دعوت از رئیس جمهور برای مناظره درباره طرح تحول اقتصادی
عصرایران: وی، آفت طرح هدفمند کردن یارانه ها را رواج تقلب و تظاهر به “نداری” دانست و گفت: هیچ دستگاهی نمی تواند و حق هم ندارد در احوالات شخصی و معیشتی مردم تحقیق و تفحص کند.
عصرایران – یک فعال سیاسی ، رسانه ای با اشاره به اینکه کشور در آستانه انفجار تورمی قرار دارد، خواستار انجام مناظره تلویزیونی با رئیس جمهوری در خصوص مسائل اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور شد.
مهندس سید محمد صفی زاده که سابقه معاونت و سرپرستی 7 وزارتخانه، مشاور نهاد ریاست جمهوری، ریاست سازمان اداری مجلس و معاونت دادستان در قوه قضائیه را در کارنامه کاری خود دارد، در گفت و گو با عصر ایران افزود: از آنجا که رئیس جمهور می گویدکه فردی متواضع است و برخی از رهبران دنیا را به مناظره دعوت می کنند، امیدوارم درخواست مناظره را به عنوان حقیری از ملت که پیرو نظام و رهبری است، قبول کند.
وی در خصوص عکس العمل احمدی نژاد، افزود: اگر ایشان معتقدند که خواسته من خواسته مردم نیست، بی اعتنایی به جامعه روزنامه نگاری و اصحاب رسانه کرده اند و اگر هم پذیرفتند و در این مناظره حضور یافتند و اکثریت مدیران مسوول و روزنامه نگاران دلایل ایشان را در تئوری جدید تحول اقتصادی، پذیرفتند، مردم هم قطعاً خواهند پذیرفت.
مدیرمسوول گروه نشریات ابرار با انتقاد از شتابزده عمل کردن دولت در طرح تحول اقتصادی کشور، گفت: طرح هدفمند کردن یارانه ها نباید به ابزار سیاسی، تبلیغاتی و انتخاباتی تبدیل شود.
محمدصفی زاده با بیان این که چه در این دولت و چه در دولت های قبلی هیچ شک و شبهه ای در رابطه با مزیت های توزیع و هدفمند کردن یارانه ها وجود نداشته است، گفت: توزیع یارانه ها باید در صنایع مولد و مادر هزینه شود، نه ترددهای شهری و مسیرهای بین شهری.
وی افزود: اختصاص یارانه به اقشار مستضعف و کم درآمد کشور با توجه به فروش بالای نفت امری حیاتی است، اما این امر موجب شده که به این موضوع به صورت مقطعی و ابزار سیاسی، تبلیغاتی و انتخاباتی نگاه شود؛ یعنی هرچه به دوره پایانی ریاست جمهوری دولت نهم نزدیک می شویم نشانه هایی از تبلیغات زودرس و رنگارنگ در آن دیده می شود.
وی در تبیین این مساله افزود: درآمد سالانه و سود ناخالص ملی در کشور با توجه به تورم بالای 25 درصد نسبت به خیلی از کشورهای همسایه پایین تر است که در این میان،روز به روز قشرهای مختلفی در زیر خط فقر قرار می گیرند که نتیجه آن افزایش تورم است.
صفی زاده خاطرنشان کرد: چون در برنامه های اقتصادی کشور، کار کارشناسی توسط اقتصاد دانان صورت نگرفته و دولت از 80 درصد برنامه های توسعه اقتصادی چهارم عقب مانده و نیز چشم انداز 20 ساله را نتوانسته محقق سازد، بنابراین طرح تحول اقتصادی را به عنوان سرپوشی بر نقص ها و کاستی هایش مطرح کرده است.
وی، آفت طرح هدفمند کردن یارانه ها را رواج تقلب و تظاهر به “نداری” دانست و گفت: هیچ دستگاهی نمی تواند و حق هم ندارد در احوالات شخصی و معیشتی مردم تحقیق و تفحص کند.
صفی زاده تصریح کرد: اسلام، مساله معیشت و حیات مردم را جزو مقدس ترین اصول می داند و حفظ آبروی مومن از واجبات می داند. بنابراین تحقیق و تفحص در احوالات شخصی مردم مغایر با دستورات شرع اسلام و قانون اساسی است که برخی از کرامت های انسانی را زیر سوال می برد.
رئیس اسبق سازمان اداری مجلس در تشریح مسائل روز جامعه و به خصوص جوانان گفت: کشور ما دارای جوانان خوب، با استعداد و علاقه مند به معنویات است که باید به آنان رسیدگی و توجه کرد، اگرچه یکی از شعارهای تبلیغاتی آقای احمدی نژاد در زمان انتخابات ریاست جمهوری، پرداختن به مسائل اجتماعی جوانان به صورت عملی و اسلامی بود که متاسفانه به آن توجه جدی نشد.
وی با اشاره به ناموفق بودن کارنامه سازمان ملی جوانان، گفت: امروز به جای کنکاش در مسائل جوانان آمریکا و آمریکای لاتین و پرداختن به ناهنجاری های اجتماعی در این کشورها باید به دغدغه جوانان ایرانی که از تاکیدات مقام معظم رهبری و مورد توجه خاص ایشان است، اهمیت داد.
وی همچنین در خصوص اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی با نسبی ارزیابی کردن موفقیت آن، گفت: اکثریت ضابطانی که در وظیفه خطیر ارشاد و تذکر به مردم قرار دارند متاسفانه آموزش های لازم را ندیده اند.
صفی زاده با بیان اینکه، طرح ارتقای امنیت اجتماعی کار بسیار ظریف و حساسی است، گفت: چه خوب است که فرمانده نیروی انتظامی کشور شخصاً این افراد را گزینش کند و حتی در برخی موارد در حین ماموریت آنان حضور فیزیکی داشته باشد.
وی، ایجاد یک دانشکده موقت برای ضابطان برخورد با ناهنجاری های اجتماعی که در آن جامعه شناسی، روان شناسی، اسلام شناسی، مکاتب و ادیان دیگر آموزش داده شود را از راه کارهای افزایش سطح رضایت مندی مردم در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی دانست و گفت: پتانسیل جامعه ما دارای استعدادهای مثبت و توانمندی است که هر جا لازم باشد از اهداف مقدس نظام دفاع می کند و نمونه عینی و ملموس آن انرژی هسته ای است، اما این شعار تا جایی خوب است که در راستای منافع ملی کشور استفاده شود ولی اگر خواستیم آن را مصادره و کاربری اش را شخصی کنیم، با منافع ملی و فراجناحی کشور منافات دارد.
صفی زاده قطعی مکرر برق را از برکات! دولت نهم دانست و گفت: هیچ توجیهی در رابطه با کاهش بارندگی و مشکل سدها قابل قبول نیست و این مساله تنها ناشی از ضعف مدیریتی و مشکلات شبکه خطوط توزیع و انتقال برق است که تولید برق را با معضل مواجه ساخته است
پیام برای این مطلب مسدود شده.