هویت مرموزترین چهره تیم احمدینژاد فاش شد، «جنگیر» محمود احمدینژاد در بازداشت «سپاه»
دیگربان: هویت مرموزترین چهره پشت پرده دولت محمود احمدینژاد که گفته میشود رئیس دولت دهم و اسفندیار رحیممشایی را «مسخ» خود کرده است٬ فاش شد.
سایت نوپای «يکشنبه» که از سوی حامیان دولت اداره میشود روز یکشنبه (۱۱ اردیبهشت) هویت این فرد را عباس غفاری یکی از دوستداران احمدینژاد معرفی کرده است.
از عباس غفاری٬ عقاید٬ گذشته و اقداماتش هیچ اطلاعاتی موجود نیست٬ اما این سایت نوشته مطالبی که حامیان علی خامنهای در روزهای اخیر درباره وی مطرح کردهاند «شایعه» است.
محمدتقی مصباح یزدی٬ غلامعلی حداد عادل٬ حسین فدایی و مرتضی نبوی چهار حامی خامنهای هستند که به طور مستقیم و غیرمستقیم اعلام کردهاند تیم احمدینژاد «اجنه» را تسخیر و از «توانایی بالای» آنها برای تحقق اهداف خود سود میبرد.
سایت «یکشنبه» نیز با تائید تلویحی این گفتهها نوشته که ارتباط با «اجنه» از سوی اطرافیان احمدینژاد مربوط به «چند مورد خاص» بوده است.
این سایت بدون اشاره به این موارد٬ از قوه قضائیه خواسته است با کسانی که به عباس غفاری و تیم احمدینژاد اتهام میزنند برخورد کند.
سایت «یکشنبه» به نقل از یک مقام نزدیک به احمدینژاد از مقامهای قوه قضائیه سئوالاتی درباره غفاری پرسیده و از آنها خواسته که در این مورد روشنگری کنند.
این فرد از مقامهای قضایی پرسیده که درباره گزارشها مبنی بر بازداشت عباس غفاری٬ علت بازداشت وی٬ نهاد دستگیر کننده و مرگ بازجوی این فرد توضیحاتی ارائه دهند.
وی در ادامه این پرسش را مطرح کرده که علت سکته و مرگ بازجوی آقای غفاری چه بوده است و با نزدیکان وی چه برخوردی شده و «آیا استفاده از چنین روشهایی برای اداره امور کشوری، شرعی است؟»
این فرد نزدیک به احمدینژاد همچنین پرسشهای دیگری درباره صحت برخی اتهامها علیه عباس غفاری٬ نحوه ارتباط وی با برخی افراد و کیفیت این رابطه مطرح کرده و خواستار پاسخگویی مقامهای قضایی شده است.
پرسشهای این فرد پیرامون عباس غفاری در شرایطی مطرح میشود که براساس برخی گزارشها یکی از دلایل قهر ۱۰ روزه احمدینژاد٬ بازداشت این فرد از سوی سپاه پاسداران بوده است.
گفته میشود ماموران سپاه این فرد را پس از بازداشت مورد بازجویی قرار داده و اتهام وی را همکاری با موساد اعلام کردهاند که این اتهام با خشم احمدینژاد مواجه شده است.
اطلاعات دیگری از این فرد در دسترس نیست٬ اما گفته میشود که عباس غفاری طراح ایده «هاله نور»٬ مدعی ارتباط مستقیم با امام دوازدهم شیعیان و رابط امام زمان با احمدینژاد و رحیممشایی بوده است.
محمود احمدینژاد روز گذشته پس از ۱۰ روز غیبت به نهاد ریاست جمهوی بازگشت و گفت که مسائل چند روز اخیر را بازگو نخواهد کرد و در دل خود نگه خواهد داشت.
————
متن خبر یکشنبه:
درخواست برای روشن شدن ابعاد ماجرای «عباس غفاری»
یکی از نزدیکان رییس جمهور در گفتگو با «یکشنبه»، خواستار روشن شدن ابعاد ماجرای «عباس غفاری» برای جلوگیری از ضربه زدن به رییس جمهور از طریق گسترش شایعات درباره این فرد شد.
به گزارش «یکشنبه» (1Shanbeh.com)، وی با بیان اینکه بسیاری از صحبت هایی که به عنوان اتهام در مورد ارتباط برخی اطرافیان رییس جمهور در مورد ارتباط با ماوراء، اجنه و … گفته می شود، مربوط به چند مورد خاص می شود، خواستار روشن شدن ابعاد ماجرای فردی به نام «عباس غفاری» برای افکار عمومی شد.
وی باتاکید براینکه علاقه او به رییس جمهور به مراتب بیشتر از علاقه ظاهری بسیاری از اطرافیان تازه علاقه مندشده به رییس جمهور است، افزود، ظاهرا منشاء بسیاری از شایعات در مورد انحرافی نامیدن جریانی که خود را به رییس جمهور نزدیک کرده است، در حوزه عقیدتی، به اتهاماتی برمی گردد که به فردی به نام عباس غفاری وارد گردیده است.
وی افزود، مسئولان برای پاک کردن رییس جمهور و دفتر رییس جمهور از شایعاتی که علیه وی شکل می گیرد، باید به ریشه این اتهمات برگردند و با شفاف سازی در این مورد، جلوی ضربه زدن بیشتر به دولت (درصورت غلط بودن این اتهامات) را بگیرند و یا به تصفیه دولت از این انحرافات (درصورت صحت این اتهامات) کمک کنند.
وی اضافه کرد: مسئولان قضایی باید به طور صریح به چند سوال پاسخ دهند:
– آیا فرد مورد نظر واقعا آنگونه که شایع شده، انحراف عقیدتی داشته و از روش های خاص برای ارتباط با ماوراء، اجنه و آینده بینی استفاده می کرده است؟
– انحراف عقیدتی فرد مورد نظر – درصورت صحت – و روش های مورد استفاده وی – درصورت صحت – چگونه بوده است؟ (درصورت قابل انتشار بودن برای افکار عمومی)
– چه افرادی با وی در ارتباط بوده اند؟
– کیفیت این ارتباط چه گونه بوده است؟ موقت یا به صورت مرید و مراد؟
– سابقه عقیدتی، آموزشی و … وی چگونه بوده است؟
– آیا صحت دارد که وی به شدت علیه برخی مقامات و چهره های مذهبی عالی مقام درگذشته، موضعگیری می کرده و نسبت هایی می داده است؟
– آیا صحیح است که وی دستگیر شده است؟
– چه نهادی وی را دستگیر کرده است؟
– دلیل مشخص دستگیری وی چه بوده است؟
– آیا صحت دارد که بازجوی این فرد پس از چند روز سکته و … فوت کرده است؟ در صورت صحت، دلیل دقیق فوت چه بوده است؟
– چه برخوردی با افراد مرتبط با وی صورت گرفته است؟
– آیا استفاده از چنین روش هایی برای اداره امور کشوری، شرعی است؟
فردی که این اطلاعات را در اختیار «یکشنبه» گذاشت، تاکید کرد که خود وی نسبت به صحت و یا سقم اتهامات فرد دستگیر شده نمی تواند اظهار نظر کند، اما نظر به اهمیت فوق العاده موضوع آن را با رسانه ها در میان گذاشته تا در صورت صحت این اتهامات، مقامات قضایی به این سوال پاسخ دهند که برای حفظ نظامی که برپایه خون هزاران هزار شهید بنا شده است در مقابل این مسایل چه کرده اند؟ و درصورت عدم صحت این اتهامات، از آنجاییکه این شایعات یا اخبار به صورت گسترده پخش شده است، نسبت به اعاده حیثیت از فرد مورد نظر و افرادی که با وی در ارتباط بوده اند اقدام کنند و هرچه سریعتر جلوی ضربه زدن بیشتر به دولت را بگیرند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.