هشدار درباره دکمه ‘لایک’ فیس بوک در آلمان
بیبیسی: فیس بوک بزرگ ترین شبکه اجتماعی اینترنتی است
مقام های ذیربط در ایالت اشلسویگ-هولشتاین آلمان به سازمان های دولتی این ایالت دستور داده اند که صفحات خود در شبکه اجتماعی فیس بوک را تعطیل و دکمه “لایک” آنرا نیز از وب سایت هایشان حذف کنند.
به گفته این مقام ها، فیس بوک با جمع آوری اطلاعات کاربران از این طریق، قوانین اتحادیه اروپا و آلمان را نقض می کند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش می دهد که شرکت فیس بوک اتهام وارده از سوی مقام های ایالتی در آلمان را بی اساس دانسته اند.
دکمه “لایک” یکی از پر طرفدارترین قابلیت های فیس بوک است که به کاربران اجازه اشتراک در صفحات مورد علاقه خود و دریافت اطلاعات منتشر شده در آنرا می دهد.
فیس بوک در آوریل سال ۲۰۱۰ میلادی از دکمه “لایک” پرده برداری کرد.
به گفته مقام های ایالت مذکور، اطلاعات افرادی که وارد سایت فیس بوک می شوند یا روی دکمه یک صفحه فیس بوکی که در وب سایت خاصی نصب شده است کلیک می کنند، توسط فیس بوک در کامپیوترهای این شرکت در آمریکا ذخیره می شود و این کاربران برای دو سال به وسیله فیس بوک ردیابی می شود.
“مرکز مستقل حفاظت از حریم خصوصی” ایالت اشلسویگ-هولشتاین طی بیانیه ای که روز جمعه منتشر شد اعلام کرد سازمان های دولت ایالتی که از فیس بوک خارج نشوند و دکمه آنرا از سایت های خود حذف نکنند، جریمه نقدی خواهند شد.
دولت آلمان طی سال های گذشته با چند شرکت اینترنتی از جمله گوگل درباره حفاظت از اطلاعات مربوط به حریم خصوصی کاربران برخوردهایی داشته است.
قوانین آلمان در خصوص حریم خصوصی کاربران در اینترنت سختگیرانه ارزیابی می شود.
بسیاری از اشخاص معروف، شرکت های رسانه ای، گروه های غیرانتفاعی و حتی دولت ها برای انتقال پیام های خود، امروزه در فیس بوک صفحاتی افتتاح کرده اند و از آن برای انتقال پیام های خود و تعامل با مخاطبان استفاده می کنند.
فیس بوک، مدت کوتاهی بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم ایران در این کشور فیلتر شده و جز در مقاطعی کوتاه، دسترسی به آن در ایران فقط از طریق “فیلترشکن” ممکن بوده است.
این سایت قبل از انتخابات نیز دو بار به طور موقت فیلتر و دوباره رفع فیلتر شده بود.
پیام برای این مطلب مسدود شده.