تعرض آمريكا به سپاه: آزمون وطنپرستي اصلاحطلبان
خُسن آقا: وطن پرستی چه ربطی دارد با حمایت از سپاه پاسداران مافیایی بر ما پوشیده است!
بازتاب:در حالي كه كاخ سفيد از ناكاميهاي پياپي در عراق و همزمان نفوذ معنوي جمهوري اسلامي در اين كشور به شدت نگران شده است، رسانههاي آمريكا از برنامه افزودن نام «سپاه پاسداران انقلاب اسلامي» به فهرست تروريستي وزارت خارجه آمريكا خبر دادند.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، مشخص نيست اين اقدام، تصميمي اجماعي است يا آنكه صرفا خط بخش تندرو حامي چني در كاخ سفيد است، اما در هر صورت در ادامه اتهامزني به سپاه پاسداران و به ويژه سپاه قدس در عراق و در راستاي فرافكني ناكاميهاي آمريكا در اين كشور انجام ميشود.
اين در حالي است كه سعوديها آشكارا با هزينه كردن ميلياردها دلار و اعزام تروريستهاي انتحاري، همچنان به قتل نيروهاي آمريكايي و مردم عراق مشغولند، اما به دليل روابط ناسالم اقتصادي و … برخي شاهزادگان سعودي با مقامات آمريكا، حتي از جايزه فروش تسليحات نيز برخوردار ميشوند.
اين گزارش ميافزايد: در همين حال عدهاي از نيروهاي اپوزيسيون كه ارتباطات زيادي با رسانههاي خارجي دارند، طي دو روز گذشته، حجم بالايي از گزارشها و تحليلها را در رسانههاي آمريكايي و غربي به چاپ رساندند، اما نكته جالب آنكه برخي از اين افراد در اقدامي هدفدار، از سپاه به عنوان «بنبست اصلاحطلبي ايراني» ياد كردهاند.
يكي از اين افراد در سايت وابسته به سازمان «سيا» نوشت: «شايد سپاه پاسداران در ذهن مخالفان کهنهکار جمهوري اسلامي ايران، تصويري دهشتناک و خشن خلق کند، اما با گذشت نزديک به 28 سال از تأسيس اين سازمان نظامي، اگر کارکردهاي سپاه يکسره دگرگون نشده باشد، چهره پارهاي از رهبران سابق سپاه، دستخوش تحول شده است.
پاسدارهاي ديروز، اين روزها مانند محمود احمدينژاد، رئيسجمهوري، لبخند ميزنند. چون محمدباقر قاليباف، شهردار تهران، کت و شلوار سفيد ميپوشند. مانند علي لاريجاني، دبير شوراي عالي امنيت ملي از واژههايي فاخر در صحبتهايشان استفاده ميکنند و همانند محسن رضايي، خود را نظريهپرداز مسايل استراتژيک معرفي ميکنند.
سپاه پاسداران که به گفته مخالفان جمهوري اسلامي در سرکوب هاي سياسي ابتداي پيروزي انقلاب سال 57 نقش داشته، سالهاست که گستره نفوذ خود را وسعت بخشيده و به تشکيلاتي کاملا متفاوت با آنچه در ابتداي شکل گيري وجود داشته، بدل شده است.
اين تشکيلات که دفاع از «انقلاب اسلامي ايران»، در نامش هويداست، براي اين «وظيفه»، در هر مقطعي، راهي تازه انتخاب کرده است.
پيش از جنگ، حذف انقلابيوني که به آيتالله خميني وفادار نبودند، در دوران جنگ، حضور فعال در نبرد با ارتش صدام حسين و بعد از جنگ، تلاش براي تداوم نظام سياسي ديني که با انقلاب شکل گرفته بود، ساده ترين تصوير مراحل گوناگون فعاليت هاي اين تشکيلات پيچيده در 27 سال اخير است».
وي به سخنراني سال گذشته يك چهره اصلاحطلب اشاره و ادعا ميكند كه وي سپاه پاسداران را سد اصلي اصلاح طلبي در ايران معرفي کرد.
در اين حال يك كارشناس سياسي به خبرنگار «بازتاب» گفت: اكنون كه محافل تندرو آمريكايي در كنار برخي عوامل خود وانمود ميكنند، در برخورد با سپاه پاسداران اصلاحطلبان را در كنار خود دارند، وقت آن است كه چهرههاي سرشناس اين طيف با اعلام مواضع صريح، اين نقشه را با شكست مواجه كنند.
وي افزود: بسياري از چهرههاي ارشد سابق سپاه پاسداران اكنون در چهارچوب جبهه اصلاحطلبان به فعاليت مشغولند و قطعا آنان كه در دوران دفاع مقدس، آزمون خود را پس دادهاند، اكنون اجازه تعرض به يكي از اركان قدرت جمهوري اسلامي را نخواهند داد.
اين كارشناس توضيح داد: اكنون زمان آن فرا رسيده كه تشكلهايي چون مجمع روحانيون مبارز، حزب اعتماد ملي، كارگزاران، سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي و جبهه مشاركت و چهرههايي چون آقايان خاتمي و كروبي، ميرحسين موسوي، محتشميپور و كرباسچي و ديگران كه خود به رغم برخي مواضع انتقادي همواره تعلق خاطر خود را به تماميت ارضي كشور نشان دادهاند، وارد ميدان شده و مانع هرگونه مظلومنمايي غربيها از زبان اصلاحطلبان شوند.
اين كارشناس سياسي در پايان گفت: اكنون بزرگان اصلاحطلب در آزمون مهمي قرار دارند كه با سوابق گذشته آنان، به نظر ميرسد از آن سربلند بيرون آيند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.