انهدام پایگاه اسرائیلی مخصوص حمله به ایران
الف: پایگاه الکترونیکی صهیونیستی دبکا که به انتشار اخبار و اطلاعات نظامی اختصاص دارد، طی چند روز گذشته در خبری فاش کرد که ارتش روسیه در حمله اخیر خود به گرجستان، یک پایگاه نظامی صهیونیستی که برای حمله به ایران ساخته شده بود را مورد حمله قرار داده و منهدم کرده است. این پایگاه نظامی در فرودگاه بین المللی گرجستان قرار داشت.
به گزارش جهان، دبکا در ادامه نوشت: منابع آگاه اسرائیلی ادعا میکنند که روسها در این حمله تعدادی از هواپیماهای بدون سرنشین که مخصوص تجسس و جمع آوری اطلاعات بوده را نیز مصادره کردند.
دبکا همچنین افزود: روسها معتقدند که این هواپیماها با هدف تجسس علیه ایران و روسیه به گرجستان آورده شده بود.
این پایگاه الکترونیکی همچنین نوشت: روابط نظامی اسرائیل با گرجستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و استقلال گرجستان آغاز شد و سال به سال رو افزایش بوده به طوریکه حدود هزار کارشناس مختلف صهیونیستی در گرجستان اقامت داشته و به آموزش نیروهای گرجستانی در زمینههای گوناگون می پرداختند. با گذشت زمان، اسرائیل مناسب دید که گرجستان را به یک پایگاه نظامی محرمانه برای خود تبدیل کند تا هر زمان که بخواهد از این کشور به تأسیسات هستهای جمهوری اسلامی ایران حمله کند.
دبکا علت این تصمیم صهیونیستها را دو نکته میداند: یکی به آن دلیل که گرجستان از نظر جغرافیایی به ایران نزدیک است و تنها طی سه ساعت میتوان از زمینهای گرجی به سرزمینهای ایرانی رسید. دوم اینکه در صورت حمله به ایران از گرجستان، اسرائیل دیگر نیازی به گرفتن اجازه از آمریکا ندارد زیرا مجبور نیست که از آسمان عراق عبور کند.
دبکا در ادامه نوشت: روابط تل آویو – تفلیس طی چند سال اخیر به گونهای خوب بوده که حجم سرمایهگذاری اسرائیل در گرجستان به یک میلیارد دلار رسید. اسرائیل طی این مدت همچنین انواع سلاحهای پیشرفته از جمله سیستم موشکی فوق پیشرفته “لینکس” در اختیار ارتش گرجستان قرار داد. همچنین قراردادی رسمی نیز میان مقامات اسرائیلی و گرجی امضا شد که طی آن گرجیها رسما به اسرائیل اجازه دادند که هر زمان که بخواهد از زمینهای گرجستان برای حمله به ایران استفاده کند.
در همین راستا روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز خبر فوق را تأیید کرده و نوشت: فروش سلاح اسرائیلی به گرجستان از هفت سال پیش آغاز شده است.
از سوی دیگر منابع آگاه صهیونیستی نیز اذعان کردند که کارشناسان اسرائیلی در طراحی و برنامه ریزی برای حمله گرجستان به اوستیای جنوبی به ارتش گرجستان کمک کردند.
گروه دیگری از کارشناسان اسرائیلی ادعا میکنند که کمکهای نظامی این رژیم به گرجستان در سال 2005 میلادی، هنگامیکه “آریل شارون” نخست وزیر سابق این رژیم به گرجستان سفر کرد، متوقف شد و “شارون” در آن سفر تعهد داد تنها به کمکهای نظامی ضروری ادامه دهد.
این کارشناسان ادعا میکنند که علت توقف این کمک اسرائیل به گرجستان، ترس رژیم صهیونیستی از انتقامگیری روسیه بوده است.
بسیاری از کارشناسان مسائل استراتژی و بین المللی معتقدند نفت و گاز یکی از عوامل اصلی نبرد اخیر قفقاز بوده به طوریکه روسیه مایل است از طریق شرکتهای خود این دو انرژی را به مناطق مختلف جهان انتقال دهد در حالیکه اسرائیل و آمریکا مایلند که این امتیاز را از دست روسها در بیاورند و از طریق منطقه شیحان ترکیه این کار صورت گیرد. بیشک از دیگر اهداف آمریکا و اسرائیل از برافروختن این جنگ تضعیف قدرت نظامی روسیه بوده است.
در پایان لازم به ذکر است برخی کارشناسان نظامی و استراتژی معتقدند نمیتوان به اخبار و اطلاعات پایگاه الکترونیکی دبکا تکیه و اعتماد کرد زیرا این پایگاه توسط خود اسرائیلیها اداره میشود و بیشک اخبار آن به گونهای فاش میشود که صهیونیستها آنرا می خواهد و حتی شاید برخی اخبار و اطلاعات به عمد برای رد گم کردن فاش میشود تا به اصطلاح فضای رسانهای جنگ را آلوده کند و در تصمیم گیری برخی کشورها خلل ایجاد کند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.