محدود به مديريت انرژي وجود دارد كه تصور مي كند با افزايش قيمت، مصرف آن كنترل مي شود ولي اين تصور اشتباه بوده و سالهاست اشتباه بودن آن به همه ثابت شده است.

به گفته وي، مصرف سوخت تابع يك معادله چندمتغيره است كه مهمترين آن تغيير سيستم جابه جايي در شهر است و تا اين اتفاق نيفتد افزايش قيمت جز التهاب در بازار و به هم ريختگي سامانه هاي عمومي حاصل ديگري نخواهد داشت.

شهردار افزود: مديريت شهري اميدوار است شركت هاي خودروساز، توليد اتوبوس را در اولويت كاري خود قرار دهند تا مديريت شهري براي حفظ منافع ملي و پاسخگويي به نياز شهروندان تهراني مجبور به واردات اتوبوس نشود. زيرا واردات اتوبوس به نيروي كار و توليد داخل لطمه مي زند.

شهردار از ۵۰ پل غيرهمسطح در معابر تهران به عنوان نقاط كور ياد كرد و گفت: احداث اين پل ها در دستور كار مديريت شهري قرار دارد و قرارداد ۲۷ مورد آن بسته شده و برخي نيز درحال اجراست.

وي در ديدار با شهروندان منطقه ۱۳ مهمترين مشكل اين منطقه را بار سنگين ترافيك دانست و گفت: به منظور برطرف شدن اين مشكل درحال حاضر احداث بزرگراه سرخه حصار، اصلاح بزرگراه شهيد دوران، بزرگراه بسيج به سمت بزرگراه آزادگان به پل بزرگ سه راهي آزمايش، عمليات احداث پل بزرگ غيرهمسطح شهيد كلاهدوز و پل هجرت در دست انجام است و با تكميل آنها، مسير عبوري شرق و نيز جنوبي تهران حداقل براي ۱۵ سال تامين و روان خواهد شد.

شهردار همچنين گفت: ادامه بزرگراه امام علي (ع) در منطقه ۱۳ درحال تملك است و با انجام اين طرح، خيابان دماوند تا پيروزي بازگشايي مي شود. وي افزود: تعريض خيابان هاي پيروزي و دماوند نيز جزو پروژه هاي بزرگي است كه توسط شهرداري منطقه ۱۳ در دست اجراست.

احمدي نژاد همچنين خاطرنشان كرد كه بخشي از اين منطقه داراي بافت فرسوده به خصوص در ضلع جنوب شرقي ميدان امام حسين است و اميدواريم عمليات اجرايي اصلاح بافت هاي فرسوده امسال آغاز شود.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates