دفاع پیرموذن از گفت و گویش با VOA : دل چرکین شده ام ، حداقل یک سال در آمریکا می مانم
عصرایران: نماینده اصلاح طلب اردبیل از همفکران خود در این جناح انتقاد و آنها را “بزدل” توصیف کرد، زیرا نتوانستند حتی در آن حد انسجام از خود نشان دهند که از او در برابر تهاجم تبلیغاتی اصولگرایان و فشارهایی که به وی وارد کردند، دفاع کنند…وقتی صدا و سیما امکان اظهار نظر به یک نماینده مجلس نمی دهد و خود مقامات نیز با رسانه های خارجی مصاحبه می کنند، دلیلی ندارد که از کرده خود پشیمان باشد.
عصرایران – نماینده اردبیل در مجلس ایران، که در آمریکا بسر می برد، اعلام کرد که به علت رد شدن صلاحیتش برای شرکت در انتخابات مجلس هشتم از سیاست “دل چرکین شده” و دستکم تا یک سال آینده به ایران باز نخواهد گشت.
نورالدین پیرموذن به BBC گفت که از دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد و بیمارستان ماساچوست آمریکا به مدت یک سال بورس مطالعاتی و کرسی تحقیقاتی دریافت کرده و دستکم تا پایان دوره آن، به ایران باز نخواهد گشت.
این تصمیم پیرموذن که سخنگوی اقلیت اصلاح طلبان مجلس هفتم است، بعد از مصاحبه ای که مدتی پیش با تلویزیون صدای آمریکا انجام داد صورت می گیرد.
او در مصاحبه اش با تلویزیون صدای آمریکا(VOA) نحوه برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی را مورد انتقاد قرار داد.
به گزارش عصرایران نماینده مجلس ایران روز جمعه در پاسخ به پرسش های شنوندگان برنامه “روز هفتم” رادیو بی بی سی، از این تصمیم به گفته خودش “تلخ”، برای کنار کشیدن از سیاست به علت فشارهای وارد بر او پس از مصاحبه یادشده، و همچنین ماندن در آمریکا برای حداقل یک سال دیگر خبر داد.
در ابتدای این گفتگوی زنده، نورالدین پیرموذن در دفاع از مصاحبه اش با صدای آمریکا گفت که هرگز فکر نمی کرد با چنان حساسیت و واکنشی از طرف حکومت ایران روبرو شود. او افزود که وقتی صدا و سیما امکان اظهار نظر به یک نماینده مجلس نمی دهد و خود مقامات نیز با رسانه های خارجی مصاحبه می کنند، دلیلی ندارد که از کرده خود پشیمان باشد.
نماینده اصلاح طلب اردبیل از همفکران خود در این جناح انتقاد و آنها را “بزدل” توصیف کرد، زیرا به گفته او نتوانستند حتی در آن حد انسجام از خود نشان دهند که از او در برابر تهاجم تبلیغاتی اصولگرایان و فشارهایی که به وی وارد کردند، دفاع کنند.
در این گفتگو نورالدین پیرموذن از انتقادهایش نسبت به دستگاه دیپلماسی کشور سخن راند و همچنین از تلاشهایش برای استیضاح وزیر خارجه دولت پیشین، به خاطر نزدیکی به عراق گفت، آنهم در زمانی که حکومت آن کشور چند هفته بعد در حمله آمریکا سقوط کرد.
پیرموذن با اشاره به این که انتقادهایش به دیپلماسی ایران در واقع انتقادی است به رویه ای که جمهوری اسلامی از همان ابتدای انقلاب و دوران جنگ در پیش گرفت، گفت: دفاع از مظلوم وظیفه ماست اما تا آنجایی که به منافع ملی کشور لطمه نزند.
پس از گفت و گوی پیرمؤذن با VOA وزیر اطلاعات ایران با انتقاد از وی اظهار کرد که دستگاه امنیتی ایران از کنار این مصاحبه با بی اعتنایی رد نخواهد شد .
پس از مدتی برخی رسانه های ایرانی به نقل از مقامات وزارت اطلاعات نوشتند که مشکلی برای بازگشت پیرموذن به کشور وجود ندارد به شرط اینکه وی در گفت و گو با یک شبکه بین المللی ایرانی اظهارات خود در VOA را اصلاح کند که با دفاع وی از سخنانش در گفت و گوی اخیر با BBC وی عملاً این پیشنهاد را رد کرده است .
پیام برای این مطلب مسدود شده.