جنگ خشونتآمیز قدرت در جناح حامیان دولت بالا میگیرد؟
شهاب نیوز: همزمان با نزدیک شدن به ایام انتخابات ریاست جمهوری، جنگ خشونتآمیز قدرت در جناح معروف به حامیان دولت به نحو بیسابقهای بالا گرفته است تا آن جا که طی هفتههای اخیر، برخی از فعالان سیاسی این جناح هدف اتهامات حیرتآوری از سوی همقطاران خود قرار گرفتهاند که منتقدان دولت هرگز قدرت بیان آن را نداشتهاند.
به گزارش خبرنگار شهابنیوز، رقابتهای سیاسی داخلی در جناح حامی دولت از بدو به قدرت رسیدن آقای احمدینژاد آغاز شد و با تاسیس چندین سایت اینترنتی از سوی اطرافیان رئیسجمهور و حملات آنها به یکدیگر شکل جدی به خود گرفت. با این حال، این رقابتها طی هفتههای اخیر به نحو بیسابقهای تشدید شده و با اتهامات شدیداللحن فعالان سیاسی این جناح به یکدیگر، متاسفانه تا مرز یک «جنگ قدرت خشونتآمیز» پیش رفته است.
دور بیسابقه حملات حامیان دولت به یکدیگر از آن جا آغاز شد که «روح الله حسینیان» چهره شاخص جریان رایحه خوش خدمت در مجلس و مشاور امنیتی آقای احمدینژاد به شکلی باور نکردنی به مخالفت با علی کردان برخاست. حسینیان در مراسم رای اعتماد به کردان و در حضور میلیونها شنونده رادیویی با صراحت تمام وی را به دروغگویی و تقلب متهم کرد و علیه کاندیدای رئیسجمهور به گونهای سخن گفت که هیچ گاه از سوی هیچ یک از منتقدان داخلی دولت مطرح نشده بود.
چند روز بعد؛ سایتهای اینترنتی حامی دولت که قبلاً آقای احمدینژاد را «معجزه هزاره سوم» میدانستند و هر اقدام دولت نهم را «انقلاب» میخواندند، حملاتی را علیه کردان انجام دادند که این حملات نیز هیچگاه از سوی منتقدان دولت مطرح نشده بود. کار به جایی رسید که یکی از این سایتها به انتشار مدعیاتی چندشآور درباره پرونده اخلاقی علی کردان پیش از انقلاب پرداخت. این حملات البته در قبال محمدرضا رحیمی معاون حقوقی و پارلمانی رئیسجمهور نیز تکرار شد. جالب آن بود که سایتهای حامی احمدینژاد در حالی به دو چهره کلیدی کابینه حمله میکردند که قبلاً انتقادات رسانهها حتی به یک بخشدار دولت نهم را هم «کارشکنی»، «ایستادگی در مقابل دولت عدالتخواه» و … مینامیدند!
چند روز بعد نوبت به «فاطمه رجبی» همسر سخنگوی دولت و نماد رسانهای حامیان آقای احمدینژاد رسید. وی این بار مقالهای را علیه اسفندیار رحیم مشایی معاون احمدینژاد و پدر عروس او منتشر کرد که اگر این مقاله در هر یک از سایتها یا روزنامههای منتقد دولت به چاپ میرسید به احتمال قوی، توقیف آن رسانه را در پی داشت.
در ادامه این ماجرا و در حالی که حملات سایتهای حامی دولت به دو یار نزدیک احمدینژاد یعنی کردان و رحیمی ادامه داشت؛ نوبت به علی مطهری یکی دیگر از چهرههای شاخص حامی دولت در مجلس رسید. آقای مطهری که او نیز مانند حسینیان یکی از چهرههای کلیدی جریان رایحه خوش خدمت است، پرچمدار یک اقدام باورنکردنی دیگر یعنی احضار رئیسجمهور به مجلس شد که در تاریخ جمهوری اسلامی بیسابقه است.
کار حتی به جایی رسید که جوانفکر مشاور مطبوعاتی رئیسجمهور نیز به انتشار مقالهای شدیداللحن علیه وزیر کشور پرداخت و با تاکید بر این که صحت مدرک کردان تایید نشده است از وی خواست عدالت را درباره خود اجرا کند؛ به عبارت دیگر یعنی استعفا دهد!
خبرنگار شهابنیوز میافزاید: در این میان، روز گذشته حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان نیز وارد معرکه شد و اتهاماتی را علیه رحیمی و کردان مطرح کرد که هیچ کدام از منتقدان یا به دلیل نگرانی از برخوردهای فراقانونی یا به دلیل پایبندی به اصول اخلاقی هیچگاه قدرت انتشار آن را نداشتهاند. شریعتمداری در مقاله خود برای نخستینبار «احتمال دریافت رشوه از سوی کردان و رحیمی»! در جریان عقد قرارداد با شرکت اماراتی کرسنت یا «سادهلوحی و فریب آنها» را مطرح کرد و اتهامات اثبات نشدهای را علیه این دو منتشر نمود.
این گزارش در پایان تاکید کرده است: متاسفانه فعالان جناح حامی دولت همانگونه که در حمله به منتقدان خود جانب انصاف را رعایت نمیکنند، در جنگ قدرت اخیر نیز اصول اخلاقی و رقابتهای سیاسی را نادیده گرفتهاند. تا آن جا که به خود اجازه میدهند همقطاران خود را به آسانی به مسایلی چون «تقلب»، «رشوه گیری»، «فساد مالی»، «فساد اخلاقی»، «دروغ گویی»، «وابستگی به اسرائیل» و … متهم کنند. با این وصف، منتقدان دولت بایستی از هماکنون نگران و آماده باشند که با فروکش کردن احتمالی این جنگ سیاسی داخلی بار دیگر در معرض صدها دشنام و فحش و تخریب قرار گیرند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.