محقق و پژوهشگر حوزوی: اگر روحانیت نبود کشوری به نام ایران باقی نمیماند، یک آجر حوزه به میلیونها دانشگاه غربی میارزد
خُسن آقا: ای امیدوارم آجر خلای دانشگاه بخورد توی سر تو رهبر و قران مجدید ات!
حوزهنیوز: حجتالاسلاموالمسلمین حسن عرفان نقش روحانیت در حفظ کیان ایران اسلامی برجسته دانسته و گفت: اگر روحانیت نبود، کشوری به نام ایران باقی نمیماند.
به گزارش مر کز خبر حوزه، استاد حوزه علمیه قم امروز در جمع طلاب مدرسه علمیه حقانی قم، با تشریح شیوه های تربیتی، گفت: امروز جوامع غربی که قوی ترین ابزار را در اختیار دارند، بحرانی ترین انسان ها را دارد.
وی با بیان این که دانشگاه های جهان فاقد هر نوع افتخاری واقعی هستند؛ چون به جای ساختن انسان، ابزار میسازند، افزود: اگر ابزار بسازیم، اما به تربیت انسانها توجه نداشته باشیم هیچ ارزشی نخواهد داشت.
این محقق و پژوهشگر حوزوی با بیان این که کسانی که از روحانیت جدا هستند، ارزشی برای انسان قائل نیستند، اظهار داشت: افرادی که به فکر مادیات بوده و از ارزشهای انسانی فاصله گرفته اند، اصرار دارند که روحانیت را تخریب کنند.
وی با اشاره به تفاوت های حوزه و دانشگاه، یاد آور شد: حوزه انسان می سازد و دانشگاه ابزار ودر جایی که انسان تربیت نشود، فاجعه است.
حجت الاسلام والمسلمین عرفان با بیان این که انسانی که ابزارش ساخته شود، اما از تربیت او غفلت شود خطرناک است گفت: نتیجه توجه به مادیات وتهیه وسایل رفاهی برای بشر و فراموش شدن تربیت او، بیماری های روانی، مشکلات خانوادگی، افسردگی و… به بار می آورد که دنیای امروز گریبان گیر آن است.
*یک آجر حوزه به میلیونها دانشگاه غربی میارزد
وی افزود: امروز تنها جایی که به فکر تربیت صحیح انسان است حوزه های علمیه است که یک آجر آن نباید با میلیون ها دانشگاه های غربی عوض کرد.
این محقق و پژوهشگر حوزوی با بیان این که تنها چیزی که سود عظیم دارد، تربیت انسان است، خاطرنشان کرد: در سراسر اروپا، دانشگاه ها دانش را از ارزش جدا کرده واخلاق انسانی را ازبین برده اند.
حجت الاسلام والمسلمین عرفان، طلبگی را ادامه راه انبیا بیان کرده و گفت: اگر روحانیون در تاریخ ایران نبودند، امروز کشور ی به نام ایران باقی نمیماند؛ نمونه آن مرحوم مدرسها و امام خمینی (ره) است که کشور را از دست روسها نجات داد.
وی با بیان این که نقش روحانیت در تاریخ اسلام باید برای طلاب تبیین شود، تصریح کرد:تکریم از کار ساز ترین شیوه های تربیتی است؛ علما ی بزرگ که در تربیت فرزندان خود موفق بوده اند از شیوه تکریمی استفاده می کردند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.