22.04.2012

رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی ایران به رشوه‌خواری متهم شد

بی‌بی‌سی: در هفتمین جلسه دادگاه، کیفرخواست دادستان علیه چهار متهم زن پرونده قرائت شد

نماینده دادستان تهران در جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده “فساد بزرگ مالی در ایران” از بازداشت دست‌کم ۴ مدیر ارشد وزارت راه و ترابری و تشکیل پرونده “رشاء و ارتشاء” برای معاون سابق وزیر اقتصاد و امور دارایی ایران خبر داده است.

به گزارش رسانه‌های ایران، روز یکشنبه، سوم اردیبهشت (۲۲ آوریل)، در هفتمین جلسه رسیدگی به پرونده‌ای که بزرگ‌ترین پرونده فساد مالی در ایران خوانده شده است، کیفرخواست دادستان علیه چهار متهم زن این پرونده قرائت شد.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از مهدی فراهانی نماینده دادستان تهران گزارش داده است که “۱۵۰ پرونده برای متهمان فساد مالی مفتوح است” و از جمله برای آقای ک.ز که رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی و معاون سابق وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران بوده، به اتهام رشاء و ارتشاء پرونده تشکیل شده است.
چهار زن در دادگاه

براساس گزارش‌ها، در دادگاه روز یکشنبه، سوم اردیبهشت، سه متهم زن این پرونده که به اختصار “ج.الف”، “م.ز” و “ع.ح” خوانده شده‌اند، حضور داشتند و به متهم زن چهارم پرونده که به اختصار “ش.م” خوانده شده است، به دلیل بارداری اجازه داده شده بود در جلسه دادگاه شرکت نکند.

ایسنا گزارش داده است که هم‌اکنون دو نفر از این چهار متهم با قرار وثیقه و یک نفر با قرار کفالت آزاد هستند. یک نفر از آنها نیز در بازداشت موقت است.

در جلسه دادگاه در روز یکشنبه، سوم اردیبهشت، خانم ج.الف که خزانه‌دار گروه آریا معرفی شد، به شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق همکاری با شبکه” فساد بانکی” در قالب شبکه سازمان‌یافته برای ارتکاب جرایمی نظیر جعل، ارتشاء، کلاهبرداری و معاونت در تحصیل مال نامشروع به نفع گروه امیرمنصور آریا متهم شد.

نماینده دادستان تهران ج.الف را به معاونت در پولشویی عواید حاصل از جرم نیز متهم کرد.

در عین حال، وکیل خانم ج.الف اتهاماتی را که درباره اخلال در نظام اقتصادی و معاونت در پولشویی علیه این فرد مطرح شد، رد کرد و گفت: “موکلم نه سرمایه و نه سهمی دارد، چرا اینقدر بزرگش می‌کنند؟”

او همچنین خواهان برائت موکلش شد.

به گزارش ایسنا، اظهارات وکیل ج.الف واکنش نماینده دادستان را به دنبال داشت و او گفت که ج.الف “مسئول خزانه‌داری گروه سرمایه‌داری امیرمنصور آریا بوده و در جریان ورود و خروج پول‌ها، به‌ویژه انفجار ورود پول در سال‌های ۸۹ و ۹۰ بوده است.”

براساس گزارش‌ها، در جلسه دادگاه روز یکشنبه، نماینده دادستان تهران، دو متهم زن دیگر را که “ع.ح” و “م.ز” خوانده شده اند، به شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق همکاری با شبکه فساد بانکی و نیز معاونت در پولشویی عواید حاصل از جرم و جعل اسناد متهم کرد.

گفته شده است که خانم ع.ح کارمند گروه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا و مدیر بازرگانی شرکت تجارت گستران منصور و خانم م.ز کارمند و کارپرداز بخش تأمین منابع مالی گروه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا بوده است.

در دادگاه روز یکشنبه، نماینده دادستان متهم زنی را که ش.م و همسر مدیرعامل شرکت اسپادانا خوانده شد، به شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور و معاونت در تحصیل مال نامشروع متهم کرد.

گفته شده است که ش.م مسئول دفتر شرکت گروه ملی، یکی از شرکت‌های وابسته به گروه سرمایه‌گذاری آریا بوده است.

هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی ایران روز یکشنبه، سوم اردیبهشت (۲۲ آوریل)، به صورت علنی در شعبه اول دادگاه انقلاب تهران برگزار شد.

جزئیات بیشتر درباره پرونده بزرگترین اختلاس تاریخ ایران را می‌توانید در کلیک صفحه ویژه بی‌بی‌سی فارسی دنبال کنید.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates