سردار جزايري: آمريكا حمله كند، پشيمان مي شود
فرارو: معاون فرهنگي ستاد كل نيروهاي مسلح درباره حمله احتمالي آمريكا عليه ايران گفت در صورت حمله آمريكا عليه ايران نتيجه جنگ را اين كشور تعيين نخواهد كرد زيرا ايران ميداند چگونه جنگ را اداره و دشمن را پشيمان كند.
به گزارش فارس، سرتيپ “سيد مسعود جزايري” معاون رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران در گفتوگو با روزنامه اماراتي “الخليج” به تشريح مواضع كشورمان در قبال تهديدات آمريكا عليه ايران، مواضع ايران در قبال تشديد فشارهاي رژيم صهيونيستي عليه ايران و نيز پرونده هستهاي و اتهام آمريكا عليه ايران مبني بر دخالت تهران در امور داخلي عراق و روابط ميان تهران با كشورهاي حوزه خليج فارس و نيز تحولات داخلي ايران پرداخت.
وي درباره حمله احتمالي واشنگتن يا رژيم صهيونيستي به ايران گفت: رژيم صهيونيستي از درون تضعيف شده است و جز عمليات تروريستي و كشتار و ربودن افراد، كار ديگري نميتواند انجام دهد.
وي رژيم صهيونيستي را محكوم به زوال دانست و با اشاره به شكست اين رژيم در جنگ 33 روزه عليه حزبالله لبنان تاكيد كرد، شمارش معكوس براي زوال اسرائيل آغاز شده است و اين رژيم دير يا زود از بين ميرود.
وي افزود: آمريكا اكنون در باتلاق عراق و افغانستان گرفتار شده است و ملت آمريكا نيز از دولت اين كشور ميخواهد تا نيروهايش را از اين كشور خارج كند.
جزايري تصريح كرد: در شرايط كنوني آمريكا نيز ضعيف شده است به طوري كه به گشودن جبهه جنگي جديدي نميانديشد.
وي در عين حال گفت البته بعيد نيست كه آمريكا رفتاري غير عاقلانه انجام دهد، اما تاكيد ميكنم اگر هم آمريكا به ما حمله كند خاتمه جنگ به دست او نخواهد بود زيرا ايران ميداند چگونه جنگ را اداره و دشمن را پشيمان كند.
جزايري نگراني كشورهاي حوزه خليج فارس از برنامه هستهاي ايران را بيمورد دانست و گفت: تا زماني كه نيروي هستهاي ماهيت صلح آميز داشته باشد قاطعانه مي گويم نه تنها به كشورهاي صاحب اين نيرو، بلكه به همه بشريت خدمت ميكند و با استناد به همه مدارك و اسناد صادر شده از سازمان هاي بينالمللي و در رأس آن آژانس بين المللي انرژي اتمي(تنها مرجعي كه اظهار نظر در اين زمنيه به او محول شده است) فعاليت هستهاي ايران كاملا صلح آميز است.
وي درباره روابط ايران با كشورهاي حوزه خليج فارس گفت: ايران بعد از انقلاب اسلامي در سال 1979تلاشهاي مستمري را براي تقويت و تحكيم روابط خود با همه كشورهاي اسلامي و عربي و به ويژه كشورهاي همجوار آغاز كرد؛ زيرا جمهوري اسلامي ايران معتقد است كه منافع آن با منافع كشورهاي منطقه همسو و مطابقت دارد و علاوه بر آن بسياري از مولفههاي اساسي همچون دين واحد، مرزهاي مشترك، آداب و سنن وجود دارند كه تمامي اين عوامل و مولفهها سرنوشت مشتركي را براي اين كشورها رقم زده است.
جزايري همكاري دوستانه و برادرانه ايران با كشورهاي حوزه خليج فارس را، عامل مهمي براي ارتقاي سطح روابط دانست و افزود: ما معتقديم تعريف واقعي از منافع مشترك در همكاري كشورهاي منطقه براي جلوگيري از حمله به كشورهاي منطقه نمود و تجلي پيدا ميكند.
معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح در بخش ديگر از سخنان خود درباره توافقنامه دفاعي ايران و كشورهاي خليج فارس و تضمين هايي كه اين توافقنامهها براي كشورهاي منطقه به همراه خواهد داشت، خاطرنشان كرد: اگر روند همكاري بين كشورهاي منطقه تا سطح امضاي توافقنامههاي مختلف از جمله توافقنامههاي نظامي و دفاعي پيش برود، طبعا قدرت اين كشورها تقويت خواهد شد و كشورهاي بزرگ چشم طمع به آنها نخواهند دوخت. همچنين همه توجيهات براي حضور نيروهاي بيگانه در منطقه از بين خواهد رفت و اين كشورها مي توانند به توانمندي خود تكيه كنند.
معاون رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح درباره اتهام هاي آمريكا به ايران مبني بر دخالت در عراق و آنچه مسلح كردن تروريستها خوانده مي شود، گفت: با توجه به گرفتاري ها و سردرگمي آمريكا در عراق، دولت اين كشور تلاش ميكند ديگران را مسئول شكستها و مشكلات خود معرفي كند. اين در حالي است كه دليل اين مشكلات در ادامه حضور تجاوزكارانه واشنگتن در عراق نهفته است.
وي افزود: ايران و عراق دو كشوري هستند كه روابط و مشتركات بسياري دارند كه در دين، آداب و سنن مشترك تجلي مي يابد پس اگر ايراني ها در عراق حضور پيدا كردند يا بر عكس، اين مسئله براي دو كشور همسايه طبيعي است اما نكته غير طبيعي اينجاست كه غريبهها از آن سوي اقيانوسها و درياها به عراق بيايند و اين كشور را اشغال كنند و دست به اقدامات تروريستي در آنجا بزنند.
جزايري تصريح كرد: با وجود سازمانهاي پيشرفته وابسته به دولت آمريكا، اين كشور تاكنون نتوانسته است حتي يك مدرك مبني بر دخالت ايران در حوادث تروريستي عراق ارائه دهد در حالي كه ايران مدارك بسياري مبني بر دخالت آمريكا در اشغال يك كشور عضو سازمان ملل و كشتار هزاران تن از فرزندان اين كشور در اختيار دارد.
معاون رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران ابراز اميدواري كرد كه نهادها و سازمان هاي بين المللي به وظيفه انساني و حقوقي خود كه در محاكمه عاملان آن تجلي مييابد، عمل نمايند.
وي خواستار محاكمه جرج بوش رئيس جمهور آمريكا به عنوان جنايتكار جنگي شد و گفت اسناد و مدارك زيادي وجود دارد كه ثابت مي كند جرج بوش و همدستانش در دولت آمريكا تنشه جنگ بودند و آنچه كه در عراق و افغانستان روي داد ثابت ميكند كه آنها جنايتكار جنگي بودهاند و ما معتقديم كه جرج بوش و همدستانش بايد به دليل كشتاري كه در عراق به راه انداختند و هزاران نفر از مردم اين كشور را كشته و بيش از يك ميليون نفر را مجروح كردند در يك دادگاه بين المللي محاكمه شوند و ما در حال حاضر نسل كشي را در عراق شاهديم.
وي حضور آمريكا در عراق را “غيرانساني و غيرقانوني”خواند و گفت ايران مداركي در دست دارد كه ثابت ميكند حضور آمريكا در عراق غير انساني و غير قانوني است در صورتي كه حضور ايران در اين كشور قانوني است زيرا در چارچوب روابط دوجانبه و فعاليت هاي زيارتي و گردشگري ميگنجد.
جزايري به اين سوال كه آمريكا شما را متهم مي كند كه مداركي دال بر كمك ايران به تروريست ها در عراق در اختيار دارد، پاسخ داد، تروريسم به سبب حضور آمريكا به منطقه آمد قبل از حضور آمريكا ما شاهد چنين عملياتهاي تروريستي در منطقه نبوديم اگر آمريكا اين ادعا را دارد بايد دلايل خود را ارائه دهد اما تاكنون هيچ مدركي نشان نداده است و آنچه شما ميبينيد فقط اتهامها و ادعاها است.
وي درباره حادثه تنگه هرمز و اينكه احتمال تكرار حوادثي از اين دست وجود دارد يا خير گفت: در تنگه هرمز هيچ برخورد ميداني يا موضوع خاصي پيش نيامد و آنچه رخ داد بيشتر رنگ و بوي جوسازي سياسي و رسانهاي به خود گرفت اما مشاهده كرديد وقتي آمريكا ديد نميتواند از اين موضوع بهره برداري رسانهاي كند، بلافاصله سكوت پيشه كرد.
وي افزود: ايران بر اساس قوانين بين المللي در تنگه هرمز فعاليت و در چارچوب همين مقررات از حضور خود استفاده ميكند.
معاون رئيس كل ستاد نيروهاي مسلح ايران درباره آنچه مجادلات سياسي مبني بر دخالت نظاميان در سياست ايران خوانده شد،اظهار داشت: تعاليم و اصول نيروهاي مسلح بر اين اساس استوار است كه در جريان هاي حزبي و سياسي دخالت نكنند اما آنچه برخي فرماندهان نيروهاي مسلح درباره امور سياسي مطرح ميكنند به معني دخالت در مسائل گروه ها و جريانهاي سياسي نيست و منافاتي با اين مسئله كه فردي ايده سياسي داشته باشد ندارد بلكه نشان دهنده افزايش سطح بينش آنان در زمينه مسائل سياسي است و در اين جا تاكيد ميكنيم اگر فرماندهي نظامي از اصولگرايان دفاع كرد مفهوم اصولگرا در اينجا به معني پايبندي به ارزشهاي انقلاب و دين مبين اسلام است.
جزايري در پايان درباره پيشرفتهاي اخير ايران در صنايع نظامي و دفاعي كشور گفت : واقعيت اين است كه ايران در اين زمينه به فكر نيروهاي جوان خود اعتماد كرد. براي پيشرفت، ابتدا از امور زيربنايي آغاز و به تدريج گام هاي خود را در ساير زمينهها شروع كرديم و اين گام ها يكي پس از ديگري به ثمر مينشيند.
وي افزود: در آينده شاهد ساخت صدها سد بزرگ و كوچك و هزاران كشف و اختراع در زمينههاي نظامي و غير نظامي خواهيد بود.
وي تاكيد كرد، امروز دوره جبران عقب ماندگي تاريخي ايران را ميگذرانيم كه به سبب دولت هاي وابسته به آمريكا به آن دچار شده بوديم. ايران جنگ تحميلي هشت ساله را كه با حمايت و پشتيباني آمريكا همراه بود، پشت سرگذاشت و با وجود كمبود امكانات در آن زمان آموختيم بايد به قدرت هاي خود اعتماد كنيم تا توانايي دفاع از خود را داشته باشيم و بر اين اساس اقداماتي انجام دادهايم و در آينده نيز تلاشهاي مضاعفي را به كار خواهيم بست.
پیام برای این مطلب مسدود شده.