❊گفتگوهای محرمانه با امریکا و اطمینان دادن که نمی گذاریم کار به جنگ بکشد:
انقلاب اسلامی: ◀ می دانیم که بطور رسمی، نامه هائی میان اشتون و جلیلی رد و بدل شده اند و قرار شده است این دو تاریخ و محل گفتگوها میان ایران و کشورهای 5 + 1 را تعیین کنند. و در دو شماره گذشته انقلاب اسلامی، اطلاع درباره نگرانی بخشی از سپاه از سیاست خامنه ای که منجر به تحریم اقتصادی ایران و تهدید کشور به جنگ شده است را از نظر خوانندگان گذراندیم. برابر اطلاع جدید، دامنه مخالفت با سیاست خامنه ای در رژیم تنها بخشی از سپاه را در بر نمی گیرد، بخشی وسیع از مقامات رژیم و روحانیان نیز این نگرانی را دارند. بعد از تحریم وسیع انتخابات، این نگرانی ها به اطلاع خامنه ای نیز رسیده است و به او توضیح داده شده است که مردم بشدت نگران وضعیت اقتصادی خود که تحریمها آن را بدتر کرده است و خطر جنگ هستند. و خامنه ای اطمینان داده است که نخواهد گذاشت کار به جنگ بکشد.
درخور یادآوری است که در دوره خاتمی نیز او گفته بود: در قضیه اتم تا هرکجا توانستید پیش بروید و وقتی بیش از آن رفتن خطر جنگ و تحریم را پیش آورد، متوقف بشوید. بعد، او احمدی نژاد را به دست سپاه و با تقلب گسترده در «انتخابات» به ریاست جمهوری رساند. او و رئیس جمهوری منصوبش سیاست تشدید بحران را در پیش گرفتند. قطعنامه ها پی در پی توسط شورای امنیت تصویب شدند و تحریمها شدت گرفتند و جنگ با ایران مسئله روز شد و درآمدهای نفتی را مافیاها بباد دادند. اینک اقتصاد کشور توان تحمل تحریمها را، آنهم برای مدتی طولانی ندارد. همانطور که بارها هشدار داده شده است، ضربه تحریمها، بمراتب ویرانگر تر هستند. بنا بر این، وضعیت قابل مقایسه با وضعیت جنگ 8 ساله است. خامنه ای تا آخر رفته است و حالا دیگر یکی از دو انتخاب را پیش رو ندارد: تن دادن به معامله بر سر برنامه اتمی و یا بردن کشور بکام فقری هرچه سیاه تر و خشونتی غیر قابل مهار.
بنا بر همین اطلاع، هم اکنون گفتگوهای محرمانه جریان دارند و موضوع آنها رسیدن به توافقی بر سر مسئله اتمی و نیز مسائل منطقه، سوریه و عراق و افغانستان است:
◀ بنا بر اطلاع دریافتی در 27 اسفند، در اقدامی که انگلیس ها نیز در آن شرکت داشته اند، در بغداد، گفتگوهای مستقیمی میان نمایندگان اوباما و نمایندگان خامنه ای انجام گرفته اند و دو طرف از نتیجه گفتگوها راضی هستند. احتمال داده می شود که دو طرف بر سر چهار مسئله، پرونده اتمی ایران و عراق و افغانستان و سوریه به توافق عمومی نایل آیند.
◀ یک رشته گفتگوهای غیر مستقیم نیز میان رژیم و انگلیس ها انجام گرفته اند. بنا بر اطلاع، گفتگوها در دوبی انجام گرفته اند.
◀ اشپیگل ( 17 مارس 2012) در گزارشی که در باره پرونده اتمی ایران انتشار داده است، این اطلاع مهم را آورده است: این بار ایران موافقت کرده است که تمامی موارد مسئله اتمی ایران موضوع گفتگو شوند. هرگاه ایران تن به توافق بدهد، اروپا این امتیازها را به ایران خواهد داد: برخوردارکردن نیروگاه بوشهر از پیشرفته ترین تکنولوژی و برداشتن تحریم ها و کمک به ایران در مبارزه با مواد مخدر!
◀ در 18 مارس 2012، جیسن دیتز گزارش کرده است: برغم این که اوباما و نتان یاهو در باره خطر مجهز شدن ایران به بمب اتمی، به تکرار، سخن می گویند، اطلاع یافته ایم که سازمانهای اطلاعاتی امریکا و اسرائیل نه تنها می دانند ایران درکار تولید سلاح هسته ای نیست، بلکه مدرک قوی در اختیار دارند حاکی از این که برنامه تولید بمب اتمی خود را رها کرده است.
❊ از دید خامنه ای، همه برانداز هستند حتی بخشی از اصول گرایان:
◀ خاتمی تحریم انتخابات را با گزینه براندازی رژیم ربط داده و گفته است بدین خاطر که او با براندازی رژیم مخالف است، به پای صندوق رأی رفته و به جمهوری اسلامی، رأی داده است. سایت ملی – مذهبی اطلاع داده است که خاتمی تهدید نیز شده است. هم از طریق صادق خرازی و هم از سوی «نیروهای امنیتی».
بنا بر اطلاعی که به ما داده شده است، خامنه ای تمامی شرکت کنندگان در «جنبش سبز» را کسانی می داند که حساب خود را از رژیم جدا کرده و به براندازها پیوسته اند. آن بخش از اصلاح طلبان که می گویند نظام جمهوری اسلامی را انتخاب کرده اند، نیز، مظنون به براندازی هستند و تنها آنها که بطور کامل جذب نظام می شوند، برانداز شمرده نخواهند شد.
علاوه بر آنها، «منحرفین» نیز همانند «مفسدین» برانداز هستند. پیش از انتخابات، شایع نیز کرده بودند که طرفداران احمدی نژاد قصد دارند با کسب اکثریت مجلس، زمینه را برای به ریاست جمهوری رساندن یکی از خودیهاشان، فراهم کنند و سپس کار خامنه ای را بسازند. این شد که منزوی کردن احمدی نژاد دستور العمل سپاه و واواک و مجلس شد. تا جائی که مصباح یزدی و دار و دسته او نیز، از احمدی نژاد بریدند و برای نشان دادن وفاداری خود به خامنه ای، با او رودر رو نیز شدند. امر مهم اینست که خامنه ای کار خود و رژیمش را به جائی رسانده است که هر مخالفتی را، اقدام به براندازی، می شمارد. بدین ترتیب، مجال نفس کشیدن را بر «اصلاح طلبان» درون رژیم نیز می بندد. در توجیه این روش، خامنه ای گفته است: باوجود براندازها، میدان دادن به اصلاح طلبها، فرصت دادن به ستون پنجم براندازها و به دست خود اسباب براندازی نظام را فراهم کردن است.
پیام برای این مطلب مسدود شده.