21.08.2011

هشدار نمايندگان به مخالفان وحدت: حضور نماینده قالیباف در کمیته 7+8 در خواست اصولگرایان بود

خُسن آقا: دارند زمینه ریاست جمهور شدن قالی باف را مهیا می‌کنند!
شفاف: قالیباف نه تنها به دنبال سهم‌خواهی در انتخابات مجلس نهم با معرفی نماینده در کمیته ۸ + ۷ نیست بلکه به درخواست بزرگان اصولگرا نماینده‌ای را به این کمیته فرستاده و هیاهو‌ها در خصوص سهم خواهی محملی بیشتر برای بر هم زدن وحدت موضوعیت می‌یابد. این جمله، چکیده نظرات ۲۰ نماینده مجلس برای پاسخ به هیاهوهای رسانه‌ای یک جریان…
شفاف:قالیباف نه تنها به دنبال سهم‌خواهی در انتخابات مجلس نهم با معرفی نماینده در کمیته ۸ + ۷ نیست بلکه به درخواست بزرگان اصولگرا نماینده‌ای را به این کمیته فرستاده و هیاهو‌ها در خصوص سهم خواهی محملی بیشتر برای بر هم زدن وحدت موضوعیت می‌یابد.

این جمله، چکیده نظرات ۲۰ نماینده مجلس برای پاسخ به هیاهوهای رسانه‌ای یک جریان خاص، در خصوص سهم‌خواهی شهردار تهران در کمیته ۸ + ۷ است که این روز‌ها حرف و حدیثهای زیادی را به همراه داشته است.

چکیده‌ای از گفت‌و‌گو “روزنامه تهران امروز” با ۲۰ نماینده مجلس در رابطه با دلایل عضویت شهردار تهران در کمیته ۱۵ نفره اصولگرایان به شرح زیر است:

حسین فدایی: ماهیت اصلی کمیته را با ادعای سهم خواهی افراد زیر سوال نبریم

-اگر بگوییم افرادی که در این گروه عضو هستند، به دنبال سهم‌خواهی هستند ماهیت اصلی این کمیته را زیر سوال برده‌ایم. در این شرایط نیز بیش از هر چیز باید به وحدت فکر کرد. بنابراین اگرچه بر این اعتقادم که باید از افراد با سابقه نیز مانند احمد توکلی یا دوستانی از این قبیل در این کمیته استفاده کرد اما حضور افراد کم سابقه‌تر نیز دلیل بر کارآمد نبودن آن‌ها نیست. بنابراین به حضور قالیباف در این کمیته اشکالی وارد نیست و بدیهی است که ایشان با دعوت ۸ + ۷ نماینده‌ای را معرفی کرده است.

اسدالله بادامچیان: قالباف اصراری بر داشتن نماینده نداشت

-بحث این است که در چارچوب سیاست‌ها، بزرگان از قالیباف و لاریجانی نماینده خواستند و آن‌ها خودشان اصراری بر داشتن نماینده در کمیته ۸ + ۷ نداشتند. بنابراین وقتی خودشان نمی‌گویند ولی در سیاست گذاری کلان، برخی عناصر موثر مملکت از آن‌ها نماینده می‌خواهند، دیگر معنای سهم خواهی نمی‌دهد. بنابراین حضور نماینده قالیباف و لاریجانی در کمیته ۸ + ۷ به معنای سهم‌خواهی نیست بلکه به معنی شرکت دادن ظرفیت‌های آقایان در وحدت اصولگرایان است چرا که آن‌ها از ظرفیت بالایی برخوردار هستند.

غلامرضا مصباحی مقدم: ادعای سهم خواهی، بی‌انصافی مطلق است

-اگر قرار باشد که افرادی که در این گروه نماینده داشته باشند را سهم‌خواه بدانیم رعایت انصاف را نکرده‌ایم. در واقع اعضای این کمیته دور هم جمع شده‌اند تا زیر چ‌تر وحدت و با محوریت آیت‌الله مهدوی کنی فعالیت کنند. بنابراین چسباندن برچسب سهم‌خواهی به هر یک از اعضای این کمیته در حالی که برای رسیدن به وحدت تلاش می‌کنند، بی‌انصافی مطلق است. آقای قالیباف از افراد با سابقه در کشور هستند که این کمیته از ایشان خواست نماینده داشته باشند.

حسین سبحانی‌نیا: تشکیل دادن حزب و جبهه بهتر است یا نماینده داشتن در کمیته؟

-رئیس مجلس و شهردار تهران اگر به دنبال سهم‌خواهی در کمیته ۸ + ۷ بودند، قبل از اینکه از آن‌ها خواسته شود نمایندگانشان را معرفی کنند، در این خصوص با این کمیته رایزنی می‌کردند. این در حالی است که هرگز این دو فرد با این کمیته رایزنی نکردند و به درخواست، بزرگان این کمیته نماینده معرفی کردند. اینکه این افراد برای شرکت در انتخابات، هر کدام یک جبهه یا حزب تشکیل دهند و مستقل فعالیت کنند بهتر بود یا اینکه این افراد به عنوان اصولگرا در این کمیته نماینده داشته باشند؟

پرویز سروری: قالیباف سهم خواه نیست

-اصولگرایان متحد هستند و با یکدیگر اختلاف ندارنداما اینکه برخی بخواهند با طرح برخی بحث‌ها مثل سهم‌خواهی اختلاف ایجاد کنند، بحث دیگری است. در خصوص آقای قالیباف هیچ سهم‌خواهی در کمیته ۸ + ۷ در کار نیست و ایشان هم به سهم‌خواهی فکر نمی‌کند. بنابراین معتقدم این بحث‌ها برای به حاشیه بردن برخی مسائل مطرح می‌شود.

کاظم جلالی: سهم‌خواهی در اصولگرایان بی‌معناست

-سهم‌خواهی در اصولگرایان بی‌معناست و همه باید در زیر یک چ‌تر یعنی فرامین رهبر معظم انقلاب با محوریت آیت‌الله مهدوی کنی و آیت‌الله یزدی فعالیت کنند. کمیته ۸ + ۷ کمیته‌ای است که برای وحدت اصولگرایان به وجود آمده است و افرادی هم که در این کمیته نماینده دارند به دنبال اکثریت مجلس هستند نه سهم‌خواهی.

سید کاظم دلخوش: فقط قالیباف در این کمیته به دنبال سهم خواهی است؟

هر گروه و جناح اصولگرایی در این کمیته نماینده دارد بنابراین چه ایرادی دارد قالیباف نیز همانند سایر اصولگرایان در این کمیته نماینده داشته باشد. بنابراین این بحث‌ها فقط در جهت ایجاد تفرقه در میان اصولگرایان مطرح می‌شود. قالیباف شهردار تهران و از مدیران نظام و با سابقه‌ای مشخص است پس چرا نباید نماینده داشته باشد؟ چه طور افرادی که به این کمیته نماینده معرفی کردند، کسی از آن‌ها بازخواست نکرد که چرا شما در این کمیته نماینده دارید؟ این افرادی که نماینده معرفی کردند به دنبال سهم‌خواهی نیستند و فقط قالیباف در این کمیته به دنبال سهم خواهی است؟

سیدعماد‌حسینی: حضور نماینده قالیباف در این کمیته ضروری است

– آقای قالیباف باید نماینده داشته باشد و اگر نماینده نداشته باشد باید شک کرد چرا که وی فردی ولایتمدار و اصولگراست. بنابراین از برخی‌ها باید پرسید چرا وی نباید به عنوان فردی اصولگرا در این کمیته نماینده داشته باشد؟ بهتر است کسانی که بحث سهم‌خواهی در انتخابات را از سوی شهردار تهران و لاریجانی مطرح می‌کنند، نیم نگاهی به پیشینه اصولگرایی این افراد بیندازند و بعد اظهارنظر کنند. اگر افرادی با پیشنه ولایی و اصولگرایی نتوانند در این کمیته نماینده داشته باشند چه کسانی باید نماینده داشته باشند؟ همچنین بهتر است افرادی که بحث سهم‌خواهی را مطرح می‌کنند، سهم‌خواهان واقعی را میان اصولگرایان پیدا کنند و برای از سرباز کردن خود به دیگران اتهام نزنند.

زهره الهیان: جایگاه شهردار تهران به واسطه تلاشش است

– همان‌طور که می‌دانیم رئیس مجلس یا شهردار تهران هرگز به دنبال سهم‌خواهی نیستند و افرادی که آن‌ها را کانون‌های قدرت یا ثروت می‌دانند از کانون‌‌های قدرت و ثروت بی‌خبرند که چنین چیزی می‌گویند شهردار تهران جایگاهش را به واسطه تلاشش به‌وجود آورده است نه به واسطه امکانات. اگر هم‌اکنون امکاناتی در اختیار دارد به‌خاطر تلاشش است نه به خاطر لابی و مسائلی از این قبیل.

فاطمه آلیا: اگر بحثی راجع سهم خواهی می‌شود به دلیل عدم شفاف سازی است

-کمیته ۸ + ۷ به دنبال سهم‌خواهی نیست و ما هم آن را قبول داریم و اگر بحثی در این خصوص از سوی برخی نمایندگان مجلس یا فعالان سیاسی مطرح است به دلیل عدم شفاف‌سازی برخی مسائل است مثلا اینکه چرا فقط شهردار تهران باید در این کمیته نماینده داشته باشد؟ در واقع کسی با داشتن نماینده از سوی قالیباف یا لاریجانی مشکلی ندارد، اگر هم بحثی مطرح می‌شود به‌خاطر برخی سوالات است که پاسخ داده نشده است.

مهرداد لاهوتی: اصولگرایان باید متحد باشند

-اصولگرایان باید متحد باشند و اتحاد خود را برای شرکت در انتخابات مجلس نهم حفظ کنند تا به موفقیت برسند اما اینکه بخواهند با بحث‌های حاشیه‌ای اختلاف افکنی کنند، در انتخابات شکست می‌خورند. قالیباف نیز اگر به دنبال سهم‌خواهی بود، لابی‌های زیادی داشت که می‌توانست از ان استفاده کند ولی این کار را نکرد و این نشان دهنده صداقت کاری او است.

جواد آرین‌منش: شرکت در انتخابات حق قالیباف است

-آقای قالیباف فردی اصولگراست. از آنجایی هم که شرکت در انتخابات مجلس نهم برای اصولگرایان یک حق است، از این رو این حق را برای تمام اصولگرایان از جمله قالیباف و لاریجانی باید قائل شد. افرادی بحث سهم‌خواهی در انتخابات را مطرح می‌کنند که خودشان به دنبال سهم‌خواهی هستند و به نوعی از اینکه شاید فقط می‌توانند یک نماینده معرفی کنند ناراحت هستند.

سید علی حسینی: حضور نماینده از سوی قالیباف ایرادی ندارد

-اصولگرایان می‌توانند و حق دارند در انتخابات شرکت کنند ولی به صورت یک کل منسجم. به‌خاطر همین کل منسجم کمیته ۸ + ۷ تشکیل شد تا اصولگرایان در کمال وحدت و انسجام در انتخابات شرکت کنند. بنابراین اگر قرار باشد بین همین کل منسجم هم اختلاف بیندازیم امیدی به اکثریت بودن اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم نمی‌توان داشت. حضور نماینده از سوی شهرداری و لاریجانی هم هیچ ایرادی ندارد و به جای پرداختن به مباحث حاشیه‌ای باید به اصل ماجرا یعنی حفظ وحدت و ارائه لیست واحد فکر کرد.

محمدرضا حسین‌نژاد: انحرافی‌ها کانون چه هستند؟

– اگر لاریجانی و قالیباف کانون قدرت و ثروت هستند، افرادی که در روزنامه‌های رسمی مطالب انحرافی چاپ می‌کنند، کانون چه چیزهایی هستند؟ باید این حرف‌ها را به افرادی زد که چنین اتهاماتی به آن‌ها وارد باشد. داشتن نماینده در این کمیته یک حق برای جریانات و جبهه‌هایی با معیار‌ها و اهداف اصولگرایی است.

موسی‌الرضا ثروتی: هدف مشترک اصولگرایان پیروزی است

– اصولگرایان همه باید برای یک هدف آن هم پیروزی در انتخابات تلاش کنند و اینکه چرا فلانی نماینده دارد و چرا فلانی نماینده ندارد فقط باعث بیشتر شدن اختلاف بین اصولگرایان می‌شود. آقای قالیباف فردی است که پیشینه انقلابی دارد و الان نیز در شهر تهران تحولات زیادی اجاد کرده است، حضور نماینده وی چه ایرادی می‌تواند داشته باشد؟

محمدتقی رهبر: کانون ثروت جریان انحرافی است

-کانون ثروت و قدرت‌‌ همان جریان انحرافی است که در بخش‌های دولتی هم رسوخ کرده است نه شهرداری و مجلس که تا کنون جز خدمتکاری انجام نداده‌اند. مگر این افراد افکار انحرافی منتشر کرده‌اند یا از دایره اصولگرایی خارج شده‌اند که نباید در کمیته ۸ + ۷ نماینده داشته باشند. آقای قالیباف فردی مستقل است که با هیچ حمایت وی‍ژه‌ای رشد نکرده و خودش به واسطه عملکردی قوی شناخته شده است. اما برخی از رانت دولت استفاده می‌کنند که خود را مطرح کنند.

حسین ابراهیمی: محوریت وحدت، آیت الله مهدوی کنی است

– محوریت وحدت همه اصولگرایان‌در‌‌‌نهایت باید آیت‌الله مهدوی کنی باشد. وقتی هم آیت‌الله مهدوی کنی از شهردار تهران و رئیس‌ مجلس نماینده می‌خواهد دیگران نباید حرفی بزنند و در این رابطه دخالت کنند.

موسی‌قربانی‌: طرح سهم خواهی، زیر سوال بردن افراد است

-طرح بحث سهم‌خواهی برای به حاشیه بردن و زیر سوال بردن افراد است. من با سهم‌خواهی موافق نیستم و چنین اتهامی را هم به افرادی با سابقه انقلابی مانند آقای قالیباف وارد نمی‌دانم.

سید حسین نقوی حسینی: بحث سهم‌خواهی شهردار تهران فقط برای خراب کردن وجهه اوست

-اگر قرار بود بحث سهم‌خواهی پیش آید که کمیته ۸ + ۷ تشکیل نمی‌شد. این کمیته برای این تشکیل شد که سهم‌خواهی‌ها را از بین ببرد. بنابراین افراد و جبهه‌هایی هم که در این کمیته نماینده دارند به دنبال سهم‌خواهی نیستند چون ۸ + ۷ با چنین هدفی تشکیل نشده است. البته بحث سهم‌خواهی شهردار تهران فقط برای خراب کردن وجهه او است که به اعتقاد من شهردار تهران آنقدر خدمات خوبی انجام داده است که با چنین تخریب‌هایی وجهه او تخریب نمی‌شود.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates