18.09.2007

در برخی محافل سياسی تهران گفته می شود: ماموريت فوری حسن روحانی نفی اخبار لو رفته اتمی ايران در يک جاسوسی اتمی اسناد مهمی به فرانسه رسيده

پیک نت: در برخی محافل سياسی تهران گفته می شود: اعزام شتابزده حسن روحانی، دبير سابق شورای عالی امنيت ملی به اروپا، در پی خبر بسيار محرمانه ايست که به بيت رهبری رسيده است. اين خبر مربوط به “درز” بخشی از محرمانه ترين اطلاعات اتمی جمهوری اسلامی و دست يابی سازمان های جاسوسی فرانسه به آنست. کانال آگاهی از خبر “درز” اين اطلاعات و رسيدن آن به فرانسه معلوم نيست، در حاليکه می تواند خبر مورد بحث توسط کانال های اطلاعاتی برخی از انگشت شمار مقامات صدرقدرت در جمهوری اسلامی بدست آمده باشد.

بموجب همين خبر و اطلاع، ارگان های امنيتی فرانسه اطلاعات بدست آمده را در اختيار رئيس جمهوری اين کشور گذاشته اند و او نيز قرار است شخصا به امريکا رفته و اين اطلاعات را در اختيار بوش بگذارد. ظاهرا به هيچ کانالی برای انتقال اين اطلاع اعتماد نشده است.

هنوز معلوم نيست جزئيات آن اطلاعات اتمی که منابع جاسوسی فرانسه بدان دست يافته اند چيست، اما اين نکته قطعی است که رئيس جمهور فرانسه اکنون اطمينان دارد، ايران ميتواند بزودی به توليد بمب اتم دست يابد. باحتمال بسيار زياد، موضع گيری بسيار تند رئيس جمهور فرانسه عليه فعاليت های اتمی ايران، نتيجه اعتماد به اطلاعات و اسنادی است که دراختيار او قرار گرفته است.

در بيت رهبری، پس از يک جلسه فوری تصميم گرفته شد حسن روحانی راهی اروپا شود تا در عين مذاکره با برخی رهبران اتحاديه اروپا، بعنوان ديپلماتی که روی حرف های او بيشتر حساب می شود تا مانورهای علی لاريجانی بعنوان منعکس کننده نظرات رهبر و فرماندهان سپاه، نظر آنها را نسبت به صلح آميز بودن فعاليت اتمی ايران جلب کند. درضمن تلاش کند با مقامات فرانسه با دو هدف ديدار کند. نخست کسب اطلاع از جزئيات آن خبری که به فرانسوی ها رسيده است و سپس تلاش برای نفی و خنثی سازی آن بعنوان سند سازی و دروغی برای فريب اروپائی ها. او در اين مذاکرات قرار است به فرانسوی ها ثابت کند که اگر به اطلاعاتی هم دست يافته اند، اين اطلاعات جعلی است و اسرائيلی ها و امريکائی ها در تهيه و سند سازی آن دست داشته اند تا اروپا مصمم به همکاری با امريکا برای حمله به ايران شود.

بدنبال همين تصميم در بيت رهبری، به تمام مطبوعات دستور داده شد که هيچ نوع موضع گيری تند و پرخاش جويانه ای نسبت به مواضع اخير رئيس جمهور فرانسه نکنند، وزارت خارجه نيز به هيچ اقدام ديپلماتيکی دست نزند و مواضع رسمی دراين مورد توسط سخنگوی وزارت خارجه اعلام شود تا نتيجه سفر حسن روحانی معلوم شود. اين از شروط حسن روحانی برای قبول اين ماموريت بوده است. بويژه با تاکيد بر ممنوع کردن حسين شريعتمداری به هر نوع موضع گيری دراين ارتباط در روزنامه کيهان که اروپائی ها آن را سخنگوی رهبر و فرماندهان سپاه می دانند و يا موضع گيری فرماندهان سپاه در سخنرانی ها ومصاحبه هايشان.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates