از وعده رد صلاحيت تا تهديد به قتل: تهديدات هواداران دولت در مقابله با مخالفان
روز: با نزديک شدن به زمان رقابت هاي انتخابات رياست جمهوري دهم، واکنش سخنگويان جناح دولتي به رقباي احتمالي، رفته رفته لحن تندتري به خود گرفته است. در همين راستا هفته پيش، فضاي رسانه اي کشور شاهد انعکاس نمونه هاي خبرسازي از اظهارات تهديدآميز سخنگويان اين جناح عليه منتقدان بود.
در اين هفته، سايت ادوارنيوز گزارش کرد ”عبدالله نوري” – که پنجشنبه گذشته در ديدار با روزنامه نگاران ”تاثيرگذاري” را شرط کانديداتوري خود در انتخابات دانسته بود – توسط يک مداح مشهوربه نام منصور ارضي تهديد به ضرب و شتم و ترور فيزيکي شده است. منصور ارضي که از همفکران و نزديکان احمدي نژاد است، در مراسم شب بيستم ماه رمضان در مسجد ارک تهران با اشاره به طرح کانديداتوري “عبدالله نوري” در انتخابات آتي رياست جمهوري گفته بود: “از طرف من به او بگوييد اگر جان خود را دوست دارد وارد اين ميادين نشود”.
اين تهديد، در طول هفته با فضا سازي ديگر چهره هاي راست مبني بر در پيش بودن “زمستاني داغ” وجعل اخبار از سوي اصولگرايان پي گرفته شد. در همين راستا رضا سراج، فرمانده بسيج دانشجويي در ادعايي بيسابقه از بروز “تنش” در فضاي كشور در پاييز و زمستان امسال خبر داد. وي با اشاره به تحولات اخير در اردوگاه اشرف و برنامههاي گروه رجوي، در ادعايي عجيب گفت كه اين گروه تحركات جديدي داشته و بحث “قيام” در اول مهر را در ايران مطرح كردهاند.
نکته قابل توجه اين است که اين فرمانده بسيجي در ادامه سخنان خود اين تحركات را به نيروهاي دموكراسيخواه داخل كشور ربط داده و گفته است: “در انتخابات اخير جريان ادوار تحكيم و طيف علامه افراد خيلي تندتري انتخاب شدهاند تا آنجا كه بهزاد نبوي در توصيهاي به سازمان مجاهدين و حزب مشاركت از آنها خواسته تا از اينها دوري كنند چراكه ممكن است همهچيز را با خود ببرند.”
به گزارش سايت خبري البرز، وي همچنين در اظهارنظري يكي از فعالان ملي- مذهبي را متهم کرده كه گفته است: “يكي از اشكال مقاومت مدني، مقاومت مسلحانه است.”
اگر چه هنوز گروه هاي سياسي اصلاح طلب در برابر اين تهديدات، موضعي اتخاذ نكرده اند، اما در سوي مقابل، اين دست از مواضع مدت هاست با محوريت خبرگزاري فارس، به طور مرتب پي گرفته مي شود. اين خبرگزاري چندي پيش در گزارشي با عنوان “نقش رسانه ها درپازل 18 تير” به نقش روزنامه خرداد به مديرمسئولي عبدالله نوري در “ناآرامي هاي دانشگاه” پرداخت و درباره واكنش اين روزنامه به حادثه 18 تير نوشت: “سياستگذاران روزنامه خرداد در ادامه تحليلهاي خود حوادث كوي دانشگاه و تبعات بعدي آن را به گردن نيروهاي حزب اللهي مياندازند.”
خبرگزاري فارس با اشاره به اينکه “تيتر اول روزنامه پس از 18 تير روزنامه خرداد جالب توجه است، اين روزنامه در 19 تير 78 صفحه اول خود را با اين تيتر درشت به چاپ ميرساند: كوي دانشگاه تهران به خون كشيده شد” درادامه به محتواي روزنامه هاي صبح امروزو نشاط در آن زمان اشاره و اين سوال را مطرح کرده بود که: “راستي بين محورهاي رسانه هاي آمريكايي و صهيونيستي همسويي و قرابت در چه حد است؟ و اين همسويي چه پيامي در خود دارد؟”
درادامه همين مواضع که به گفته ناظران سياسي به منظور انصراف خاتمي و عبدالله نوري از ورود به انتخابات اتخاذ مي شود، ذوالنورفرمانده تيپ 84 لشكر امام صادق هم در جلسه هفتگي انصار حزبالله اظهار داشت: “محمد خاتمي، محمدرضا خاتمي و عبدالله نوري براي انتخابات رياست جمهوري هيچ روزنه و نقطه سفيدي براي شوراي نگهبان باقي نگذاشتهاند که بشود آنها را تاييد صلاحيت کرد.”
ذوالنورسپس با تاکيد بر اينکه “اگر آقاي احمدينژاد کانديدا شود هر کس ديگري که به صحنه بيايد نه خدمت به انقلاب کرده است و نه به اصولگرايي؛ چراکه دولت آقاي احمدينژاد کارهايي را شروع کرده که مصلحت و منفعت کشور ايجاب ميکند که در يک دوره چهار ساله ديگر به نتيجه برسد و آلان کار در مرحلهاي نيست که تغيير دولت داشته باشيم و مصلحت اين است که دولت عوض نشود” علت اصلي رد صلاحيت خاتمي يا عبدالله نوري را چنين تشريح کرد: “مجلس ششم بي كيفيت ترين و پرضررترين دوره مجلس در طول تاريخ انقلاب بود كه جز استحاله نظام و سلطه و چيره شدن قدرت شيطاني و خوراك تهيه كردن براي رسانه هاي دنيا و گسترده كردن فعاليت ضد انقلاب دستاورد ديگري نداشته است.”
اين اظهارات اما دراين حدواندازه باقي نمانده است. اگر سابق براين سايت اصول گراي “نوسازي ” كه نزديك به احمدي نژاد است به خانواده آيت الله خميني حمله مي كرد، اكنون فاطمه رجبي همسرسخنگوي دولت احمدي نژاد، همه نزديكان آيت الله خميني رابه دليل حمايت از اصلاح طلبان، مورد حمله قرار مي دهد.
رجبي هفته پيش با اشاره به حضور روحانيون اصلاح طلب در مراسم شب احيا در آرامگاه آيت الله خميني نوشت: “حرم امام خميني به صورت پايگاه سياسي اصلاحطلبان برانداز درآمده است !”
بدين ترتيب، هواداران دولت نه تنها يک کانديدا را به قتل و کانديداي ديگر را به رد صلاحيت تهديد مي کنند و نسبت به تحرکات “مسلحانه” منتقدان دولت هشدار مي دهند، که حتي نزديکان بنيانگذار جمهوري اسلامي را نيز پناه “براندازان” مي دانند. ايا براستي، همان طور که فرمانده بسيج دانشجويي مي گويد، “زمستاني داغ” در پيش است؟
پیام برای این مطلب مسدود شده.