03.04.2011

“صالحی” گزینه “مشایی” برای ریاست جمهوری است؟

خودنویس: این نخستین بار است که نام صالحی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری آینده مطرح می‌شود و به نظر می‌رسد حلقه محافظه کاران سنتی از اعلام کاندیداتوری او و جلب حمایت جناح‌های مختلف هراسانند و نخستین گام‌ها را برای تخریب چهره او به واسطه اتصال به جریان بابیت و دین بهایی برداشته‌اند.

وب سایت محافظه کار “عماریون” که از مخالفان سرسخت رحیم مشایی و حلقه اطرافیان احمدی نژاد است، در کامنتی طولانی، ذیل خبر سخنرانی رحیم مشایی، “علی اکبر صالحی” وزیر امور خارجه را به عنوان کاندیدای مشایی برای ریاست جمهوری آینده معرفی کرده و همزمان “طاهره قره العین” از معروفترین چهره‌های دین بابی را عمه او می‌داند.

در این کامنت آمده است: “مشائی می‌داند که یک مهره سوخته است‌. اما او با ادامه اینگونه اعمال قصد دارد تا رای جریان خاصی را جذب نماید تا در زمان انتخابات چه صلاحیتش تایید شود و یا نشود به نفع دکتر علی اکبر صالحی کنار برود. و ایشان را که ظاهرا فرد مقبولی برای جناحین است به کرسی ریاست بنشاند. اما علی اکبر صالحی کیست‌؟ آقای علی اکبر صالحی در معرفی خود در مجلس شورای اسلامی (یکشنبه ۱۰ بهمن ۸۹‌) عنوان کردند: اینجانب از نوادگان ملا‌ صالح برغانی و از سلاله شهید ثالث می‌باشم. چنانکه می‌دانیم ملا‌ محمد تقی برغانی (شهید ثالث‌) از مخالفین سرسخت و بی‌نظیر شیخ احمد احسائی بود و رسما او را تکفیر و از قزوین اخراجش کرد. اما هسته مرکزی شیخی گری در قزوین و بعد از آن فتنه “بابیگری” در ایران از درون بیت ملا‌ صالح (برادر کوچک‌تر شهید ثالث‌) یعنی جد پدری آقای دکتر صالحی متولد شد. در مکتب شیطانی بهائیت “حروف حی”، به ۱۸ نفری که در ابتدا به علی محمد باب ایمان آوردند اطلاق می‌شود. اولین کسی که در بدشت شاهرود اعلام نمود دین اسلام منسوخ شده و ضمن کشف حجاب نسخه چند همسری را برای زنان مطرح و عملا تبلیغ و ترویج نمود و به شهادت مخالفین و موافقین اقدام به چنین فحشائی نمود زرین تاج قزوینی فرزند “‌‌ملا صالح” بود. این زن جزو حرف حی بوده و به دلیل همان کارها از ناحیه حسینعلی نوری (بهاءالله) لقب “قره العین”) گرفت.”

همچنین در انتها نوشته شده است: “با توجه به اینکه در سال‌های اخیر تلاش‌های گسترده‌ای از سوی نفوذی‌های بهائیت جهت معرفی چهره جدیدی از قره العین به عنوان عارفی مجتهده و صاحب اندیشه صورت گرفته است…و با عنایت به پیشینه آشکار خانوادگی آقای صالحی نسبت به قره العین این سوال جدی برایم مطرح است که چرا آقای علی اکبر صالحی در واکنش به حادثه تروریستی که طی آن آقای فریدون عباسی دوانی آسیبی ندید، اما برادر مومن و متعهد مجید شهریاری به شهادت رسید همان حادثه‌ای که از دل آن یک وزیر خارجه و یک رئیس انرژی اتمی جدید برای نظام متولد شد، در اولین پیام خود در ۸۹/۹/۸ در تجلیل از شهید شهریاری خطاب به دشمن صهیونیستی می گوید “او قره العین ما بود‌” !؟”

علی اکبر صالحی کیست؟

علی‌اکبر صالحی متولد سال ۱۳۲۸ در کربلا است. وی مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه آمریکایی بیروت و دکتری را در رشته علوم فنی در سال ۱۹۷۷ از دانشگاه ام‌آی‌تی آمریکا دریافت کرد. علی‌اکبر صالحی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف بوده و بین سال‌های ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳ و ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۲ ریاست این دانشگاه را بر عهده داشته است. وی در دولت سید محمد خاتمی، نمایندهٔ ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بود و جزو معدود بازمانده‌های دولت خاتمی در حلقه اطرافیان احمدی نژاد است. همچنین، وی بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹، معاونت دبیر کل سازمان کنفرانس اسلامی را بر عهده داشته ‌است.

در سال ۱۳۸۸ علی اکبر صالحی پس از غلامرضا آقا زاده به ریاست سازمان انرژی اتمی ایران رسید، و در آذر سال ۱۳۸۹ پس از برکناری ناگهانی منوچهر متکی از سوی احمدی‌نژاد به عنوان سرپرست وزارت امور خارجه انتخاب ۱۰ بهمن همان سال، با ۱۴۶ رای موافق از مجلس رای اعتماد گرفت و به عنوان وزیر امور خارجه معرفی شد.

این نخستین بار است که نام صالحی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری آینده مطرح می‌شود و به نظر می‌رسد حلقه محافظه کاران سنتی از اعلام کاندیداتوری او و جلب حمایت جناح های مختلف هراسانند و نخستین گام‌ها را برای تخریب چهره او به واسطه اتصال به جریان بابیت و دین بهایی برداشته‌اند. این تخریب‌ها در شرایطی است که برای این دسته از محافظه کاران تقریبا آشکار است “رحیم مشایی” در صورت کاندیداتوری با توجه به نظر نا مساعد رهبری نسبت به وی، رد صلاحیت خواهد شد. پیش از این از “رحیمی” معاون اول احمدی نژاد، “سعید لو” رئیس سازمان تربیت بدنی و “ثمره هاشمی” مشاور ارشد احمدی نژاد، به عنوان کاندیداهای احتمالی حلقه احمدی نژاد برای ریاست جمهوری نام برده شده است. در اسفند سال گذشته احمدی نژاد در یک سخنرانی از تعیین شدن رئیس جمهوری آینده ایران هم سخن گفته بود که در نتیجه بسیاری از وب سایتهای محافظه کار از انتشار آن بخش از سخنان وی خودداری کردند. وب سایت ابصار نیوز هم که این سخنان را منتشر کرده بود، پس از مدتی این بخش را حذف کرد.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates