وقتی که سگهای رژیم مچ پای یکدیگر را میگیرند: قابل توجه برادر حسین! چشم بگشا که آن بینی…
بازتاب: روزنامه فخیمه کیهان مثل همیشه سر از آستین مدعی العمومی دولت و ملت درآورده در حالی که حق انتقاد و نصیحت ملوک و حکام را کابین مادام العمر خود می داند، از انتقاد مشفقانه تابناک بر آشفته … اما غرضی که از آن بوی مرض می آید و در صدد است پر بیننده ترین رسانه خبری اینترنتی را از نظام و اهداف والای بنیانگذار آن و نیز رهنمودهای رهبر فرزانه اش جدا سازد، کمی تا قسمتی ابری و در هاله ای پر از ابهام است!
كد خبر: ۱۷۸۶۵ تاريخ انتشار: ۱۸:۱۲ – ۲۱ شهريور ۱۳۸۷ تعداد بازديد: ۸۹۱
پس از انتشار خبری در سایت تابناک با عنوان” حوزه های علمیه دولتی در راهند؟” روزنامه فخیمه کیهان مثل همیشه سر از آستین مدعی العمومی دولت و ملت درآورده در حالی که حق انتقاد و نصیحت ملوک و حکام را کابین مادام العمر خود می داند، از انتقاد مشفقانه تابناک بر آشفته و در نتیجه تمام خوب و بد مطلب منتشره را به روال دائمی خود و به مدد هتک و افترا، بر باد داده است.
هر چند جواب لایق این گونه قیل و قال ها خاموشی است، اما برای آنکه گمان نرود که در خانه کس نیست، به یک حرف بسنده می شود تا بدانند و بفهمند آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است، ولی دریغا از آنکه ….!؟
اول آنکه غرض از خبری که طی آن از دولتی شدن حوزه های علمیه توسط دولت ابراز نگرانی شده بود، بر خلاف آنچه که مدعیان نفهمیده اند، نه اٍخبار از دولتی شدن، که تحذیر از افتادن در دامی بود که نهایتش نیاز و وابستگی شدید حوزه ها به دولت ها – با هر فکر و سلیقه ای – بود و بدیهی است که با کوچکترین تاملی حتی تیم برادر حسین هم می توانند این مطلب را بفهمند که انذار و تحذیر از مقولات انشاء است و نه از مصادیق اٍخبار! ( این از بدیهیات علوم ادبی مانند معانی و بیان است )
دوم اینکه؛ خدا نیامرزد آن کس را که نفهمد و اقرار نکند که حق حوزه های علمی و دینی بر گردن انقلاب و نظام عظیم است و حتی کمک های بی منتها و لایتناهی هم از عهده شکر گزاری این جانفشانی ها بر نمی آید، اما زبان مخالف بستن و انجام کارهایی که شبهه ایجاد تبانی نانوشته و ناخوانده را در اذهان ایجاد می کند و سبب می شود که خواطر عارض بر افکار عمومی، مسیری را بپیماید که گفته شود این اقدام دولت برای گریز از نارضایتی مراجع و علمای حوزه – که از معاون رئیس جمهور ناراضی اند – صورت گرفته است . پس، انذار از چنین اقدامی، که برآمده از چنان خلجانی است، چندان بی راه نیست – هر چند واقعیت نداشته باشد- چرا که مولایمان امیرمومنان فرموده اند که؛ ” من وضع نفسه موضع التهمه، لا یلومن من اساء به الظن” هر آن کس که خودش را در موضع تهمت قرار داده و مورد اتهام قرار گیرد، جز خود کس دیگری را سرزنش نکند.
این دلیلی است که حتی کارهایی به مراتب کوچک تر از ساخت 30 مدرسه علمیه در 30 استان با هزینه میلیاردی را نیز، تا روزی که چنین شبهاتی از بین برود درمحاق فرو برده آن را صواب نمی داند.
سوم؛ به نظر می رسید که عادت توهم آمیز برادران فرو نشسته و دیگر هر منتقدی را و لو خودی، به هم دستی با اجانب و دشمنان متهم نمی کنند اما به نظر می رسد، تب و تاب نزدیکی به انتخابات، خود علتی است که هر ماری را از سوراخ بیرون می کشد، حتی مار چشم بستن به حقیقت و انکار واقعیات از باب ” حب الشی یعمی و یصم” – دوستی شی دوستدارش را کر و کور می کند – که عارض بر احوالات اخوان محترم شده است. اما، ما که از قول خود به مقامات عالی رتبه نظام مطلبی منسوب نکرده ایم، تا مجبور به عذر خواهی شویم و نیز اینکه هیچ تفسیر بی جا و اشتباهی از آرای بنیانگذار انقلاب صورت نداده ایم تا دچار عذاب وجدان شویم. نصیحتی برادرانه کرده ایم، دولتی را که منتسب به جریان و آرمان های شریف اصولگرایی است. اما در این میان افکار عمومی باید پیدا کنند پرتقال فروش را!
چهارم آنکه؛ مفهوم کمک از تبادری که در افواه و السنه عمومی است، معنی تولید و تایید و تقویت می دهد. بدین معنی که چیزی و کسی را که دچار نقصان و کمبود است با کمک های بیرونی تقویت کرده و رفع کمبود می کنند. اما اینکه در قالب تاسیس اقدامی صورت بگیرد خصوصا در موضوعاتی مانند ساخت مدارس علمیه، این دیگر کمک نیست، فتح بابی جدید است با ادبیاتی شبهه ناک.
کمک به حوزه های علمیه در نهایت می تواند این باشد که مبلغی بر هزینه های کمک به مدارس علمیه افزوده و آن را در اختیار مسئولان امر قرار دهند، نه اینکه به موازات احتیاج بسیاری از حوزه های علمیه به تعمیر و ترمیم، خبر از تاسیس 30 حوزه علمیه با مبالغ میلیاردی بدهیم.
امروز و در پي خبر تابناك مشاور روحانيت رييس جمهور خود به برگشت يا تصحيح از مواضع خود پرداخته و با تاييد موضع تابناك كه وظيفه دولت فقط كمك به حوزه هاست و نه تاسيس و راه اندازي، و اين مهم از وظايف خطير شواري عالي حوزه است، گفته كه دولت به حوزه ها كمك خواهد كرد.
پنجم ؛ برادران کیهان، ادعای فضل کفایت نمی کند، چه ما بگوییم چه بیگانه، حق را بشنو و از آن حمایت کن “انظر الی ماقال، ولا تنظر الی من قال” ، مهم آنستکه از پس لرزه های اقداماتی که ممکن است عواقب و حاشیه های تلخی به همراه داشته باشند، جلوگیری به عمل آمده و تنویر افکار عمومی در جهتی که مفید و مستفید باشد صورت گیرد، حال هر که با هر سابقه هر چه می خواهد بگوید! امیدواریم در این ماه مبارک به جایی برسید که چشم دل باز کرده فارغ از حب و بغض ها و توافقات پشت پرده و یا دوستی های این سوی پرده، آن بینید که حق است، نه آنکه به مذاق شما و دوستانتان خوشتر است.
ششم ؛ دغدغه ای که خبر مذکور از برای آن به رشته تحریر در آمد، دقیقا همان مطلبی است که از زبان معلم شهید، استاد مرتضی مطهری و در تفسیر سیره مبارک حضرت امام(ره) بر انتهای خبر تابناک نقش بسته بود، اصحاب کیهان که خود را یکی از مدعیان پیروی از حضرت امام می نمایانند، خوب بود به جای کینه ورزی، قدری هم در تحشیه نقل قولی که از رهبر فقید انقلاب شده بود توسن قلم را رها می کردند نه در دوست، دشمن کردن و در نهایت دشمن شاد نمودن!
استاد شهید در کتاب پیرامون انقلاب اسلامی چنین آورده اند که؛ «اين نظريه بر اساس نظريه ديگرى است كه ايشان درباره روحانيت دارند كه روحانيت بايد مستقل بماند، همچنان كه در گذشته مستقل بوده است… حالا هم كه باز حكومت، حكومت اسلامى مىشود، با اينكه حكومت اسلامى است، ايشان [امام خمينى] معتقدند كه روحانيت بايد مستقل و به صورت مردمى مانند هميشه باقى بماند و روحانيت آميخته با دولت نشود…».
هفتم و آخر اینکه؛ کاش دوستان ناشفیق ما، تاملی در کتاب سیره نبوی استاد مطهری می نمودند تا ببینند آنچه را که امثال رسانه های مورد ادعای کیهان منتشر کرده اند ” کلمه حق یراد بها باطل ” بوده است، اما خبر و نصیحتی که در تابناک منعکس شده بود، کلمه ای بود که از ابتدا تا انتهایش مشخص و غرض و فرض های پنهان و آشکارش نیر معلوم و هویدا بود. اما غرضی که از آن بوی مرض می آید و در صدد است پر بیننده ترین رسانه خبری اینترنتی را از نظام و اهداف والای بنیانگذار آن و نیز رهنمودهای رهبر فرزانه اش جدا سازد، کمی تا قسمتی ابری و در هاله ای پر از ابهام است!
پیام برای این مطلب مسدود شده.