پسر فرود فولادوند: پدرم در زندان جمهوری اسلامی است
رادیوفردا: کيانوش منوچهری، يکی از فرزندان فرود فولادوند، در گفت و گو با راديو فردا گفت:« ماموران امنيتی ايران يکبار با وی تماس تلفنی گرفته و به او هشدار داده اند که در باره سرنوشت پدرش سکوت کند و از ايجاد سر و صدا و مصاحبه با رسانه ها بپرهيزد».
فتح الله منوچهری با نام مستعار فرود فولادوند، یکی از مخالفان جمهوری اسلامی، که در لندن يک شبکه تلويزيونی را اداره می کرد، بيش از يک سال پيش در ترکيه ناپديد شد.
سازمان عفو بين الملل روز جمعه گذشته ، ۱۳ ژوئن، در بيانيه ای از ناپديد شدن فرود فولادوند و دو ايرانی ديگر در ترکيه ابراز نگرانی کرد و اعلام داشت که اين سه نفر توسط ماموران امنيتی جمهوری اسلامی ربوده شده و در ايران زندانی اند.
در بيانيه سازمان عفو بين الملل تصريح شده است که علاوه بر فرود فولادوند دو مرد ديگر به نام های الکساندر ولی زاده يا کورش لُر با تابعيت دوگانه ايرانی آمريکايی و همچنين ناظم اشميت يا سيمرغ با تابعيت ايرانی آلمانی نیز ناپديد شده اند.
بيانيه سازمان عفو بين الملل می گويد: افراد يادشده در روز ۱۷ ژانويه ۲۰۰۷ در استان حکاری در نزديکی مرز ايران ناپديد شده اند و به احتمال زياد در يکی از با زداشتگاههای وزارت اطلاعات در تهران زندانی اند.
عفو بين الملل اتهام احتمالی آنان را با درنظرگرفتن قوانين اسلامی، محاربه و فساد فی الارض خوانده و افزوده است متهمان به اين موارد با خطر اعدام روبرو خواهند بود.
در اين بيانيه آمده است که خودروی اجاره ای حامل اين سه فرد، چندی پس از ناپديد شدن آنها با شيشه های شکسته و بدون شماره در ترکيه پيدا شده است.
کيانوش منوچهری يکی از فرزندان فرود فولادوند ، فتح الله منوچهری، که در لندن زندگی می کند در گفت و گو با راديو فردا مدعی است که پدرش در ایران در زندان بسر می برد. وی درباره آخرين وضعيت پدر خود توضيحاتی را ارائه کرده است:
راديو فردا: آخرين باری که پدرتان را ديديد چه زمانی بود؟
کيانوش منوچهری: آخرين بار حدود سه ماه پيش از ناپديد شدن پدرم بود يعنی دراکتبر ۲۰۰۶ او را ديدم و اين زمانی بود که پدرم همراه عده ای ديگر عازم مرزهای ايران بود. آنها مشغول عملياتی بنام تندر بودند که در شبکه «تلويزيون شما» در باره اش زياد صحبت شده بود و روشن نبود که به کدام کشور می روند.
آنها از چندين کشور عبور کردند و نوارهای ويديويی موجود، نشان می دهد که پدرم همراه عده ای با يک کاروان و چند اتومبيل سواری به سوی ايران حرکت می کنند. آنها در حقيقت در ۱۷ ژانويه ۲۰۰۷ ربوده شدند.
راديو فردا: طی اين مدتی که پدر شما لندن را بسوی مرزهای ايران ترک کرد، آيا با ايشان در تماس بوديد؟
در همان ماههای اول که ايشان ربوده شده بود و ما بسيار بيقرار بوديم و در شبکه های تلويزيونی در اين باره صحبت می کرديم، چند تلفن تهديد آميز داشتم و می گفتند که ما هم مانند کسانی که اين تلويزيون را در آمريکا کنترل می کنند، قبول داشته باشيم که پدر در جای امنی است و هيچ اتفاقی هم برای او نيافتاده است.
در يکی از همين تماسها که مکالمه تلفنی به تندی کشيده شد، تلفن کننده گفت:« آيا می خواهی صدای کسی را که می خواهی بشنوی؟» در آن موقع گوشی را به پدرم دادند و او فقط دو سه کلمه بسرعت گفت:«منم بابا، منم بابا» و گوشی را از او گرفتند. من هم که عصبی و دگرگون شده بودم گفتم که از حان ما چه می خواهيد و آنها گفتند:« خفه شو و راجع به اين قضيه صحبت نکن».
کيانوش منوچهری در باره دونفر ديگر همراه پدرش می گويد: «خانواده های الکساندر ولی زاده و ناظم اشميت نيز سرگرم پيگيری از راههای قانونی هستند و تلفن های همراه آن دو نفر نيز از ساعت چهارونيم بعدازظهر در همان روز ۱۷ ژانوی ۲۰۰۷ از کار افتاده است».
فرود فولادوند که خود را رهبر گروهی به نام انجمن پادشاهی ايران می دانست پيش از ناپديد شدنش در ترکيه در يک شبکه تلويزيونی عليه جمهوری اسلامی سخن می گفت و با لحن تندی از دين اسلام ياد می کرد.
وی در سال ۲۰۰۲ اين فعاليت تلويزيونی را در لندن آغاز کرد و از پناهندگان ايرانی مقيم بريتانيا بود.
سازمان عفو بين الملل در بيانيه خود که برای علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، محمود هاشمی شاهرودی رييس قوه قضاييه و غلامحسين اژه ای وزير اطلاعات فرستاده است، از مقامهای جمهوری اسلامی خواسته است در صورت دستگيری اين سه نفر شرايط بازداشت و موقعيت آنها را روشن سازند، از شکنجه و آزار آنان خودداری کردده و حقوق اين سه نفر را برای دسترسی به وکيل و پزشک و همچنين دادرسی عادلانه رعايت کنند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.