10.07.2007

ادعای بنياد هرتيچ آمريكا: فعالیت های سپاه در عراق در پوشش امور خیریه

عصرایران: افرادي از فرماندهان رده مياني شبه نظاميان مقتدي صدر موسوم به جيش المهدي اعتراف كرده اند كه سپاه پاسداران سه هزار نفر از جدا شدگان از گروه هاي شبه نظامي را سازماندهي کرده است.
عصر ايران – بنياد پژوهشي “هرتيچ” آمريكا در گزارشي به بررسي “موضع گيري ايران در برابر بحران عراق” پرداخت.

به گزارش عصر ايران (asriran.com) به نقل از روزنامه الوطن عربستان سعودي،‌ در اين گزارش مفصل با عنوان”سياست خصمانه ايران درعراق” آمده است :” استراتژي ايران در عراق براي همه واضح و روشن است. هدف از اين استراتژي افزايش سيطره هم پيمانان ايران درحكومت مركزي بغداد و برپايي نظام سياسي در عراق هماهنگ با نظام حكومتي ايران است كه در آينده منبع هيچ تهديدي براي تهران نباشد.”

در اين گزارش ادعا شده ست:”تهران تلاش هاي بسياري به كار مي گيرد تا شيعيان عراق از هويت ملي خود دور شده و برهويت مذهبي خود تاكيد كنند تا ايران از اين طريق مشروعيت مذهبي درعراق پيدا كند اما ايران همچنان در كسب اين مشروعيت در برابر اكثريت شيعيان عراق ناكام مانده است. با وجود آنكه بسياري از عراقي ها در دوره حكومت صدام از حمايت سياسي و نظامي ايران بهره مند شدند و مدافعان ايران در دولت عراق حضور دارند اما شيعيان به طور كلي از هويت ملي خود دور نشده اند.”

در ادامه اين گزارش مي خوانيم:” ايران سياست دوگانه اي را در برابر عراق در پيش گرفته است. از يك طرف گروه هاي موجود در كابینه عراق را تاييد مي كند كه داراي ارتباطاتي با دولت آمريكا هستند و به صورت آشكار با خروج نظاميان آمريكايي از كشورشان مخالفت مي كنند و از سوي ديگر از گروه هاي مسلحي حمايت مي كند كه با خشونت به حضور نيروهاي خارجي در عراق واكنش نشان مي دهند.”

اين گزارش همنچنين مدعي است :”حضور نيروهاي سپاه پاسداران در عراق و تمركز آنها بر امور خيريه اي با حمايت مالي ايران و اقدام براي مسلح كردن و آموزش عناصر مخالف هر گونه حكومت داري جمعي و مسالمت جويانه نشان مي دهد كه ايران برپايي حكومتي با حضور نمايندگان ساير طيف ها را در بغداد رد مي كند. براين اساس،‌ تهران با حمايت از نيروهاي فرقه گرا در عراق نگراني خود را از برقراري سيستم حاكمتي متعارض با ايران در اين كشور اعلام مي كند.”

همچنين “علاوه بر تلاش هاي ايران براي سيطره برعراق كه اقدامي است كه از سالهاي قبل از سال 2003 ميلادي آغاز شد،‌ تهران تمايل دارد تا عراقي ضعيف و داراي چند دستگي را ببيند نه كشوري قوي با حكومتي قدرتمند كه داراي طرفداران بسياري در ميان مردم اين كشور باشد. ايران با برپايي چنين حكومتي درعراق مخالف است حتي اگر اين حكومت مخالف آمريكا باشد چرا كه تهديدي ايدوئولوژيك براي حكومت ايران به شمار مي‌آيد.”

در اين تحقيق ادعا شده:” ايران به رغم آنكه از طريق مسئولان و ديپلمات هاي خود در محافل بين المللي و منطقه اي بر حمايت از حكومت عراق تاكيد مي كند اما از طريق سپاه پاسداران مانع از هر گونه اقدامي براي ايجاد حكومت آشتي جويانه ميان گروه هاي عراقي است. سپاه پاسداران ضمن ارتباط با گروه هاي شبه نظامي در عراق تلاش دارد تا بر گروه ها و افراد جدا شده از اين گروه هاي شبه نظامي نيز سيطره پيدا كند. افرادي از فرماندهان رده مياني شبه نظاميان مقتدي صدر موسوم به جيش المهدي اعتراف كرده اند كه سپاه پاسداران سه هزار نفر از جدا شدگان از گروه هاي شبه نظامي را سازماندهي و بخشي از آنها نيز به ايران سفر كرده و در پادگان هاي سپاه قدس وابسته به سپاه پاسداران آموزش ديده اند.”

آمریکایی ها به طور آشکار در صدد فرافکنی مشکلات خود در عراق هستند .

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates