احمدی نژاد: دستورات الهی برای رهایی انسان از حجابها است
شفاف: همه دستورات الهي براي رهايي انسان از حجابها و قيد بندهاست و هر انتخابي زماني ارزشمند است كه آزادانه باشد كه اگر انتخابي آزاد نباشد ارزش و اعتباري نداشته و ماندگار نخواهد بود و خداوند نيز فرصت انتخاب آزادانه را در اختيار انسانها براي رسيدن به مقصود گذاشته است.
فارس: «محمود احمدينژاد» شامگاه سه شنبه 25مردادماه در ديدار صميمي با اصحاب فرهنگ، هنر و قلم كه همزمان با ميلاد كريم اهل بيت(ع) برگزار شد، ضمن تبريك ميلاد امام حسن مجتبي (ع) با بيان اين كه فرهنگ تجلي وجه آسماني و علمي انسان و فضاي تنفس روح اوست، خاطرنشان كرد: اگر فرهنگ در جامعه دچار مشكل شود، روح از بين ميرود و اگر روح بميرد اثري از انسانيت باقي نميماند.
رييس جمهور هنر را ستون فقرات فرهنگ برشمرد و اظهار داشت: هر زيبايي كه در تاريخ ماندگار شده حاصل ارائه شدن آن در قالب هنر بوده است.
وي گفت: هر اعتقاد و انديشه و باوري براي ماندگاري بايد در قالب هنر ارائه شود و خداوند نيز خود كتاب هستي را در قالب زيباترين هنر به بشر ارائه كرده است.
احمدينژاد با تاكيد بر اين كه بايد يك رابطه عميق و وسيعي ميان آزادي عشق و هنر برقرار باشد، آزادي را بالاترين هديه و موهبت الهي به انسان دانست و اظهار داشت: همه دستورات الهي براي رهايي انسان از حجابها و قيد بندهاست و هر انتخابي زماني ارزشمند است كه آزادانه باشد كه اگر انتخابي آزاد نباشد ارزش و اعتباري نداشته و ماندگار نخواهد بود و خداوند نيز فرصت انتخاب آزادانه را در اختيار انسانها براي رسيدن به مقصود گذاشته است.
رييس جمهور با بيان اين كه امروز كشورهاي غربي مدعي آزادي در جهان هستند و حد اين آزادي را تنها در محدوده قانون تعيين ميكنند، گفت: در كشور ما حتي با قانون هم نميتوان حد آزادي انسان را براي متعالي شدن و حركت در مسير كمال محدود كرد، چرا كه آزادي در اين كشور اصالت دارد.
احمدينژاد بروز و ظهور حقيقت انساني را در آزادي برشمرد و با بيان اينكه آزادي به معناي رهايي انسان در خود و شهوات نيست، اضافه كرد: عشق به زيباييها و خوبيها و ارزشهاي متعالي پايه و عامل اصلي آزادي انسان است و انسان هر چه قدر عاشق خوبيها و ارزشهاي انساني باشد، به همان اندازه آزاد خواهد بود.
رييس جمهور با بيان اينكه بدون عشق، آزادي معنا ندارد، خاطر نشان كرد: پايه هنر، عشق و نتيجه آن آزادي بوده و هنري ماندگار است كه از عشق به انسانها، آزادي، عدالت و كرامت انساني نشئت گرفته و حاصل آن رهايي انسان از قيد و بندها باشد.
احمدينژاد با اشاره به اينكه هنر بايد موجب آزادي انسان و خيزش روح او شود، تصريح كرد: هنر فقط براي نمايش ضعفها و اشكلات اجتماعي نيست بلكه حقيقت هنر بازآفريني زيباييهاي هستي است.
رييس جمهور با بيان اينكه همه موجودات عالم جلوه زيباي خداوندي هستند و در اين بين انسان كامل زيباترين است، گفت: هر هنري اگر بخواهد ماندگار باشد بايد يك دريافت و خمير مايهاي از رابطه با انسان كامل داشته باشد، چرا كه او تجلي واقعي زيباييهاي خداوند است.
احمدينژاد با بيان اينكه هنري كه درباره انسان و تجلي گرايشات و كمالجويي او نباشد، هنر نيست، گفت: سخن درباره انسان و حقيقت انساني زيبا است و جامعه هنري ما بايد پيشگام آزادسازي انسانها از قيد و بندهاي موجود كه توسط شياطين براي انسان به وجود آمده، باشد.
رييس جمهور با اشاره به اينكه هنري كه افق بالاتري را براي پرواز انسانها ترسيم ميكند، اثرگذار و ماندگار است، گفت: اگر كسي ميخواهد در فضاي هنري كشور تاثيرگذار بوده و آثارش ماندگار باشد، بايد تلاش كند تا فضاهاي متعاليتري را براي جامعه و انسانها نمايان سازد، چرا كه اگر جامعه به لحاظ دريافت عظمت و زيبايي جهان در سطح بالاتري از آنچه هنرمند جامعه را به آن دعوت ميكند، باشد هيچ كس به سمت آن اثر هنري نخواهد رفت.
احمدينژاد با بيان اينكه زيباترين كار هنري آن است كه هنر عشق ورزيدن را به مردم بياموزيد، تصريح كرد: هنر جلوه اسماء الهي است كه در آن علم، حكمت، خلاقيت، عشق و رأفت موج ميزند.
رييس جمهور اظهار داشت: خدايي شدن به معناي عشق ورزيدن به ديگران است، چرا كه وقتي عشق و محبت باشد رقابت، كينهورزي و بدخواهي وجود نخواهد دشت.
احمدينژاد هنر را متعلق به انسانهاي پاك و متعالي دانست و با اشاره به فعاليتهاي خوبي كه در عرصه فرهنگ و هنر كشور انجام شده است، گفت: هنر دولت هم پشتيباني از فعاليتهاي فرهنگي و هنرمندان كشور است و در اين راستا از هيچ اقدامي كوتاهي نخواهد كرد.
در اين مراسم پيش از سخنان رييس جمهور چند تن از هنرمندان كشور كه در عرصههاي مختلف هنري از جمله ادبيات، شعر، نويسندگي، هنرهاي تجسمي، موسيقي، نقاشي، سينما، تئاتر و تلويزيون فعاليت ميكنند در سخناني مسائل و مشكلات جامعه هنري كشور را با احمدينژاد در ميان گذاشتند.
رشد و توسعه هنرهاي تجسمي، رفع موانع مادي و معنوي در بخش موسيقي، اهتمام به بازنگري در حوزه سينما و تئاتر، توجه ويژه به مفاخر شعر و ادب ايران و معرفي آنها به نسل جديد، افزايش بودجه معاونت سينمايي وزارت ارشاد و عملياتي شدن هرچه زودتر مصوبات شوراي عالي سينما، امنيت شغلي و احترام براي آنان و پرهيز از نگاههاي سليقهاي به هنر توسط مسئولان از جمله موضوعاتي بود كه برخي از هنرمندان به آن اشاره كردند.
در پايان اين مراسم هنرمندان كشور روزه خود را با رييس جمهور افطار كردند.
در اين مراسم علاوه بر «سيدمحمد حسيني» وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، «جواد شمقدري» معاون امور سينمايي وزارت ارشاد، «حميد شاهآبادي» معاون امور هنري وزارت ارشاد، «حجتالاسلام حميد محمدي» قائم مقام قرآني وزير ارشاد، هنرمندان و مديراني چون احمد اسفندياري، جمال شورجه، فرجالله سلحشور، هوشنگ توكلي، جعفر دهقان، مسعود دهنمكي، عليرضا كريميصارمي، جهانگير الماسي، محمد گلريز، محمد شالويي، رضا برجي، سيداحمد ميرعلايي، حسين مسافرآستانه، محمدعلي رامين، جهانبخش سلطاني، اكبر حر، سعيد اسدي، حسين محباهري و . . . حضور داشتند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.