تولهی امام: راي مردم، به گروههاي درون نظام
خُسن آقا: شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپخورد گه دانه دانه.
بازتاب: اين ديدگاه است كه موجب ميشود يك سيستم از درون دچار فروپاشي نشود. واقعيت اين است كه اگر چرخش نخبگان در درون حاكميت و به انتخاب ملت تقويت نشود، يك حركت ضد امنيت ملي اتفاق ميافتد.
فرزند يادگار حضرت امام، راي مردم را يكي از بزرگترين عوامل تضمين كننده امنيت ملي، صيانت از قانون اساسي و رفع تهديدهاي خارجي دانست.
به گزارش ايسنا، حجتالاسلام و المسلمين سيدحسن خميني در ديدار دبيركل و جمعي از اعضاي شوراي مركزي و مسوولان دفاتر استاني سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي در حسينيه جماران اظهار كرد: رمز قدرت نظام و يكي از اصليترين مواردي كه نظام ما را نسبت به كل نظامات و كشورهاي منطقه ممتاز ميكند، برگزاري انتخابات متعدد در طول سالهاي پس از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي است.
وي برگزاري انتخابات با حضور آحاد ملت ايران را مهمترين راهكار رفع تهديدهاي خارجي دانست و افزود: برداشت من اين است كه راي مردم به گروههاي درون نظام است و حتي از نگاه بيگانگان، در واقع هيچ آلترناتيو و جايگزيني در ميان مردم براي گروههاي درون نظام وجود نخواهد داشت كه بتواند آرا ملت را به خود اختصاص دهد و در نتيجه تهديدات خارجي كمرنگ و رفع ميشوند.
نوه بنيانگذار نظام جمهوري اسلامي گفت: رمز قدرت نظام اين است كه اكثريت مردم و حتي خارجنشينان پذيرفتهاند در اين كشور دو گروه وجود دارند كه در عين اختلافات و دعواهاي جدي ـ كه به اصطلاح دعواي زرگري نيست ـ به اصول و مباني نظام و انقلاب پايبندند و هر دو گروه از خانواده امام و انقلاب محسوب ميشوند.
وي آرا ريخته شده به صندوقها را اصليترين راه تحقق كامل امنيت ملي دانست و ادامه داد: در هر انتخاباتي كه اين دو جريان با قوت وارد صحنه شدهاند، اكثريت بالاي مردم به پاي صندوقهاي راي آمدهاند. پس مجموعه نظام اين ظرفيت را دارد تا انگيزه مردم را به گونهاي ارتقا دهد كه در انتخابات حضور حداكثري داشته باشند.
سيدحسن خميني با اشاره به نحوه شكلگيري مجمع روحانيون مبارز گفت: پذيرش نوعي از دوگانگي و وجود دو طرز تفكر در درون نظام يكي از نكات كليدي و بزنگاههاي انديشه امام(ره) است كه بر آن تاكيد ويژه داشتند. لابد برخي از آقايان به ياد ميآورند كه در آن هنگام چند تن از بزرگان به حضرت امام اصرار داشتند، اين اتفاق نيفتد و در واقع اختلافات دروني گروههاي معتقد به نظام علني نشود.
نوه رهبر كبير انقلاب اسلامي يادآور شد: تقريبا در آن ايام تمامي مسوولان بلند پايه وقت خدمت حضرت امام آمدهاند و نوشتههايشان موجود هست كه از ايشان خواستند اجازه بدهند با اضافه كردن چند كانديدا به يكي از فهرستهاي مهم براي انتخابات مجلس آن دوران، مساله فيصله يابد؛ چراكه بروز آن باعث تضعيف نظام ميدانستند اما حضرت امام در پاسخ ميفرمايند «نه اين مساله باعث تضعيف نميشود».
وي اين نگاه حضرت امام خميني (ره) را رمز پايايي و ماندگاري نظام مقدس جمهوري اسلامي دانست و افزود: اين ديدگاه است كه موجب ميشود يك سيستم از درون دچار فروپاشي نشود. واقعيت اين است كه اگر چرخش نخبگان در درون حاكميت و به انتخاب ملت تقويت نشود، يك حركت ضد امنيت ملي اتفاق ميافتد.
سيدحسن خميني با اشاره به اينكه ” برخي كشورها و نظامها كه به ظاهر در اوج اقتدار به سر ميبردند ـ مثلا در بعضي نظامهاي كمونيستي مانند شوروي سابق كه ثبات را در سرپوش گذاشتن بر اختلافات داخلي ميدانستند ـ امروز دچار فروپاشي و يا دگرگوني شدهاند” ادامه داد: اين مهم است كه ما به وحدت در عين كثرت اعتقاد داريم و آن را اصل ميدانيم و بايد ثبات را در عين دعوا بدانيم و بپذيريم كه به اصول پايبند باشيم اما الزاما همه كارها و رفتارهاي يكديگر را توجيه نكنيم كه احيانا از درون آن در آينده مفسدهاي برخيزد.
وي با بيان اينكه ” الزاما هر ثباتي موجب دوام و هر نقاري موجب فروپاشي نميشود” افزود: اگر اين نقارها در درون نظام و چهارچوب قانون اساسي باشد، موجب تقويت بنيان محكم نظام شده و رمز بقا مجموعه حاكميت و قانون اساسي است و خداي ناكرده اگر نتوانيم در درون نظام اين تداول را حفظ كنيم، موجب اضمحلال ميشود.
فرزند يادگار حضرت امام تاكيد كرد: اصلا در نگاه به سلامت و امنيت انتخابات بحث فقط ضرورت حضور يك يا چند گروه نيست، بلكه بحث امنيت ملي در ميان است. اينكه حضرت امام ميگويند انتقاد، بلكه تخطئه از الطاف خفيه است، يكي از اركان مهم امنيت ملي است. اگر اين را پذيرفتيم، آن وقت انتخابات پررنگ ميشود.
وي در پايان گفت: البته انتخابات دو مرحله دارد، يكي تا پاي صندوقهاي اخذ راي و يكي هم از آن مرحله به بعد. اگر حتي به لحاظ گفتاري در جامعه سلامت اين مراحل خصوصا مرحله دوم زير سوال برود، اين علامت خطر است و همه بايد نسبت به صيانت از مراحل انتخابات به عنوان يك عامل مهم حفظ و استمرار اعتماد عمومي و ارتقاء احساس امنيت ملي مراقبت داشته و هوشيار باشند.
در اين جلسه همچنين دبيركل و چند تن از اعضاء شوراي مركزي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي به طرح ديدگاههاي خود درخصوص ضرورت ايجاد فضايي بانشاط و طراوت سياسي و برگزاري انتخاباتي كه متضمن حضور قاطبه احزاب، گروهها و آحاد ملت باشد، پرداخته و بر توجه هرچه بيشتر همه مسوولان نظام و دستاندركاران به اهميت انتخابات پيش رو و لوازم آن از جمله جلب اعتماد حداكثري خواص و عموم مردم و دقت بر اجراي ديدگاههاي بنيانگذار نظام جمهوري اسلامي تاكيد كردند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.