نماينده رهبر در سپاه: مقام معظم رهبری مجلس ودولتی تابع میخواهند
پیک نت: جابجائی فرماندهان و نمايندگان رهبر در ارگان های نظامی همچنان ادامه دارد و هيچکس نمی داند انگيزه و دليل اين جابجائی ها چيست. اين روزها مراسم تويع و معارفه پشت سر هم برگزار می شود و آن که می رود، همصدا و هم نظر با آنکه می آيد چند ضربه ای بر جنگ و اتم می کوبد. آن که مراسم را اداره می کند و برکنار شده را بدرقه هم به نوبه خود همان حرف ها را می زند. از جمله در مراسم توديع و معارفه نمايندگان جديد ولی فقيه در بسيج منطقه تهران که ديروز برگزار شد. حجتالاسلامی بنام دهقان را بدرقه کردند و حجتالاسلام ديگری بنام “سعيدی” که بجای عبدالله نوری در زمان آيت الله خمينی، وی نماينده علی خامنه ای در سپاه شد، يک سخنرانی هسته ای- جنگی کرد. هسته اين سخنرانی خارجی و حمله آن داخلی بود. حمله ای که اين روزها زمينه اش را فراهم می کنند و بوی اعلام انحلال چند حزب و سازمان می آيد. بی استنثا در تمام سخنرانی هائی که در اين نوع مراسم می شود، بصورت مشمئز کننده ای مقام معظم رهبری را می ستايند و درست از همان القابی استفاده می کنند که در زمان شاه می کردند و اعليحضرت همايونی آريامهر را صاحب مملکت و سياست اعلام می کردند.
سعيدی در سخنرانی خود، ابتدا حکم قطعی موسويان عضو سابق تيم مذاکره اتمی و حسن روحانی را تلويحا بعنوان جاسوس اعلام کرد و گفت:
پيشرفتهای هستهای ايران سرعت گرفته است و عواملی مانند موسويان كه آمريكا میخواست با استفاده از آنها اين پرونده را كنترل كند، نيز ديگر كارآيی خود را از دست دادهاند.
در ادامه تکليف دو انتخابات مجلس آينده و حتی رياست جمهوری دوره پس از احمدی نژاد را هم روشن کرده و گفت:
رهبر معظم انقلاب از هوشمندی بسياری برخوردار است؛ اما دولتی میخواهد كه همراه او باشد. اين كه میگوييم رييسجمهور يا نماينده مجلس بايد همگرا با رهبری باشد به همين دليل است؛ والا داستان امام حسن(ع) پيش میآيد. ائمهی ما قدرت زيادی برای ادارهی دنيا داشتند اما يارانی كه همراهی كنند نداشتند. خيلی از آقايان و روحانيون آدمهای خوبی هستند اما در جايگاه رياست جمهوری نمیتوانند قرار بگيرند؛ چون نگاهشان با نگاه رهبری متفاوت است.
ديدگاه رهبری خيلی روشن است؛ اما رييسجمهوری كه اين ديدگاه را سطحی نگاه میكند و نمیخواهد عمل كند، چگونه میتواند راه را پيدا كند.
تيم هستهای امروز با گذشته زمين تا آسمان تفاوت دارد. نظر رهبری در موضوع هستهای و سياست خارجی و مسائل فرهنگی و تيم اداره كشور كاملا روشن است؛ پس اگر دولت تعبد و همگرايی با رهبری داشته باشد همان را انتخاب میكند كه مد نظر رهبری است.
سعيدی در بخش ديگری از سخنرانی خود، در باره احتمال حمله به ايران و پرداخت هزينه گفت:
آمريكا كاملا در انفعال قرار گرفته؛ البته اين امر هزينه دارد ولی بالاخره بايد هزينه را پرداخت كنيم. اگر عقب بنشينيم، آنقدر ما را عقب میبرند تا از صحنه روزگار حذف شويم. بايد محكم و باصلابت بايستيم و از موضع خود دفاع و آنها را وادار به عقب نشينی كنيم كه امروز اين طور شده است.
نماينده رهبر در سپاه، سپس جهت گيری حزب پادگانی در انتخابات آينده را با همان زمينه ای که در باره ضرورت همسوئی با رهبر بر شمرده بود روشن ساخت و گفت:
ما ضمن پرهيز از دخالت در احزاب و گروهها، متعلق به انقلاب هستيم و تك تك رای پاسداران و بسيجيان در معادلات تاثيرگذار است و بايد هدفمند باشد و بر اساس شاخصهايی كه قانون و رهبر معظم انقلاب میفرمايند بايد در مسير حركت كنيم.
پیام برای این مطلب مسدود شده.