12.04.2011

حمله هماهنگ حامیان خامنه‌ای به جوانفکر، کاری نکنید حزب‌الله تیم احمدی‌نژاد را واژگون کند

دیگربان: سایت‌های محافظه‌کار منتقد دولت به تیم محمود احمدی‌نژاد هشدار دادند چنانچه بخواهند در برابر دستورات علی خامنه‌ای ایستادگی کنند، واژگون شده و از سرچشمه خشک خواهند شد.

سایت‌های «الف» و «شمال‌نیوز» در یادداشتی مشترک و سایت «جهان‌نیوز» در یادداشتی مستقل این مطالب را بیان کرده‌اند.

یادداشت این سایت‌های محافظه‌کار در واکنش به این گفته علی‌اکبر جوانفکر که محمود احمدی‌نژاد در موضوع برکناری رحیم‌مشایی از معاونت اولی می‌توانست دستور آیت‌الله خامنه‌ای را اجرا نکند٬ منتشر شده است.

سایت‌های «الف» و «شمال‌نیوز» خطاب به مشاور احمدی‌نژاد نوشته‌اند: «کاری نکنید تعبیر و تحلیل برخی افراد در مورد اینکه فتنه بعدی از درون اصولگرایان است به حقیقت بپیوندد و شما و امثال شما مصادیق آن باشید.»

این سایت‌ها به صراحت تیم احمدی‌نژاد را تهدید کرده‌اند کاری نکنند تا «فرزندان ولایت» با آنها برخورد کنند.

سایت «جهان‌نیوز» هم در واکنش به اظهارات جوانفکر نوشته است: «سرچشمه‌های جوشان این جریان خطرناک {تیم احمدی‌نژاد} را باید به خوبی رصد کرد و البته در ادامه خشکاند.»

این سایت اضافه کرده است: «افرادی که به دستورات مقام معظم رهبری قید ارشادی یا مولوی الصاق می‌کنند از این جهت بسیار خطرناکند که می‌توانند در هر لحظه‌ای و در مورد هر دستوری، به بهانه ارشادی بودن، آن را اجرا نکرده و مقاصد ناصواب خویش را دنبال کنند.»

محمود احمدی‌نژاد پس از انتخابات سال ۱۳۸۸ در حکمی اسفندیار رحیم‌مشایی را به عنوان معاون اول خود معرفی کرد که این اقدام با واکنش‌های تندی همراه شد.

مدتی بعد نامه‌ای از رهبر جمهوری اسلامی مبنی بر ضرورت کنار گذاشتن رحیم‌مشایی از این پست منتشر شد که احمدی‌نژ‌اد نسبت به اجرای مفاد آن بی‌اعتنایی کرد تا اینکه رحیم‌مشایی خود تصمیم به استعفا گرفت.

پس از استعفای رحیم‌مشایی٬ احمدی‌نژاد در نامه‌ای کوتاه خطاب به خامنه‌ای خبر برکناری مشایی از معاونت اولی خود را اعلام کرد و در پایان نامه خود خطاب به وی نوشت: «ایام عزت مستدام.»

بسیاری از محافظه‌کاران معتقدند احمدی‌نژاد نسبت به این دستور خامنه‌ای بی‌اعتنایی کرده و با وجود گذشت بیش از یک‌سال٬ از این بی‌اعتنایی خشمگین هستند.

——-
آقای جوانفکر ، شما که شمایید !! شمال نیوز:

بسم الله الرّحمن الرّحیم و صلّی الله علی محمّد و آله الطاهرین و عجّل فرجهم
قال امیرالمومنین علیه السلام : تکلموا تعرفوا فإن المرء مخبوء تحت لسانه . ( نهج البلاغه حکمت 392 )
سخن بگویید تا شناخته شوید زیرا انسان در زیر زبان خود پنهان است .
این فرمایش حضرت امیرالمومنین علیه السلام امروز در اظهارات برخی از دوستان به اصطلاح اصولگرا در حال تجلی یافتن است البته از نوع به خصوص خودش . محتوای مصاحبه اخیر آقای جوانفکر با ویژه نامه نوروزی یک روزنامه _ همشهری _ مصداق بارز و جدید این مسئله می باشد . افاضات ایشان در خصوص حکم صریح ولی امر مسلمین به رئیس جمهور در خصوص موضوع انتصاب آقای مشایی به عنوان معاون اول ، بسیاری از صاحبنظران را شگفت زده نمود چه اینکه تاکنون از مدعیان جریان اصولگرایی سخنانی اینچنین شنیده نشده بود . به برخی از این افاضات توجه بفرمایید :
” چه کسی آن نامه ارشادی ! رهبری به رئیس جمهور را علنی کرد؟ ” ؛ ” شما در چرایی اش دخول نکنید. این ها نامه های ارشادی! رهبری به رئیس جمهور هستند. ” ؛ ” مقام معظم رهبری نظر ارشادی ! داده بودند نه نظر تکلیفی. وقتی نامه علنی شد، برای آقای رئیس جمهور تکلیف شد!!! ”
دو نکته اساسی در این افاضات وجود دارد : اول اینکه نامه ولایت امر ، ارشادی است و دوم آنکه اجرای آن برای رئیس جمهور تکلیف نبود اما با علنی شدن آن تکلیف شد . حال به متن نامه ولی امر مسلمین توجه فرمایید :
“بسمه تعالي
جناب آقاي دكتر احمدي نژاد، رياست محترم جمهوري اسلامي ايران
با سلام و تحيت
انتصاب جناب آقاي اسفنديار رحيم مشايي به معاونت رئيس جمهور بر خلاف مصلحت جنابعالي و دولت و موجب اختلاف و سرخوردگي ميان علاقمندان به شما است.
لازم است انتصاب مزبور ملغي و كان لم يكن اعلام گردد.
سيدعلي خامنه‌اي
27/4/88
دوباره به جمله آخر نامه دقت فرمایید : لازم است انتصاب مزبور ملغي و كان لم يكن اعلام گردد.
اول آنکه :
جناب آقای جوانفکر : کجای این نامه ارشادی است ؟؟ در مرام و ادبیات جنابعالی از چه زمانی ” لازم است ” را ارشادی می دانند ؟ یعنی اگر در دستورات رئیس جمهور محترم و حتی شما هم به نیروهای تحت مجموعه تان لغت ” لازم است ” نوشته شود می شود با این عنوان که این دستور ارشادی است از اجرای آن سرباز زد ؟؟؟ نکته دیگر آنکه از چه زمانی ارشادی و تکلیفی بودن ، بستگی به مخفی یا علنی بودن یک دستور دارد ؟؟ در کدام مرام و مکتب ، دستوری که علنی نشده ارشادی است اما همین که همان دستور علنی شده جنبه تکلیفی و مولوی می یابد ؟؟ آقای محترم ، خودتان هم این حرفایتان را قبول دارید ؟؟؟
دوم و مهمتر آنکه :
آقای محترم ، ارشادی یا مولوی بودن اوامر یک ” ولی “مربوط به اهمیت قایل شده از سوی ” ولی به عنوان صادر کننده ” یک امر و دستور منسوب و صادر شده توسط ” ولی امر ” است و تأثیر آن در میزان و شدت جزا یا عقوبت در صورت اجرا و یا عدم اجرای آن حکم و دستور است به عبارتی مولوی و ارشادی بودن حکم سطح و میزان کلی پاداش و عقاب را بیان می دارد و نه اینکه مأمور در خصوص مولوی مکلف باشد و در خصوص ارشادی مخیر ؛ در صورت عدم انجام مولوی عقوبت شود و در صورت عدم اجرای ارشادی خیر !! این دریافت و معنا از ارشادی و مولوی که شما دارید نعوذ بالله نوعی استخفاف اوامر الهی است و با نص متون دینی ما در تعارض است .
مگر نه اینکه امر الهی به جناب آدم و جناب حوا در عدم نزدیکی به درخت و میوه ممنوعه ارشادی بود ؟؟ مگر نه اینکه در آیات قرآن این عمل ایشان با الفاظ صریح ” عصیان ” ، ” گمراهی ” و ” توبه کردن ” همراه گردیده ؟؟ یک بار دیگر آیات قرآن بویژه آیات 115 تا 123 سوره طه و همچنین 35 تا 38 سوره بقره را بخوانید . اگر تفاسیر شیعی این آیات را خواندید که چه بهتر . آیا ایشان به واسطه عدم اجرای یک امر ارشادی عاصی و گمراه معرفی نشدند ؟؟ آیا توبه نکردند ؟؟ آیا علیرغم توبه ، عقوبت نشده و به زمین هبط نشدند ؟؟
آقای محترم ؛ این داستان امام صادق علیه اسلام را که شنیده اید ؟؟ :
ماءمون رقّى – كه يكى از دوستان امام جعفر صادق عليه السلام است – حكايت نمايد: در منزل آن حضرت بودم ، كه شخصى به نام سهل بن حسن خراسانى وارد شد و سلام كرد و پس از آن كه نشست ، با حالت اعتراض به حضرت اظهار داشت :
يابن رسول اللّه ! شما بيش از حدّ عطوفت و مهربانى داريد، شما اهل بيت امامت و ولايت هستيد، چه چيز مانع شده است كه قيام نمى كنيد و حقّ خود را از غاصبين و ظالمين باز پس نمى گيريد، با اين كه بيش از يك صد هزار شمشير زن آماده جهاد و فداكارى در ركاب شما هستند؟!
امام صادق عليه السلام فرمود: آرام باش ، خدا حقّ تو را نگه دارد و سپس به يكى از پيش خدمتان خود فرمود: تنور را آتش كن . همين كه آتش تنور روشن شد و شعله هاى آتش زبانه كشيد، امام عليه السلام به آن شخص خراسانى خطاب نمود: برخيز و برو داخل تنور آتش ‍ بنشين . سهل خراسانى گفت : اى سرور و مولايم ! مرا در آتش ، عذاب مگردان ، و مرا مورد عفو و بخشش خويش قرار بده ، خداوند شما را مورد رحمت واسعه خويش قرار دهد. در همين لحظات شخص ديگرى به نام هارون مكّى – در حالى كه كفش هاى خود را به دست گرفته بود – وارد شد و سلام كرد.
حضرت امام صادق سلام اللّه عليه ، پس از جواب سلام ، به او فرمود: اى هارون ! كفش هايت را زمين بگذار و حركت كن برو درون تنور آتش و بنشين .
هارون مكّى كفش هاى خود را بر زمين نهاد و بدون چون و چرا و بهانه اى ، داخل تنور رفت و در ميان شعله هاى آتش نشست . آنگاه امام عليه السلام با سهل خراسانى مشغول مذاكره و صحبت شد و پيرامون وضعيّت فرهنگى ، اقتصادى ، اجتماعى و ديگر جوانب شهر و مردم خراسان مطالبى را مطرح نمود مثل آن كه مدّت ها در خراسان بوده و تازه از آن جا آمده است .
پس از گذشت ساعتى ، حضرت فرمود: اى سهل ! بلند شو، برو ببين در تنور چه خبر است .
همين كه سهل كنار تنور آمد، ديد هارون مكّى چهار زانو روى آتش ها نشسته است ، پس از آن امام عليه السلام به هارون اشاره نمود و فرمود: بلند شو بيا؛ و هارون هم از تنور بيرون آمد.
بعد از آن ، حضرت خطاب به سهل خراسانى كرد و اظهار داشت : در خراسان شما چند نفر مخلص مانند اين شخص – هارون كه مطيع ما مى باشد – پيدا مى شود؟
سهل پاسخ داد: هيچ ، نه به خدا سوگند! حتّى يك نفر هم اين چنين وجود ندارد.
امام جعفر صادق عليه السلام فرمود: اى سهل ! ما خود مى دانيم كه در چه زمانى خروج و قيام نمائيم ؛ و آن زمان موقعى خواهد بود، كه حدّاقلّ پنج نفر هم دست ، مطيع و مخلص ما يافت شوند، در ضمن بدان كه ما خود آگاه به تمام آن مسائل بوده و هستيم . (بحارالا نوار: ج 47، ص 123، ح 176، به نقل از مناقب ابن شهرآشوب )
آقای جوانفکر ، این اصحاب ائمه علیهم السلام در طول تاریخ با ارشادی و مولوی کردن فرامینشان ، موجبات عدم امکان قیام ایشان بوده اند !! امام علیه السلام در آن زمان 5 یار مطیع و مخلص که برایش مولوی و ارشادی نگویند نداشت !! امروز هم افاضات شما دقیقا مانند سهل خراسانی است . امثال سهل خراسانی و جوانفکر زیادند ، ” ولی امر ” یارانی همچون هارون مکی میخواهد که با یک اشاره امام به درون آتش بروند .
اما آقای محترم : اولا که گناه زنان پیامبر ضعف است ” یا نِساءَ النَّبِیِّ مَنْ یَأْتِ مِنْكُنَّ بِفاحِشَةٍ مُبَیِّنَةٍ یُضاعَفْ لَهَا الْعَذابُ ضِعْفَیْنِ وَ كانَ ذلِكَ عَلَى اللَّهِ یَسِیراً ؛ اى همسران پیامبر! هر كس از شما كار زشت (و گناهى) آشكار مرتكب شود، عذابش دو چندان خواهد بود و این(كار) براى خدا آسان است.” (احزاب 30) . لذا گناه افاضات اینگونه امثال شما که دم از اصولگرایی و ولایت میزنید یقینا مضاعف است . دوما : کاری نکنید تعبیر و تحلیل برخی افراد در مورد اینکه فتنه بعدی از درون اصولگرایان است به حقیقت بپیوندد و شما و امثال شما مصادیق آن باشید . سوما : فرزندان ولایت در برخورد با هر فتنه چه چپ و چه راست ؛ چه سبز و چه رنگهای دیگر ، تاخیر نمیکنند ، ضربت یاران و فرزندان ولایت را در برخورد با فتنه و فتنه گران دیده اید ، امیدوارم به مرز چشیدن آن وارد نشوید .
اما کلام آخر ؛ این فرمایش حضرت رسول اکرم صلوات الله علیه و آله را در خطبه معروف غدیر به یادگار خدمتتان عرض می کنم باشد آویزه گوش مبارک شود : فأن آدم اهبط الی الارض بخیئطه واحده و هو صفوه الله عزوجل و کیف بکم و انتم انتم .
آدم به خاطر یک اشتباه ( نه گناه بلکه اشتباه ) به زمین هبوط کرد حال آنکه برگزیده خدا وند عزوجل بود پس چگونه خواهید بود که شما شمایید .
آقای جوانفکر خیلی ها در انقلاب واژگون شدند ، شما که شمایید !! می فهمید که ؟؟
والسلام علی من اتبع الهدی
ابراهیم بوداغی _ مدرس دانشگاه

———
جهان‌نیوز: ولايت پذيري در محاق؛
جریان انحرافی با “مولوی” و “ارشادی” کردن دستورات رهبر انقلاب دنبال چیست؟
سرویس سیاسی جهان ـ مسعود يارضوي: افرادي كه به دستورات مقام معظم رهبري قيد ارشادي يا مولوي الصاق مي كنند از اين جهت بسيار خطرناكند كه مي توانند در هر لحظه اي و در مورد هر دستوري، به بهانه ارشادي بودن؛ آن را اجرا نكرده و مقاصد ناصواب خويش را دنبال كنند.

رئيس خبرگزاري دولت، اخيرا در گفتگو با يكي از نشريات كشور پرده از نگرشي برداشت كه شواهد حاكيست عده اي در داخل بدنه دولت به آن معتقدند.آنها دستورات رهبري را به دو قسم مولوي و ارشادي تقسيم كرده اند. حتي شايعاتي نيز وجود دارد كه آنها در ماجراي كنار رفتن برخي چهره هاي مورد وثوق نظام از دولت، بر همين مسئله تمسك كرده اند و يا در عدم به كار گيري برخي ديگر از چهره ها در دولت، مولوي يا ارشادي بودن منويات مقام معظم رهبري، مبناي برخي تصميم گيري‌ها بوده است.

تمام اين نكات جاي سوال دارد. اينكه چه كسي در دولت به خود جرأت مي دهد كه منويات مقام عظماي ولايت را طبقه بندي كند. چه كساني به اين نگرش ها معتقدند. با امثال رئيس خبرگزاري دولت كه رسما اعلام مي كند دستور مقام معظم رهبري پيرامون عزل مشايي، يك دستور ارشادي بوده است چه برخوردي خواهد شد.

آيا رئيس جمهور در قبال اينگونه مسائلي كه از جانب نزديكانش درز مي كند موضعي دارد يا خير…اما آيا اينكه براي اين سوالات پاسخي هويدا مي شود يا نه بايد منتظر آينده بود.البته تجربيات گذشته نشان داده است كه طرح نظريات غلط پيرامون ولايت فقيه و حيطه هاي آن همواره مورد واكنش آگاهان جامعه و خواص با بصيرت و حتي شخص مقام معظم رهبري واقع شده است.

چند سال قبل نيز شاهد بوديم كه بحث “ذوب در ولايت” كه توسط يكي از چهره هاي اصولگراي كشور مطرح شده بود مورد انتقاد مقام معظم رهبري قرار گرفت و ايشان تأكيد كردند كه ذوب در ولايت غير صحيح است و همه ما بايد “ذوب در اسلام” باشيم.اما به نظر مي رسد موضوعي كه اخيرا از جانب جوانفكر مطرح شده است، تنها كف هاي روي آب يك خط مشي خطرناك باشد.

نگرشي كه مشغول تئوريزه كردن اين تفكر است كه حتي دستورات ولايت فقيه را نيز مي توان اجرا نكرد.در واقع آنها با زدن برچسب ارشادي به برخي از اين دستورات و در ادامه حاشيه دار كردن آنها، اينطور القا مي كنند كه عدم اجراي اين دستور به همين دلايل بوده است.

پر واضح است كه براي ما كه معتقد به ولايت مطلقه فقيه هستيم، دستور ولايت اعم از هر گفتار و مكتوبي كه باشد و در هر موردي كه باشد؛ الساعه، لازم الاطاعه و لازم الاجراست. چه اينكه البته همگان مي دانيم كه هيچگاه در طول تاريخ ۳۲ ساله انقلاب اسلامي ما نيز سابقه نداشته است كه قيد ارشادي يا مولوي بر دستورات مقام عظماي ولايت چه در زمان امام راحل و چه در دوران كنوني الحاق شود.

از ديگر سو از ياد نبريم كه حتي سيدمحمد خاتمي، رئيس دولت اصلاحات و كسيكه امروز در زمينه همكاري با فتنه گران انگشت اتهام خود را به سمت او نيز نشانه رفته ايم قبلا در اظهار نظري رسمي بيان كرده بود كه در امور دولت در برخي موارد اختلاف نظرهايي با مقام معظم رهبري داشته است اما نظر ايشان را اجرا مي كرده است.جداي از اينكه خاتمي راست مي گويد يا نه نكته اينجاست كه آقاياني كه هم اكنون از اجراي منويات مقام معظم رهبري به بهانه ارشادي بودن آنها قصد سر باز زدن دارند چه نسبيتي با اصلاح طلبان دارند كه هم اكنون از درون دولت اصولگرا سر برآورده اند؟

الحال كه سرچشمه هاي جوشان اين جريان خطرناك را بايد به خوبي رصد كرد و البته در ادامه خشكاند.افرادي كه به دستورات مقام معظم رهبري قيد ارشادي يا مولوي الصاق مي كنند از اين جهت بسيار خطرناكند كه مي توانند در هر لحظه اي و در مورد هر دستوري، به بهانه ارشادي بودن؛ آن را اجرا نكرده و مقاصد ناصواب خويش را دنبال كنند.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates