06.12.2011

مجمع دانشجویان حزب الله: دولت از ارتباط مجدد بپرهیزد/ دانشجویان بی تحلیل عمل کردند

مجمع دانشجویان حزب الله: وَلاَ تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْؤُولًا (آیه 36 الاسرا)

و چيزى را كه بدان علم ندارى دنبال مكن، زيرا گوش و چشم و قلب، همه مورد پرسش واقع خواهند شد

هفته ای که گذشت اتفاقاتی در کشور افتاد که جای بحث و تامل بیشتری را می طلبد. مراسمی در روز سه شنبه مورخ 8 آذر 1390 مقابل سفارت انگلستان در سالروز شهادت استاد بزرگوار دکتر مجید شهریاری با حضور اتحادیه های دانشجویی برگزار شد. در ابتدا چند تن از فعالین دانشجویی به نمایندگی از جمع دانشجویی و مردمی که در آنجا حاضر بودند به بیان سخنان خود پرداختند، سپس حجت الاسلام والمسلمین قاسمیان به سخنرانی پرداختند. پس از پایان سخنرانی ایشان تقریباً فشار حاضرین برای ورود به سفارت آغاز شد و موج اول دانشجویان وارد سفارت شدند و پرچم این کشور در سفارت پایین کشیده شد و پس از این اتفاق دانشجویان به ساختمان ها و اماکن سفارت وارد شدند. لازم به ذکر است در آن زمان در سفارت جز معدودی کارمند و کارگر معمولی کسی حضور نداشت.

کشور بریتانیا با داشتن سابقه استعمار و استثمار برای اذهان ایرانیان و تمام جهانیان شناخته شده است. حافظه تاریخی جهان از یاد نبرده است که روزی خورشید بر مردم ممالک مستعمره این کشور غروب نمی کرد و اینان آزادگان امت ها را می کشتند و ثروت ها و سرمایه های کشورها را به یغما می بردند و از همه مهمتر مرام و منش مردم را به نفع خود تغییر می دادند و فکر و ذهن جماعت را عقب مانده و عقیم نگه می داشتند. مردم ایران جنایت های انگلیس را در طول تاریخ و صده اخیر هرگز از یاد نخواهد برد، تلف شدن نیمی از جمعیت بیست میلیونی ایران تنها به دلیل تامین ارزاق سربازان انگلیسی و امریکایی در جنگ جهانی، غارت سرمایه های ملت ایران در دوران قاجار و پهلوی، کودتا و کشتار در دوران معاصر مطلبی نیست که از خاطره ملت ایران پاک شود، روشی که امروزه نیز این روباه پیر دنبال می کند و سفارت خانه های آن در تمامی ممالک همانند سالیان گذشته کاری جز فرقه سازی و تفرقه افکنی و فتنه انگیزی ندارد و سفارت خانه آن در ایران نیز مرکزی جز مرکز جاسوسی و فتنه انگیزی نبوده و نیست. روشن است که انگلیس فعلی تفاوت ماهوی با بریتانیا چند صده پیش ندارد شاید ظاهری آراسته تر و فریبکارتر از گذشته به خود گرفته باشد.

مردم ایران و در راس آنان دانشجویان به سابقه و سیاست انگلستان در قبال ایران واقفند و تحمل ادبیات تحقیر آمیز و رفتار فریبکارانه و مداخله جویانه این کشور را ندارند. زیرا که اولین پیام انقلاب اسلامی ایران حفظ استقلال کشور از دست های ظاهری و پشت پرده اجنبی در صحنه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور است. ملت ایران و به تبع آن دانشجویان سالهاست که خواستار اعمال محدودیت و فشار از طرف دولت ایران نسبت به کشور انگلیس بوده­اند. اقدام مجلس در تصویب طرح کاهش روابط با انگلیس پاسخی دیر هنگام به این مساله بود. اقدامی که باید مدت ها پیش مجلس انجام می داد و به اقدامی متقابل در برابر تحریم بانک مرکزی یا دخالت سرویس های اطلاعاتی بریتانیا در مسائل داخلی ایران دست می زد. اما این اقدام که شاید به دلیل اقامت، رفت و آمد و تحصیل برخی آقازادگان با تاخیر بسیار صورت پذیرفت در راستای رسیدن به قطع رابطه با این استعمار گر پیر قدمی موثر از سوی مسئولین نظام بود.

با این حال در مورد علت و نحوه ورود به سفارت به موارد زیر باید اشاره کرد:

1) هر حرکتی اعم از کوچکترین فعالیت ها چون برگزاری جلسات خودمانی تا تجمع های هزاران نفری باید یک سری از شاخص ها را در نظر داشته باشد. یکی از مهمترین این شاخص ها در نظر گرفتن مختصات جمهوری اسلامی به عنوان نظام حاکم بر کشور است .

ورود به سفارت چند روز پس از تصویب طرح اخراج سفیر انگلیس انجام گرفت. اقدامی که به راحتی و با حفظ اقتدار و قدرت چانه زنی نظام اسلامی کاهش روابط را با انگلیس به دنبال داشت. اگر دانشجویان و معترضین این اقدام مجلس را مناسب می دانستند پس حضورشان در آنجا بی دلیل می نمود و اگر این خواسته را حداقلی می دانستند و مایل به برخورد شدیدتر و محکمتر بودند چرا این راه را انتخاب کردند؟ آیا از همان مجلس و دولت خواستند که به طور مثال روابط با انگلیس را به طور کامل قطع کند یا سفیر و تمام کارکنان سفارت را اخراج نماید و به درخواست آنان بی توجهی شد که خود را مکلف به قیام علیه ظلم دیدند !

سربازان انقلاب که در دانشگاه ها خدمت می کنند باید این قدر تحلیل و شعور داشته باشند که بتوانند تشخیص دهند پس از 30 سال که از انقلاب می گذرد، کی باید دست به اقدام های انقلابی بزنند و ملزومات آن چیست و نیز تلاششان باید در جهتی باشد که نظام ایران به عنوان نظامی انقلابی و محکم، در فضای بین المللی حاکم شود، نه اینکه با یک حرکت نسنجیده چنان دولت را به گوشه رینگ تدافع در برابر غرب بکشانند که کشورهای بی خاصیتی چون نروژ نیز برای ایران شاخ و شانه بکشند و با ادعاهای پوچ و دروغ جوی رسانه ای علیه نظام ایجاد نمایند. در حالی که با اقدامات کم هزینه تر می توانستیم به خواسته های بر حق خود مبنی بر قطع ارتباط کامل با انگلیس برسیم. نباید از یاد برد در موقعیت فعلی که غرب و تمام اذنابش تلاش خود را برای در هم شکستن انقلاب و نظام ایران متمرکز کرده اند ابعاد این حرکت می تواند چندین برابر باشد.

2) در اینکه دانشجویان بدون تحلیل وارد این ماجرا شده اند شکی نیست. غلبه احساسات بر عقل در سازماندهندگان و بالتبع حاضران تجمع روشن و مبرهن است. اما چگونه شده است در برنامه ای که مورد حمایت همه اتحادیه هاست این مشکل بروز می کند. با توجه به اینکه تمام 5 اتحادیه دانشجویی موجود در کشور اعم از بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی مستقل، دفتر تحکیم وحدت، جامعه اسلامی و جنبش عدالتخواه حضور خود در سفارت را نفی نکرده اند. حتی از آن تا حدودی حمایت هایی نیز شده است. متاسفانه تشکل های دانشجویی ماهیت دانشجویی خود را تا حدود زیادی از دست داده اند و شاهد این هستیم که در اتحادیه های موجود تحلیل و تفکر جوشیده از بدنه دانشجویی چنان در سطح پایینی است که تقریباً جایی در تصمیم گیری ها ندارد در عوض منافع جناح ها و گروهها و بعضاً امیال شخصی افرادی خارج از مجموعه دانشجویی جای آن را پر کرده است. در این صورت دانشجو آلت دستی برای منافع و اهداف درست یا نادرست عده ای در سازمان ها، احزاب و جبهه ها خواهد شد. مصداق این ادعا مساله ورود به سفارت است. چگونگی ورود عده ای به سفارت هنوز مبهم است. اما قرائن نشان می دهد برنامه برای حضور عده ای در داخل سفارت و پایین کشیدن پرچم و به طور کلی نشان دادن ضرب شست به دولت انگلیس هماهنگ و مورد تایید بوده است اما جمعیت خارج از کنترل می شوند و سر و ته ماجرا از دست نیروی انتظامی خارج می شوند و عده ای وارد سفارت می شوند و تنها کاری که دست به انجام می زنند تخریب و آسیب رساندن به سفارت بوده است زیرا پیش بینی ای برای این قسمت از ماجرا وجود نداشته است. حتی در ابتدای امر بیانیه ای از حاضران در سفارت برای اعلام موضع و اهداف و بیان خواسته های خود از ورود به سفارت وجود نداشت. در نهایت نیز همانها که اینان را راه داده بودند دستور خروج به ایشان می دهند و قائله ختم می شود.

3) متاسفانه در داخل سفارت رفتارهایی دیده شد که ابداً قابل توجیه نیست. اعم از تخریب و آسیب زدن به اموال و ساختمانهای داخلی سفارت که اگر قرار شود این هزینه ها از جیب بیت المال به انگلستان باز پرداخت شود نکته منفی ای دیگری در کارنامه وارد شدگان به سفارت خواهد بود. بنا به گفته شاهدان عینی حجم خسارات اساساً غیر قابل بیان و ذکر بوده است.

4) رسانه هایی چون رجانیوز و فارس و … نیز که آتش تهیه این اقدام توسط آنان ریخته شد و البته برخی از نمایندگان مجلس که در محل حاضر شدند و به حمایت پرداختند و به همراه همان رسانه ها درهای فضا را بر عقلانیت بستند و احساس را جایگزین کردند نیز باید از کرده خود عبرت گیرند و سعی کنند منافع شخصی و جناحی خود را در مقابل مصالح نظام کنار بگذارند.

در پایان لازم به تذکر است که اگر دولت و مجلس شورای اسلامی به وظایف خود عمل می کردند و دست انگلیس را زودتر از منافع ملت کوتاه می کردند شاهد این اتفاقات نبودیم و دانشجویان از دولت و مجلس محترم انتظار دارند با قدرت و اقتدار مقابل ضجه های این روباه پیر و اسطوره امپریالیزم بایستند و به هیچ عنوان زیر بار سهم خواهی ها و مطالبات غیر عادلانه انگلستان و سایر متحدین او نروند. همچنین در مقابل تهدید کشورهایی چون نروژ، که طفیلی جبهه استکبار نیز نیستند با قدرت و صلابت ایستادگی کند که چون روز روشن اینان همچون رفتن عجولانه شان سر خورده و سر افکنده باز خواهد گشت.

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّواْ عَن سَبِيلِ اللّهِ فَسَيُنفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ وَالَّذِينَ كَفَرُواْ إِلَى جَهَنَّمَ يُحْشَرُونَ (آیه 36 سوره انفال)

کافران اموالشان را انفاق می‌کنند برای این مقصود که راه خدا را ببندند پس به زودی مالهایشان بر سر این خیال باطل برود و حسرتش بر دل آنها بماند و آن‌گاه مغلوب نیز خواهند شد، و کافران را به سوی جهنم جمعا رهسپار سازند.

بر دولت و مجلس فرض است که از هرگونه ارتباط مجدد یا مذاکره با انگلیس بپرهیزند و با اقداماتی در خور شان ملت ایران دست استعمارگر پیر را برای همیشه کوتاه نمایند و با بی اعتبار کردن پوند در معاملات، عدم بورسیه دانشجویان به انگلیس و اعمال برخی محدودیت های نفتی گامی موثر برای محدود کردن روابط اقتصادی و فرهنگی با انگلیس بردارد.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاء تُلْقُونَ إِلَيْهِم بِالْمَوَدَّةِ (آیه اول سوره ممتحنه)

ای کسانی که به خدا ایمان آورده‌اید، هرگز نباید کافران را که دشمن من و شمایند یاران خود برگرفته و طرح دوستی با آنها افکنید.

مجمع دانشجویان حزب ا…

دانشگاه علم و صنعت ایران

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates