جدال رئیس دولت و رهبر این بار در حوزه اقتصاد «شعب» احمدینژاد مقابل «خیبر» خامنهای
دیگربان: سایت «الف» پس از روزنامه کیهان٬ افزایش نرخ سکه و ارز در بازارهای ایران را اقدامی «تعمدی» از سوی دولت دهم به منظور اثبات قرار داشتن جمهوری اسلامی در شرایط «شعب ابیطالب» اعلام کرد.
این سایت محافظهکار روز چهارشنبه (پنجم بهمن) نوشته که دولت پس از ملتهب شدن بازار سکه و ارز «تلاش دارد با بزرگنمایی اثر تحریمها، طرح مفهوم شعب ابیطالب را به نظام بقبولاند.»
محمود بهمنی٬ رئیس کل بانک مرکزی ۳۰ آذر ماه امسال گفته بود: «باید جامعه را به نحوی اداره کنیم که بتوانیم دو سال خود را حفظ کنیم٬ گویا در شعب ابیطالب گرفتار شدهایم» ٬ اما علی خامنهای با رد اظهارات آقای بهمنی گفته جمهوری اسلامی در شرایط «بدر و خیبر» است.
حسین شریعتمداری٬ نماینده ولی فقیه در موسسه کیهان نیز با انتشار یادداشتی نوشته دولت احمدینژاد با ملتهب کردن بازار قصد دارد «شرایط کنونی کشور را با دوران شعب ابیطالب مقایسه کرده و راه برون رفت از آن را، گشودن باب مذاکره با آمریکا» میداند.
سایت «الف» در بخش دیگری از یادداشت خود احتمال داده ملتهب شدن بازار سکه و ارز ناشی از نارضایتی تیم احمدینژاد از پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی و مقاومت مجلس در برابر اجرای مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانهها از سوی دولت باشد.
این سایت در پایان آورده که «قهر دوم انحرافیون اگر به آشفتگی بیشتر بیانجامد، قبل از آنکه به کوتاه آمدن نظام برسد، به رای عدم کفایت مسببین منجر خواهد شد.»
محمود احمدینژاد اردیبهشت ماه امسال در اعتراض به مخالفت علی خامنهای با برکناری حیدر مصلحی از وزارت اطلاعات٬ ۱۱ روز در خانه نشست و حاضر نشد بر سر کار حاضر شود.
محافظهکاران منتقد دولت این اقدام احمدینژاد را به منزله قهر وی با رهبر جمهوی اسلامی و نظام قلمداد کرده و انتقادها و حملات تندی متوجه وی و نزدیکانش کردهاند.
حامیان خامنهای در روزهای اخیر نیز انتقادهای خود علیه دولت احمدینژاد به خاطر ادامه وضعیت نابسامان بازار سکه و ارز را افزایش دادهاند.
احمدینژاد هم در واکنش به این انتقادها٬ با افزایش نرخ سود سپردههای بانکی موافقت کرده که این امر منجر به کاهش محسوس نرخ سکه و ارز شده است.
پیام برای این مطلب مسدود شده.