03.10.2012

هجمه احمدی نژاد به نظام، فرمانده سپاه، روسای قوه قضاییه، مجلس، سازمان تبلیغات، شهردار، ولایتی و …!

بازتاب‌امروز: التهاب اخیر بازار ارز تنها دلیل اقتصادی ندارد و براساس اعلام نهادهای اطلاعاتی و امنیتی، برخی از دستگاه های داخلی در این التهاب دخالت دارند، انتظار دولت از این دستگاه ها برای کنترل بازار ارز چیست؟ انتظار دولت از این دستگاه ها، نخست همراهی با تصمیمات است و این که مسئولان به کنترل بازار کمک کنند. دستگاه های اطلاعاتی گزارش دادند که 22 نفر سر حلقه هستند و تمام آشفتگی ها را این افراد ایجاد می کنند. / وقتی تحریم‌ها اثر ندارد بر نوسانات ارز پس لابد تصمیمات ایشان(علی لاریجانی) تاثیرگذاربوده است. مصاحبه ایشان اینجا هست و متاسفم این مصاحبه با یک خبرگزاری وابسته به نهاد نظامی-امنیتی (فارس) بوده است و اصلا درست نیست که خبرگزاری که به یک نهاد نظامی مربوط است به مسائل سیاسی ورود پیدا کند! / همکاران ما در بانک مرکزی و نهادهای مربوطه در حال پیدا کردن راه‌هایی برای مهار مشکلات هستند؛‬ ‫غربی‌ها موفق شدند درصدی از فروش نفت ما را کاهش بدهند اما ما انشاالله بزودی آن را جبران خواهیم کرد / اگر قرار است وقتی اتفاقی می‌افتند همه مقابل دولت بایستند و به دولت حمله کنند، اشکال ندارد؛ ما فدایی ملت هستیم! /رئیس‌جمهور با اشاره به کاریکاتور روزنامه “شرق” گفت: مشی دولت در هفت سال گذشته مشی روشنی است‬، دولت حداکثر تحمل ممکن را داشته است‬. به نظر من کار وزیر ارشاد در توقیف این روزنامه اشتباه بوده و من این کار را تایید نمی‌کنم، ‬‫وقتی به یک روزنامه اتهامی زده شده باید اثبات شود. کسی نمی‌تواند برداشت شخصی خودش را تحمیل کند‬. این تصمیم در غیاب ما گرفته شد / از کسانی که جوانفکر را بازداشت کرده‌اند باید دلیل کارشان را پرسید‬‫. قطعا این کار درستی نبود‬ ما در حالی که در سازمان ملل باید جنایات صهیونیست ها را افشا می‌کردیم مجبور شدیم باید به این سوال جواب می‌دادیم که در ایران چه خبر است؟ / نظمی که فعلا در جهان قرار دارد به این ترتیب است که سگ‌ها را رها کرده‌اند و سنگ‌ها را بسته‌اند؛ ‬به صهیونیست‌ها اجازه می‌دهند که هر ملتی را که می‌خواهند تهدید کنند. دوره صهیونیست‌ها تمام شده و باید بروند و هرچه ماجراجویی کنند، آینده خودشان را بدتر کردند‬ / کسانی که در داخل در خصوص حمله به ایران حرف می‌زنند مراقب باشند خواسته دشمن را تامین نکنند / اگر حضورمان خیلی سخت است حاضریم یک خط بنویسیم و خداحافظی کنیم / عملکرد شهرداری تهران، مجلس و قوه قضائیه پر از اشکالات است؛ همه اشکالات را تقصیر دولت ندانیم چرا از این اشکالات انتقاد نمی‌شود؟ چرا از هزینه‌کرد‌های شهرداری انتقاد نمی‌شود؟

رئیس دولت دهم در حالی پس از مدتها حاضر به پاسخگویی به خبرنگاران داخلی در کنفرانس مطبوعاتی شد که این کنفرانس مطابق پیش بینی ها با اظهارات جنجالی آغاز شده و ادامه یافت. اما اتفاق جالب، پخش زنده این نشست خبری برای نخستین بار از طریق وبسایت رسمی «ریاست جمهوری» است که شاید بی ارتباط پیرامون برخی گمانه زنی ها مبنی بر عدم پخش مستقیم یا قطع کنفرانس نبوده باشد؛ هرچند این اتفاق رخ نداده است.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، احمدی نژاد مستقیم و غیرمستقیم علاوه بر وزیر فرهنگ و ارشادش، تقریبا تمامی ارکان نظام اعم از سپاه پاسداران و خبرگزاری فارس نزدیک به سپاه و همچنین فرمانده سپاه، مجلس و همچنین رئیس مجلس، قوه قضاییه و مجموعه مدیریتی قوه، شهرداری تهران و شخص شهردار، سازمان تبلیغات اسلامی و مجموعه فرهنگی تحت نظر این سازمان، ولایتی مشاور و یکی از سیاست گذاران اصلی حوزه سایت خارجه کشورمان و… با شوخی و جدی مورد هجمه جدی قرار داد و در بسیاری از موارد طبق معمول از دایره انصاف خارج شد که طبیعتاً این کنس بی واکنش نخواهد بود، هر چند صبر نظام در مقابل چنین ادبیات زیاد است.

وی کنایه ای هم به مراجع تقلید زد و حتی برخی از سخنان وی درباره سوریه و تقسیم مواضع به سه دسته، کنایه به رهبر انقلاب را برداشت کردند.

گزیده سخنان محمود احمدی‌نژاد بدین شرح است:

– سرعت ملت ایران به سمت قله ها ، سرعت بسیار بالایی است و هرروز اخبار جدیدی از پیشرفت در زمینه های مختلف منتشر می شود. باید به سمتی حرکت کنیم که دیگر خبری از محرومیت، فقر، عقب ماندگی ها و تبعیض و تحقیر نباشد.

– اجلاس عدم تعهد درتهران در نوع خود بی سابقه بود و 120 کشور در آن حضور پیدا کردند تا از طریق مشارکت همگانی در مدیریت جهانی نقش ایفا کنند.

– در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل هم نمایندگان ملت ایران با هوشمندی حضور پیدا کردند و با تشریح دیدگاه های ملت ایران و آرمان ها و اندیشه های آنان، پیام ملت ایران را در این اجلاس به گوش جهان رساندند و به روند تحولات جهانی در جهت استقرار نظم انسانی کمک کردند.

– معلوم است که امروز باید تعریف جدیدی از انسان و ارتباطات بین الملل ارائه شود که ملت ایران امروز در این مسیر پیشگام است. البته مشکلاتی هم داریم و بدخواهان و شیاطین قریب به 60 سال است که در برابر ملت ایران قرار گرفته اند و به طور مستمر و به بهانه های گوناگون سعی دارند از پیشرفت سریع ملت ایران جلوگیری کنند. مطمئن هستم ملت عزیز ایران با عزت و سرافرازی از همه این چالش ها و موانع عبور خواهد کرد و راه تالی خود رابا قدرت ادامه خواهد داد‬

– رییس جمهوری با طرح این سوالات که اصلا منشا نوسانات ارز از کجاست و چرا سال گذشته این زمان، این سخنان مطرح نبود؟ گفت: دو عامل دست به دست هم دادند تا بر ملت ایران فشار بیاورند: یک عامل از بیرون است و یک عامل از درون.

– دشمن، خرید نفت از ایران را تحریم کرده و بخش قابل توجهی از درآمد ارزی ایران از ناحیه فروش نفت است و دوم و بدتر از آن، مبادلات بانکی را تحریم کرده است؛ یعنی اگر نفتی فروخته شد، درآمد قابل هزینه کردن و استفاده نباشد. دشمنان برای اعمال این تصمیم بسیج شده و تلاش می کنند و در واقع، این یک جنگ پنهان و گسترده است که در سطح جهان پراکنده است. همکاران ما در بانک مرکزی و نهادهای مربوطه در حال پیدا کردن راه‌هایی برای مهار مشکلات هستند؛‬ ‫غربی‌ها موفق شدند درصدی از فروش نفت ما را کاهش بدهند اما ما انشاالله بزودی آن را جبران خواهیم کرد

– احمدی نژاد با طرح این سوال که آیا واقعا امسال ارزی که بانک مرکزی به بازار تزریق کرده، تکافوی نیازهای کشور را نمی کرده است، گفت: این طور نیست؛ اگر میزان واردات کشور در شش ماهه سال گذشته با سال جاری مقایسه کنیم متوجه می شویم که میزان واردات مقداری کاهش یافته است. در شش ماهه اول سال گذشته میزان واردات کشور 17 میلیون و 840 هزار تن بوده و شش ماهه اول سال جاری، 19 میلیون و 121 هزار و به لحاظ وزنی بیشتر شده، اما به لحاظ ارزش کاهش پیدا کرده است؛ سال جاری 22 و نیم میلیارد دلار کالا وارد شده بود و در سال گذشته 26 میلیارد دلار و (امسال) 10 درصد کاهش پیدا کرده است. 10 درصد کالا کم شده که به احتمال زیاد در نیمه دوم جبران خواهد شد. بانک مرکزی تا به امروز، ارز تمامی کالاها را تامین کرده است.

– همه می دانند که تجارت خارجی در اقتصاد ایران سهم بالایی ندارد؛ اما دستمایه یک جنگ روانی گسترده است و آثار روانی آن در بازار بالا است؛ والا در یک اقتصاد 1200 هزار میلیارد تومانی ایران، 100 میلیارد دلار مبادلات ارزی، رقم بالایی نیست. همیشه به نوعی عده ای بازار داخل را به قیمت های بیرونی و به واردات گره می زنند و این موضوع بیش از 50 سال است که این گونه است و مربوط به امروز نیست.

– رییس جمهوری با بیان اینکه مگر در یک روز صبح تا بعداز ظهر چه اتفاق اقتصادی می افتاد و کدام شرایط تغییر می کند که برخی ها تا 500 تومان روی قیمت های شان اضافه می کنند؟ گفت: بانک مرکزی و ستاد تنظیم (بازار) تمامی نیازهای بازار را به 10 اولویت تقسیم کرده اند و اولویت اول و دوم که مواد غذایی و دارو است، با ارز 1226 تومانی دارند می دهند و بقیه را هم تنظیم کرده اند با ارز سایر دارندگان ارز و از آنها در حال تامین است؛ مرکز مبادلات هم درست کرده اند و هرکس که برای صادرات و واردات به ارز نیازمند است می تواند به آنجا مراجعه کند. یک مقدار ارز برای مسافرت ها می ماند و آن هم بانک مرکزی اعلام کرده است که آنها چگونه آن را تامین کنند. چه طور دو نفر سر یک چهارراه، ارز معامله می کنند؛ این می شود قیمت ارز و عده ای آن را سر دست می گیرند و به بازار حمله می کنند.

– فکر می کنم حلقه های یک برنامه است؛ از آن طرف فشار می آورند و از این طرف حمله به دولت، از آن طرف مصاحبه می کنند و تمام برنامه های دولت را زیر سوال می برند که دولت باعث این امر است. چه طور دولت باعث این مساله است؟ چه طور در جایی که موفقیتی حاصل می شود، حاصل کار همه است و دولت تنها نیست؟ حتی یک مسابقه ورزشی برنده می شویم، همه هستند اما وقتی مشکلی پیدا می شود، هیچ کس نیست؟

– گفتم اگر قرار است زمانی که مشکلی پیدا شد همه طرف دشمن بروند و به دولت حمله کنند، اشکالی ندارد ما فدایی ملت ایران هستیم و این هم روی آن اما همه باید کمک کنند چرا که اینجا جای تصفیه حساب های سیاسی نیست.

– کسی که می داند چه قدر نفت فروش می رود و پول ها چگونه جابجا می شود و در جلسات شرکت می کند، بعد می رود بیرون و دولت و تمام برنامه های اصلی را متهم می کند. از شما می پرسم چه طور تا دی و بهمن سال گذشته مشکلی نبود و دولت به خوبی کشور را اداره کرد؟ البته خیلی ها هم وارد می شوند و تصمیم گیری می کنند اما وقتی تبعات تصمیم گیری بیرون آمد، حضور ندارند؛ تصمیمی که خودشان گرفته اند، وقتی آثارش پیدا شد، می روند آن طرف و دولت را متهم می کنند.

– دشمن به دنبال انتقام از ملت ایران است و به دروغ می‌گویند هدف‌شان دولت است. دروغ می گویند که تحریم، فشار بر دولت است؛ کجا تحریم فشار بر دولت ها است؟ تحریم فشار بر ملت ها است.

– همه باید کمک کنند، همه دستگاه ها، نهادها و قوا پشتیبانی کنند؛ این مرکز مبادلات ارزی در جلسه مشترک سه قوه و نه سران سه قوه، نمایندگان سه قوه آمدند و بحث کردند تا رسیدند به این راهکار تا به بازار نظمی بدهند.

– دشمن بیش از آنکه توانسته باشد در میدان عمل موفق باشد در جنگ روانی جلو آمده است. اصلا فرض کنید مبادلات خارجی ما قطع شد، سهم آن مگر در اقتصاد ایران چه قدر است؟ اقتصاد ایران می تواند به حیات خود ادامه دهد و پیشرفت خود را داشته باشد.

– در پاسخ به سوالی خبرنگاری که: با توجه به تهدیدات بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل آیا ایران خود را در خطر جنگ با آمریکا یا این رژیم می بیند و تشدید این تهدید ها آیا به جنگ ایران با رژیم صهیونیستی منجر می شود؟ پاسخ داد: این نظمی که در دنیا وجود دارد و مدیریتی که دنیا را اداره می کند، همین است، ما اصطلاحی در فارسی داریم که می گوید سگ ها را رها می کنند، سنگها را می بندد. یک مشت صهیونیست بی فرهنگ را آوردند و حاکم کردند و به آنها اجازه دادند که تهدید کنند، این سوال را در نیویوریک بسیار از من پرسیدند، گفتم مهم تر از تهدید آنها این مدیریتی است که چنین اجازه ای را به آنها می دهد و هیچ واکنشی نشان نمی دهد. این مدیریت باید اصلاح شود، وگرنه تا این مدیریت وجود داشته باشد چهارتا صهیونیست بی فرهنگ هم پیدا می شوند و این کارها (حرف ها) را مطرح می کنند.

– ملت ایران هیچ گاه مهاجم نبوده و هیچگاه حمله و هجمه به دیگران نکرده است؛ اما مدافع خیلی خوبی بوده است. مدافعی که تمام متجاوزان را پشیمان کرده است و پاسخ های دفاعی ملت ایران، آنان را همواره پشیمان کرده است. صدام کجاست، ملت ایران کجاست، خیلی ما نگران نیستیم، ایران کشوری نیست که با چهار تا ترقه و تیرو ترکش تکان بخورد. جمهوری اسلامی ایران کشوری بزرگ و عظیم است که ریشه در تاریخ دارد.

– رییس جمهوری از مدیریت موجود در جهان انتقاد کرد و افزود: در سازمان ملل متحد ما این مدیریت را ترسیم واشکال های آن را بیان کردیم، آنها با رفتار خودشان حرف های ما را مستند می کنند که این اقدام چیز بدی نیست. من فکر می کنم بیش از این که قصد حمله داشته باشند، هنوز در مد جنگ روانی هستند. بعضی ها مطلع نیستند، داخل کشور موج جنگ روانی دشمن را هماهنگ می کنند. البته معنای آن، این نیست که احمدی نژاد اشتباه نمی کند، دولت اشتباه ندارد، من هیچ وقت چنین ادعایی نکرده ام. تحلیل دقیق من این است که حاکمیت آمریکا به این نتیجه رسیده است که دست و پای صهیونیست های تندرو را جمع کند.

– خرج آنها بیش از درآمدشان شده است، آنان می خواهند این هزینه ها را مهار و کنترل کنند و به یک تعادلی برسانند، آنها دنبال ماجراجویی هستند تا برای خود فرصت ایجاد کنند؛ خیال می کنند تهدید ایران یا ماجراجویی در رابطه با ایران، فرصت لازم را به آنها می دهد. اما حتما اشتباه می کنند. دوره صهیونیست‌ها تمام شده و باید بروند و هر چه ماجراجویی کنند آینده خودشان را بدتر خواهند کرد. در این مطلب کسی نباید تردید داشته باشد.

– وقتی تحریم‌ها اثر ندارد بر نوسانات ارز پس لابد تصمیمات ایشان(علی لاریجانی) تاثیرگذاربوده است. مصاحبه ایشان اینجا هست و متاسفم این مصاحبه با یک خبرگزاری وابسته به نهاد نظامی-امنیتی (فارس) بوده است و اصلا درست نیست که خبرگزاری که به یک نهاد نظامی مربوط است به مسائل سیاسی ورود پیدا کند! بعضی ها فقط مواقع خوشی (همراه) هستند. من برای وی احترام زیادی قایل هستم. ولی (او) می داند که چقدر نفت به فروش می رسد و این را نیز می داند که بانک مرکزی در حال تلاش برای جابجایی ارز برای تامین نیازهای کشور است. وی با بیان این که این خبرگزاری در حال تخریب سیاست های دولت است، خاطر نشان کرد سیاست های دولت در راستای منافع مردم است و من نمی دانم چرا این افراد به دنبال تخریب دولت هستند. خودشان می گویند و خودشان هم پاسخ می دهند. می گویند دولت در حال تلاش برای در دست گرفتن دولت بعدی است و خودش را برای انتخابات تجهیز می کند و همان افراد در جایی دیگر می گویند دولت این کارها را می کند تا برای دولت بعدی دردسر ایجاد کند. احمدی نژاد با تاکید بر این که این حرف ها بسیار سبک است، خاطرنشان کرد آنها می گویند هدفمندی یارانه ها باعث این کار شده است و از اول با هدفمندی یارانه ها و ایجاد درآمد برای مردم مخالف بودند.

– مذاکره مستقیم با آمریکا ممکن است ولی شرایط آن باید فراهم شود‬؛ ‫در این شرایط فکر نمی‌کنم چنین مذاکراتی صورت بگیرد. در روابط بین‌الملل اصل بر رابطه و گفتگو و تفاهم است اما گفتگو باید در شرایط عادلانه و احترام انجام شود.

– رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که آیا شما با آمریکا گفتگو می کنید یا نه؟ گفت: آیا آدم عاقلی در عرصه بین‌الملل می‌تواند بگوید من اهل گفتگو نیستم؟ اصل بر رابطه است مگر اینکه استثنایی وجود داشته باشد، بله ما گفتگو می‌کنیم اما در شرایط عادلانه و احترام آمیز. اگر آنان حقوق ملت ایران را بپذیرند، به ملت ایران احترام بگذارند، از موضعی که دارند، پایین بیایند و گفت وگو کنند، فکر نمی کنم کسی در ایران مخالف این گونه مذاکره باشد. ملت ایران نمی تواند مخالف گفت وگو باشد؛ اما در این راستا شرایط گفت وگو مهم است.

– دولت و ملت در بحث هسته‌ای اهل عقب نشینی نیستند

– در پاسخ به خروج منافقین از لیست گروه های تروریستی دولت آمریکا گفت: بیان این که این سوال را در آنجا (نیویورک) از من پرسیدند و گفتند واکنش شما چیست و چه نظری دارید، تصریح کرد من به آن ها گفتم راستش را می خواهید؟ زیرا احمدی نژاد دروغ نمی گوید؛ راستش را بخواهید ما خوشحالیم. زیرا اگر بنا بود ما تبلیغات کنیم و به دنیا بگوییم که دولت آمریکا حامی اصلی تروریسم است، باید حدود 600 میلیون دلار خرج می کردیم؛ اما حالا مفت و مجانی خودشان این کار را کردند.

– رئیس‌جمهور با اشاره به کاریکاتور روزنامه “شرق” گفت: مشی دولت در هفت سال گذشته مشی روشنی است‬، دولت حداکثر تحمل ممکن را داشته است‬. به نظر من کار وزیر ارشاد در توقیف این روزنامه قطعاً اشتباه بوده و من این کار را تایید نمی‌کنم، ‬‫وقتی به یک روزنامه اتهامی زده شده باید اثبات شود. کسی نمی‌تواند برداشت شخصی خودش را تحمیل کند‬. این تصمیم در غیاب ما گرفته شد. همه ما باید به ارزش های دفاع مقدس احترام بگذاریم و قطعا این طور است؛ اما در این راستا اتهامی به روزنامه ای وارد شده که هنوز اثبات نشده است.

– لابد یک ضرورت خیلی مهمی بوده است که در فاصله 10دقیقه مانده به سخنرانی رییس جمهوری در سازمان ملل، ایشان (جوانفکر) دستگیر شدند. به نظرم این کار خوبی نبود و حتما خودشان هم متوجه شدند که این کارشان فایده نداشته است. این موضوع به خبر اول تبدیل شد و ما در سازمان ملل به جای این که باید جنایات صهیونیست ها و مستکبران را بیان می کردیم، باید پاسخ می دادیم که در ایران چه خبر است. بعضی ها می گفتند که در ایران چه خبر شده است؟ گویی که در ایران همه چیز به هم ریخته است. شاید بهتر بود که حوصله می کردند و آن اتهامی هم که به آن اشاره کردید، حتما به آقای جوانفکر نمی چسبد. فکر می کنم این روش درستی نیست و اگر بنا باشد این روش در کشور باب شود خیلی بد خواهد شد. اتهام توهین به رهبری را در ایران کسی نمی پذیرد بالاخره یک مرزهایی وجود دارد؛ ملت ایران به خاطر ادب تاریخی و ایمانش و به خاطر فرهنگش همیشه این مرزها را محترم می شمارد.

– التهاب اخیر بازار ارز تنها دلیل اقتصادی ندارد و براساس اعلام نهادهای اطلاعاتی و امنیتی، برخی از دستگاه های داخلی در این التهاب دخالت دارند، انتظار دولت از این دستگاه ها برای کنترل بازار ارز چیست؟ انتظار دولت از این دستگاه ها، نخست همراهی با تصمیمات است و این که مسئولان به کنترل بازار کمک کنند. دستگاه های اطلاعاتی گزارش دادند که 22 نفر سر حلقه هستند و تمام آشفتگی ها را این افراد ایجاد می کنند. مشخص است که چه نهادهایی باید وارد عمل شوند. این ربطی به اقتصاد ایران ندارد، می خواهند یک التهاب در بازار ایران ایجاد کنند تا مردم عجله کرده و کالاهایی خریداری و پولشان را به طلا تبدیل کنند. دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی وظیفه خود را به خوبی انجام دهند تا بخشی از این مشکل اصلاح شود.

– احمدی نژاد با طرح این سوال که چرا بعد از این که ما در سازمان ملل سخنرانی کردیم، این آقا آمد و آن رفتار توهین آمیز را کرد و یک نقاشی ابتدایی کشید، گفت: این اقدام، بیشتر توهین به مخاطبان بود و نشان دهنده نوع نگاه آنها است؛ اینها خودشان را بالاتر از دیگر ملت ها می دانند.

– ما آخر نفهمیدیم رژیم صهیونیستی حاکم بر آمریکا است یا آمریکا حاکم بر رژیم صهیونیستی؟

– اینها (اسرائیل) طراحی کرده بودند که ما را در سفر نیویورک وارد دام کنند و این طرح آنها تنش ها را در منطقه افزایش دهد. اینها نقشه کشیده بودند و در رسانه ها و میزگردها، فضا را شعله ور کرده بودند و منتظر بودند که ما بگوییم، می گیریم و می زنیم پدرشان را در می آوریم واین اقدام اگر صورت می گرفت، بهترین هدیه برای آنان بود. بسیاری از رسانه های آمریکایی منتظر موضعگیری هیات ایرانی (بودند) و منتظر بودند که احمدی نژاد بگوید ریشه کن می کنیم، ولی هیچ وقت در سخنرانی مجمع عمومی این حرف را نزده بودیم. اینها چنین فضایی را درست کرده بودند و اگر بی احتیاطی می کردیم، دقیقا ادبیات مورد نیاز آنها را تولید کرده بودیم. ولی ما این فریب را نخوردیم و گفتیم برای چه جنگ؟؛ هر کس حرف از جنگ می زند عقب افتاده و محکوم است و یک دفعه پشت برنامه تبلیغاتی آنها خالی شد و الان عصبانی هستند.

– کسانی که در داخل در خصوص حمله به ایران حرف می‌زنند مراقب باشند خواسته دشمن را تامین نکنند.

– یادداشتی که رهبر معظم انقلاب درخصوص مسائل فرهنگی به دولت دادند همان چیزی بود که ما در کارگروه فرهنگی استان‌ها تصویب و دنبال کردیم‬؛ ‫فکر می‌کنم در بحث فرهنگی مهم‌ترین مسأله رویکرد فرهنگی و نوع نگاه به فرهنگ است.

– خیلی از مسائلی که بعضی با حساسیت پیگیری می کنند اگر بگذارند خود ملت انجام دهند به نتیجه بهتری خواهیم رسید.

– ما به صدا و سیما منتقدیم خیلی هم منتقدیم. ما به سازمان تبلیغات منتقدیم باید بگویند با این بودجه‌ای که در اختیارشان گذاشته‌ایم چه کارهایی کرده‌اند؟

– یکی از کارهای خیلی بد متاسفانه توسط باندهای قدرت در کشورها ما رایج شد.از اول که جناح‌بندی در کشور ایجاد شد من نگران این روزها بودم که تعهدات اخلاقی جای خود را به مطالبات باندی بدهد. این درست نیست که تا هر کسی حرف زد به او انگ ضد انقلاب بزنیم بخصوص اگر احمدی نژاد باشد که همه چیز خود را فدای انقلاب کرده است‬. باید بگذاریم تا حرف‌ها زده شود‬. بعضی رسانه‌ها نیز به این رفتار‌ها دامن می‌زنند

– در مورد انتخابات آمریکا نمی‌خواهم حرفی بزنم که به نوعی تلاش برای تاثیرگذاری بر انتخابات آمریکا محسوب بشود

– شرایط فعلی میان دو کشور ایران و آمریکا نمی‌تواند ادامه پیدا کند

-اقتصاد با یک پیامک زیر و رو نمی‌شود و این یک جنگ روانی 6 ماه است

-یک عده‌ای با دولت مخالف هستند اما انتقادها از سوی رسانه قابل توجیه نیست

– من احمدی نژاد تنها کسی در کشور هستم که شما می توانید در برابر آن این گونه صحبت کنید ؟اگر نفر دومی هست، نام او را ببرید؟ در این کشور فقط دولت کار می کند؟ جاهای دیگر اشکالی ندارند؟ یک انتقاد اگر از قوه قضاییه شده، شما بگویید؟ آیا قوه قضاییه انتقاد ندارد؟ آیا نقش قوه قضاییه در کشور و امنیت اقتصادی آن کم است؟ اگر هیچ نقشی ندارد چگونه یک قوه مستقل است و هم طراز رییس جمهوری یا در برخی مواقع بالاتر از آن است؟ یعنی می تواند بر عملکرد رییس جمهوری نظارت کند و رییس جمهوری را مورد سوال قرار دهد؟ احمدی نژاد با طرح این سوال که آیا مجلس در کشوری نقشی ندارد؟ گفت: آیا هیچ اشکالی در شهرداری تهران نیست؟ هیچی نیست؟ بالاخره من در شهر تهران، شهردار بودم و اگر در خیابانی چاله ای پیدا می شد، صدها مقاله درباره آن می نوشتند. وی با بیان اینکه امروز از دیدن یک مساله متاسف شده است، یادم است یک قاضی حکمی داده بود، برای قلع و قمع تعدادی درخت در خیابان های فرعی مقابل صدا و سیما و آن زمین نیز متعلق به یک نهاد غیردولتی بود ولی شهرداری مخالف قطع کردن درخت های این زمین بود یعنی اجازه نمی داد. رفت حکم قضایی گرفت و درختان را برید. در همین کشور رسانه ها عزای عمومی اعلام کردند علیه شهردار وقت یعنی من؛ که تو که می گویی عدالت، محیط زیست از بین رفت. همین امروز از بلواری عبور می کردیم که پر از درخت های قدیمی بود، امروز همه درخت ها را برای خیابان کشی بریده اند ولی کسی چیزی نمی گوید، کسی از هزینه کردها سوال نمی کند.

رییس جمهوری تاکید کرد: بعد به آقای ضرغامی گفتم هیچ دستگاهی، هیچ اشکالی و ایرادی ندارد؟ واقعا در این کشور همه چیز مرتب است و فقط دولت ضعف دارد؟ آیا واقعا این طوری است؟ چرا یک انتقاد به بقیه نیست؟ چرا نیست؟ انشاء الله که آنها هیچ اشکالی ندارند ولی بالاخره یک نفر نباید پیدا بشود که از او انتقاد بشود؟ من تنها مسوولی هستم که به خدا از اینکه به میان مردم بروم، هیچ نگرانی ندارم. برای اینکه دلم با مردم است و پر از عشق به آنها است و هیچ وقت در دلم نبوده که کاری کنم که به مردم فشار بیاید. شما بروید و به عنوان یک مسلمان ببینید یک خبر بوده که یک نقدی از دیگران بکنند؟ همه اش تعریف است. پنج کیلومتر در تهران بزرگراه افتتاح می کنند، خبر اول سراسری است. عیب ندارد متعلق به مردم است ما هم تشکر می کنیم از شما؛ خیلی خوب، بسیار خوب. بالاخره همه کار کردند در این کشور اما بلافاصله می گویند دولت باید بقیه اش را بکشد. این روش درست نیست نه برای این دولت بلکه برای هر دولتی.

– رییس محترم مجلس به جای اینکه پنج صفحه مصاحبه کند و بیاید دولت را متهم کند، بیاید کمک کند تا مقداری معوقات بانکی را جمع کنیم و مقداری بازار را تنظیم و قوانینی را که نقص دارند، اصلاح کنیم. با یک سوم ارز موجود هم می توان کشور را اداره کرد اما شرط آن این است که همه بیایند و کمک دهند. اره ای نداریم جز اینکه همه بیاییم و با هم کار کنیم. من متواضعانه، عاجزانه و برادرانه خواهش می کنم الان وقت این نیست که کسی بخواهد حساب هایش را تصفیه کند، ما کوچکتر از شما.

– اگر حضور ما خیلی برای شما سخت است، ما یک خط می نویسیم و خداحافظ شما. اگر نه باید تا زمانی که دولت هست با قدرت کار را انجام دهد.

– 150 میلیارد دلار در این هفت ساله در بخش نفت سرمایه گذاری شده و این برای آینده است. 80 میلیارد دلار در بخش نیرو و سد سازی سرمایه گذاری شده است و برای اولین بار در تاریخ کشور یک صندوق توسعه با 40 میلیارد دلار ذخیره درست کرده ایم.

– در این هفت سال بیش از 4 هزار و پانصد میلیارد تومان به شهرداری کمک کرده‌ایم‬!

– جنبش عدم تعهد فاقد یک ساختار ثابت است و با اعضای آن در حال گفتگو برای ایجاد حداقل‌های مورد نیاز برای رسیدن به اهداف این جنبش هستیم

– هر موقع سوخت هسته‌ای اورانیوم غنی شده 20 درصد را در اختیار ما قرار بدهند نیازی به تولید این سوخت نداریم

– درآمد نفت را تنها برای خرید از بازارهای بین الملل نیاز داریم

– معتقدم برای ارزیابی روابط ایران و مصر و عملکرد دولت این کشور هنوز زود است و باید اجازه داد دولت آقای مرسی به یک ثباتی برسد

– برای بیان دستاوردهای دولت و نهم ودهم وقت باقی است. ایران در حال پیشرفت است و این یک دوره‌ای که به بازار ارز تلاطم وارد شده گذرا است

– مسأله سوریه بسیار پیچیده شده است. موضع ما در این رابطه روشن است. برخی از دوستان برای حل بحران سوریه قائل به جنگ هستند و ما هرگونه جنگ داخلی را به ضرر مردم سوریه می‌دانیم. راه ‌حل سوریه تفاهم و وحدت ملی است. ایران برای حل بحران سوریه آماده است. ما انتخابات آزاد و انتخاب سرنوشت مردم سوریه توسط خود مردم این کشور را بهتر از راه‌حل جنگ می‌دانیم

– یک موسسه مالی اعتباری از دولت ارز دولتی گرفته و رفته در آمریکا سهام یک شرکت راه‌ آهنی این کشور را خریده است. بانک مرکزی این موضوع را متوجه می‌شود و با این موسسه برخورد می‌کند

– اگر مجلس قبول می‌کرد هفت هشت‌ها وزیر زن معرفی می‌کردم

– نمره زنان کابینه 20 است

– گله‌مند‌ی‌هایی که در این جلسه مطرح شد نشانه دشمنی نیست ما باید با هم متحد باشیم

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates