خطر نظاميان سياسي شده؟!
وبلاگ فاطی رجبی شوهر الهام:
نظاميان مستعفي يك شبه “رجل سياسي شده” با چشم طمع داشتن به كرسي رياستجمهوري، يا مجلس و شوراي شهر، در كردارها و گفتارها نشان دادهاند نه فرهنگ سياسي دارند و نه در عملكردهايشان، نشاني از اصولگرايي و ارزشخواهي مشاهده ميشود. هر چند تشنگان قدرت در هر لباس و نام و سابقه، پس از انتخابات سوم تيرماه، اين پليدي را از خود به يادگار گذاشتهاند.
اما بارها نوشتهام كه اين تعداد نظاميان به دليل “خروج از هويت پرافتخار نظامي” و “ورود غيرقانوني و ناحق به عرصه سياست” با “فقد هويت” روياروي هستند. اين مسأله به تنهايي كافي است كه آنها را به هر كاري وا دارد، و يا هر سخني را بر زبان و قلمشان ـ اگر داشته باشند ـ جاري كند.
همين “فقد هويت” سبب گرديد كه شكست قطعي آنها در انتخابات معجزه آساي سوم تيرماه 84 نه تنها مايه عبرتآموزيشان شود، بلكه جريتر شدن آنها را براي “كسب قدرت” پيش آورد. در عين حال كه تبليغات انتخاباتي “قاليباف” و آمدن و رفتن “محسن رضايي”، موجب بياعتمادي هر چه بيشتر ملت به اين “قدرتطلبان” گرديد. البته اين سخن به معناي تطهير رقباي شكست خورده و حريص ديگر نيست كه امروز دست در دست اين نظاميان مستعفي، به تشكيل احزاب براي جنگ با ملت پرداختهاند.
و اينك پس از گذشت بيش از 2 سال از آن امتحان الهي برخي از مسايل آشكار شده، اين چند نظامي مستعفي و همراهان بازنشسته آنان عبارت است از:
1ـ سايت «بازتاب» وابسته به محسن رضايي كه با انتشار پليدترين مطالب تا مرز دفاع از پروژه براندازي هاله اسفندياري پيش رفت. تعطيلي اين سايت بيش از هر مسأله بيانگر رجل سياسي بودن اين نظاميان است، و در مرحله دوم وفاداري آنها را به اسلام، نظام اسلامي، ملت و كشور ايران نشان ميدهد!
2ـ “اميري” نظامي بازنشسته در مصاحبه با مجله سبز افتخار ميكند كه در سايت بازتاب با سياستهاي دكتر رضايي ـ محسن رضايي نظامي مستعفي ـ حركت كرده است. او با پذيرش افتخارآميز تعطيلي اين سايت، مدعي است كه سايت تابناك را با همان سياستها و راهكارها راهاندازي كرده است. يعني بازهم براي كسب قدرت، به تركستان خواهد رفت.
3ـ “اميري” قائم مقام حزب عدالت و توسعه محسن رضايي شده، و علناً با گستردگي براي حاكميت نظاميان مستعفي در عرصه قدرت كشور، به هر دري ميزند. اين عين دينداري و انقلابخواهي است؟
4ـ در سايت تابناك مقالهاي فاجعهبارتر از مطالب گذشته انتشار يافته است. اين مقاله تخريب رئيسجمهور را به شكل بمباراني پيشين در نظر داشته، ولي اين بار خط قرمز نظام را هم هتاكانه نشانه رفته است. بدبخت ماكياولي كه نميدانست افرادي بيش از او قدرتطلبي و راهكارهاي آن را عملاً دنبال ميكنند.
در اين مقاله مقام معظم رهبري را مدافع دكتر لاريجاني و قاليباف در انتخابات نهم معرفي كرده … البته اين قلم پليد از كلمه آيتالله خامنهاي استفاده كرده است. مانند بيگانگان!
5ـ دقيقاً معلوم شد مافياگران چه ميخواهند. تخريب دائمي رئيسجمهور با هزينهاي بيش از هزينه تبليغات انتخابات نهم، و زد و بند و توطئه براي كسب قدرت! يا بايد قاليباف رئيسجمهور شود يا همطراز او! زيرا اميد آنكه چهرههاي برجسته گذشته از سوي مردم برگزيده شوند با هر هزينهاي، امكانپذير نيست!
6ـ مديرمسؤول كيهان نقد مستدلي بر اين نوشته نامربوط و قابل پيگيري نوشته است. وي در دوران انتخابات هم مقالهاي نوشت و نامزدي را كه با شايعه فاميلي با آقا براي خود به اخاذي رأي ميپرداخت، مورد حمله قرار داد، حال بار ديگر با همان راهكارها برخورد نموده است.
7- زمانی که اسناد کتاب “احمدینژاد معجزه هزاره سوم” را جمع میکردم، یکی از روزنامهها سخنرانی قالیباف را در جمع… درج کرده بود. او در این سخنان تبلیغاتی گفته بود: “مقام معظم رهبری به من تکلیف کردند نامزد ریاستجمهوري شوم و…” اینجانب به منظور پاسداشت حریم خط قرمز نظام این گزافهگویی را در کتاب نیاوردم. اما معتقدم همه کسانی که از پشت صحنههای حرکتهای این نظامیان رجل سیاسی شده در یک شب که امروز فزونی و گستره یافته،اطلاع دارند، مسؤولند و باید با تقابل افشاگرانه به خنثیسازی خطرشان اقدام کنند.
8- سایت تابناک، عصر ایران و فردا منتسب به این نظامیان مستعفی یا بازنشسته است. البته تاآنجا که من اطلاع دارم نوع نگاه ادبیات و اصول ارزشهای مورد قبول آنها نسبت به اسلام و حتی ایران و ایرانی، در انتشار مطالب این سایتها نمایان است. بیسوادی، قدرتطلبی و زورگویی در کسب قدرت ویژگیهای اندیشهگرانه این افراد است که فقدان هویت محض آنها را نشان میدهد. بازتاب نمونه برجستهای بود که همه مرزها را شکست و همه حریمها را درید!
9- اگر شورای نگهبان در تایید صلاحیتها به ممنوعیت قانونی ورود نظامیان در عرصه سیاست توجه نماید که شامل باز نشسته و مستعفی نیز میشود – چنین معضلهای گریبانگیر ملت نخواهند بود.
10- امروز علاوه بر سایتهای نظامیان سایت خبرگزاری و روزنامه وابسته به یک سازمان با بودجه دولت، درست در اختیار قالیباف است. تخریبگری رئیسجمهور در این ابزارها که متأسفانه پسوند اسلامی را برای سازمان مربوط میآورد یک امر دائمی است. به هر حال قالیباف کسی است که فردای سوم تیر به دیدار هاشمی رفت و امروز با معصوم ابتکار، نجفی، مسجد جامعی، همکاری اصلاحطلبانه دارد و فردا …
11- امیری مسؤول سایت تابناک و مسؤول اصلی انتشار مقاله مورد بحث ار آنجا که قائم مقام حزب عدالت و توسعه نیز گرديده، وظیفه دارد نسبت به “پرونده گوشتهاي آلوده كه در دوران اصلاحات به میزان چندین تن وارد ایران شد، پیگیری کرده، و به مردم اطلاعرسانی کند. پروندهای که نافرجام ماند اما پیگیری و اطلاعرسانی آن هم با عدالت و هم با توسعه انطباق کامل دارد!!
12- مراکز و محافل، و افرادی که به کارگزاری قیصر، پی در پی خط قرمز برای نظام اسلامی میسازند، و هاشمی و کروبی و خاتمی و روحانی، رضایی و قالیباف حتی ضرغامی و طلایی را در آن جای میدهند، و ممکن است حسن موسویان را هم چهره برجسته و شخصیت نظام بنمایند، امروز پاسخ دهند برای آنها خط قرمز حقیقتی چه معنایی دارد، چرا با هر انتقاد و اعتراض و افشاگری نسبت به انحرافات انديشهاي و كاركردي پيرامون افراد نامبرده، خونشان به جوش ميآيد و براي شخصيت و چهره ساخته و پرداخته شده خود براي نظام، سينهچاكي ميكنند، اما امروز در اين هتاكي سايت تابناك خفقان گرفتهاند؟
آيا براي اين دستهاي آلوده، و قلمهاي اجير، و مراكز پنهان تخريبگري منتقد و معترض و افشاكننده پليديهاي قدرتطلبان و وابستگان به بيگانه، دروغپردازي و جسارت و اهانت به ساحت مقام معظم رهبري، كمترين حساسيت و احساس مسؤوليتي ندارد؟ يا اين كه كودتاي اين چند نظاميان مستعفي و بازنشسته در همراهي و همدلي با ديگر تشنگان قدرت، ضرورتي است كه بر رياستجمهوري احمدينژاد و حاكميت گفتمان انتظارگرايانه او ترجيح دارد؟!
پیام برای این مطلب مسدود شده.