02.03.2008

معاون البرادعي، شريك دزد و رفيق قافله!

بازتاب: هاينونن با نمايش اسنادي که از ايران به دست آورده، مدعي شده است که محاسباتي رياضي براي عمل کرد انفجار در 600متري در فضا انجام شده است که اين نوع آزمايشها فقط در مورد سلاح هاي اتمي و شيميايي انجام مي‌شود. در گزارش وي آمده که ايران آزمايشي با هدايت از ده کيلومتري و در عمق يک چاه چهارصد متري روي کلاهک‌هايي انجام داده و نماينده ايران اين مسئله را قبول کرده است!

با اظهارات معاون «محمد البرادعي» كه پس از اتهامات بي‌پايه مندرج در گزارش البرادعي در جمع اعضاي شوراي حكام بيان شد، درستي تحليل «تابناك» مبني بر تغيير مسئوليت البرادعي و همكارانش از كارشناسان فني به بازوهاي اطلاعاتي غرب به اثبات رسيد.

«اولي هاينونن»، معاون البرادعي و شخص اول طرف گفت‌وگوها با مقامات ايراني و کسي که مداليته را با طرف‌هاي ايراني تدوين كرد، هم‌اکنون پيام‌آور تهمت و ادعا عليه ايران شده است.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل «تابناك» به نقل از «واشنگتن‌پست»، او که به خاطر سفرهاي متعدد براي اجرايي نمودن موافقتنامه مداليته به ايران در نظر غربيان و کشورهاي دشمن، به عنوان کارشناس خبره در جزييات برنامه هسته‌اي ايران شناخته مي‌شود و همچنين با توجه به مذاکرات متعدد و رو در رو با مقامات ايران، توانايي نيت‌خواني(!) و همچنين نتيجه‌گيري برنامه هسته‌اي ايران را دارد، روز دوشنبه، پس از ارايه گزارش البرادعي به شوراي حکام، به عنوان شخصي که در کوران اين قضايا بوده، اعضاي اين شورا را گرد هم آورد و به زعم خود براي ارايه جزييات بيشتر ـ که در گزارش البرادعي نيامده بود ـ گزارش‌هاي خود را به اعضاي شوراي حکام ارايه داد.

او همچنين در اين نشست ادعا كرده، بنا بر اطلاعات و مداركي که آژانس بين‌المللي انرژي اتمي درباره برنامه هسته‌اي ايران از چندين کشور به دست آورده، ايران برنامه منحصر بفردي براي تکنولوژي ساخت تجهيزات انفجاري و کلاهک‌هاي هسته‌اي دارد که براي ساخت بمب اتمي استفاده مي‌‌شود‌.

هاينونن در ادامه ادعاهاي خود، به مطالعات ايران براي اصلاح سيستم موشک شهاب که قابليت حمل کلاهک هسته‌اي با وزن بالا را داشته باشد، اشاره نموده و گفته است: اين موشك، توانايي انفجار در ارتفاع ششصد متر بالاتر از سطح زمين را دارد و اين بيانگر آن است که ايراني‌ها قصد به‌کارگيري کلاهک هسته‌اي در موشک‌هاي اصلاح شده شهاب را دارند که براي اين مقصود بايد حتما بالاتر از سطح زمين منفجر شوند.

در گزارش وي آمده که ايران آزمايشي روي کلاهک‌هايي انجام داده و اين آزمايش با هدايت از ده کيلومتري و در عمق يک چاه چهارصد متري انجام شده است و نماينده ايران اين مسئله را قبول کرده و فقط گفته اين نوع آزمايشات بر روي سلاحهاي متعارف انجام مي شود.

هاينونن با نمايش اسنادي که از ايران به دست آورده، مدعي شده است که محاسباتي رياضي براي عمل کرد انفجار در ششصد متري در فضا انجام شده است که اين نوع آزمايشها فقط در مورد سلاح هاي اتمي و شيميايي انجام مي شود.

زماني که صحبت گزارش البرادعي و انتقاداتي در مورد آن بود، يکي از ديپلمات ها که نخواست نامش فاش شود، به خبرنگار روزنامه فيگارو گفته بود که قصد از اين گزارش جلب نظر ايران براي راهيابي به اطلاعات بيشتر درمورد فعاليت هاي موشکي ايران مي باشد.
سوال اينجاست که اينها چگونه به اين اطلاعات دست يافته‌اند، چرا که دراين گزارش استناد به مدارک به دست آمده از ايران شده است .

در اين نشست همچنين علي اصغر سلطانيه، نماينده ايران در آژانس بين‌المللي انرژي هسته‌اي، با ابراز ناراحتي شديد از اين موضوع اعلام داشته است: آژانس که يک سازمان صرفا فني است، مأموريت خود را به فاز يک سازمان اطلاعاتي تغيير داده است.

گفته مي‌شود اطلاعات و فضاسازي انجام‌شده تا اندازه اي باعث تغيير جو شوراي حکام شده است كه باعث عصبانيت سلطانيه شده و او در جواب اين ادعاها گفته که يک دانشجو هم مي‌تواند اين گونه مسائل را سر هم کرده و نتيجه بگيرد.

همزمان برخي ناظران در فرانسه سفر سارکوزي به آفريقاي جنوبي را بيشتر در راستاي جلب رضايت اين کشور که عضو شوراي حکام و عضو غيردائم شوراي امنيت مي‌باشد، قلمداد کرده اند.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates