از امروز شناسنامه دار بودن لباس در مراكز فروش اجباري شد: فروشندگان نبايد به افراد بدحجاب خدماتي ارائه كنند
گویا آقایان فراموش کرده اند که عده زیادی در ایران لباس را یا خود میدوزند یا پیش خیاط میبرند و نکته مهمتری که آقایان باز هم فراموش کرده اند وجود بازار قاچاق و سیاه است که که بوسیله خودیها اداره میشود شکم یتیم غورههای حزب الله را پر میکند.
پیک ایران : ابتدا قرار بود طرح كدينگ از ابتداي تيرماه با جديت تمام و برخورد با واحدهاي صنفي متخلف آغاز شود. رئيس شوراي اصناف كشور دو ماه پيش از كدگذاري كليه پوشاك كشور از ابتداي تيرماه سخن گفته بود. محمد آزاد تاكيد كرده بود پوشاك بدون شناسنامه از ابتداي تير به عنوان كالاي قاچاق جمعآوري ميشود و با واحدهايي كه پوشاك بدون شناسنامه عرضه كنند مطابق قانون قاچاق كالا برخورد خواهد شد. اما بخاطر آماده نبودن اصناف شهرستاني اين امر به تاخير افتاد. بهمين جهت طرح كدينگ كالا از ابتداي مردادماه اجباري شد و كار برخورد با واحدهاي صنفي متخلف از روز گذشته در دستور كار شوراي اصناف، وزارت بازرگاني و نيروي انتظامي قرار گرفت.
ابوالقاسم شيرازي، رئيس اتحاديه توليدكنندگان و فروشندگان لباس و پوشاك تهران در اين خصوص اظهار كرد: از اول مرداد ماه فروش مانتوهاي تك سايز هم غيرمجاز است و مانتوهايي كه داراي سايز هستند حتما بايد از نظر قد و حجم استانداردهايي را رعايت كنند و با توجه به اينكه ميانگين قد خانمهاي ايراني 167 سانتي متر است اين موارد بايد در نظر گرفته شود. شيرازي ادامه داد: پيرو همين طرح ساماندهي فروشندگان نبايد به افراد بدحجاب خدماتي ارائه كنند و به همين منظور در فروشگاههاي بزرگ در ورود و خروج شخصي مسوول تذكردادن به اين افراد است. او ادامه داد: اتاقهاي پرو از استانداردهاي خاصي برخوردار باشند به طوري كه در اتاق به طرف داخل باز شود و آينه به پشت در نصب شود و هيچ فروشگاهي حق استفاده از دوربين مداربسته ندارد و به همين منظور واحدهاي بازرسي به طور مستمر اتاقهاي پرو را مورد بازرسي قرار ميدهند. شيرازي اجراي طرح كدينگ را آهسته و تدريجي اعلام كرد و گفت: در حال حاضر چون بستر توليد كافي و ارزان براي توليد داخلي فراهم نيست، از اجراي طرح كدينگ دنبال ايجاد شوك نيستيم چون در اين صورت قيمت لباس بسيار بالا ميرود، البته آمارها نشان ميدهد از اول تيرماه واردات پوشاك بسيار كم شده است.
پیام برای این مطلب مسدود شده.