24.09.2008

در مجمع عمومی سازمان ملل صورت گرفت: رقابت سه نفره سران برای حمله به ایران؛ زیر نگاه سنگین احمدی‌نژاد

شهاب نیوز: این اظهارات رييس جمهور آرژانتين که تاثیر لابی اسرائیل در آن کاملاً آشکار است در حالی ایراد شد که پس از او، جرج بوش رئیس‌جمهور آمریکا و نیکلا سارکوزی رئیس‌جمهور فرانسه نیز در سخنرانی‌های خود به شدت به ایران حمله کردند. تا آن جا که می‌توان گفت مجمع عمومی سازمان ملل که آقای احمدی‌نژاد نیز در آن حاضر بود، عملاً به محلی برای حمله سران کشورهای غربی به ایران و تخریب بیشتر وجهه ایران تبدیل شد.
شهاب‌نیوز ـ عصر سه‌شنبه اندکی پیش از اتهامات شدید بوش و سارکوزی به ایران، «کريستينا فرناندز» رييس جمهور آرژانتين نیز طی نطق مغرضانه خود در مجمع عمومی سازمان ملل به تکرار اتهام دخالت تهران در انفجار مرکز یهودیان بوینس ‌آیرس پرداخت و خواستار استرداد تعدادی از مقامات جمهوری اسلامی به آرژانتین شد.

به گزارش خبرنگار شهاب‌نیوز، رييس‌جمهور آرژانتين در این نطق که به معنای نبش قبر تمام‌عیار پرونده انفجار «آمیا» است، از جمهوری اسلامی خواست تعدادی از مقامات ایرانی که برای آن‌ها از سوی اینترپل حکم «اخطار قرمز» صادر شده است را برای «محاکمه» به آرژانتین تحویل دهد! علی فلاحیان وزیر اسبق اطلاعات، محسن رضایی فرمانده اسبق سپاه، احمد وحيدی فرمانده اسبق سپاه قدس، محسن ربانی رايزن فرهنگی پيشين ايران در آرژانتين و احمدرضا اصغری، دبير سوم سفارت ایران؛ 5 نفر مزبور هستند.

فرناندز طی سخنرانی خود در حضور سران تمام کشورهای دنیا از جمله آقای احمدی‌نژاد و همچنین صدها خبرنگار و دوربین تلویزیونی گفت: من از جمهوری اسلامی ايران می‌خواهم که بر اساس قوانين بين المللی رفتار کند و درخواست قضايی آرژانتين را برای تحويل و محاکمه آن دسته از افرادی که متهم شده‌اند، بپذيرد.

این اظهارات رييس جمهور آرژانتين که تاثیر لابی اسرائیل در آن کاملاً آشکار است در حالی ایراد شد که پس از او، جرج بوش رئیس‌جمهور آمریکا ► و نیکلا سارکوزی ► رئیس‌جمهور فرانسه نیز در سخنرانی‌های خود به شدت به ایران حمله کردند. تا آن جا که مجمع عمومی سازمان ملل متحد که آقای احمدی‌نژاد نیز در آن حاضر بود، برای مقطعی عملاً به تریبون حمله سران کشورهای غربی به ایران و تخریب بیشتر وجهه جمهوری اسلامی تبدیل شد.

گفتنی است در سال 1994، انجمن «همیاری اسرائیل و آرژانتین» در بوینس‌آیرس موسوم به آمیا طی یک عملیات تروریستی سنگین مورد حمله قرار گرفت که ۸۵ کشته و حداقل ۲۰۰ مجروح بر جای گذاشت. چند وقت پس از این عملیات، آرژانتین که دارای بزرگترین اقلیت یهودی در آمریکای لاتین است تهران را رسماً متهم کرد که این عملیات را راساً طراحی کرده و آن‌را از طریق شاخه نظامی حزب‌الله لبنان به اجرا در آورده است. این پرونده فراز و نشیب بسیاری را طی کرد اما نهایتاً به آن جا رسید که دادگاه فدرال آرژانتین در نوامبر سال 2006 تهران را متهم اصلی این پرونده خواند و مجمع عمومی اینترپل نیز در آبان سال 1386 برای 5 مقام ایرانی حکم اخطار قرمز صادر کرد.

ایران هرگونه دخالت در این انفجار را رد کرده است. آرژانتین نیز تاکنون هیچ سندی برای اثبات ادعای خود و محافل اسرائیلی ارایه نکرده است. با این حال به نظر می‌رسد در شرایط کنونی که فشار جامعه جهانی بر ایران به دلیل سخنرانی‌های داغ افزایش یافته، کشورهایی چون امارات و آرژانتین نیز فرصت مناسبی پیدا کرده‌اند که برای کسب امتیاز از کشورهای غربی به جبهه متهم‌ کنندگان ایران بپیوندند.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates