روزنامه جمهوری اسلامی: تلاش آمریکا برای تاسیس لانه جاسوسی جدید در ایران؟
شهاب نیوز: تحرکات اخیر هوشنگ امیراحمدی که به ادعای او متاسفانه با حمایت مسئولان بلندپایه دولت نهم از جمله دکتر محمود احمدینژاد صورت میگیرد با واکنش شدید روزنامه جمهوری اسلامی مواجه شد.
به گزارش شهابنیوز، روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز دوشنبه خود نوشت:
با گذشت چهار روز از انتشار خبر صدور مجوز تاسیس «دفتر شورای آمریكائیان و ایرانیان» در تهران توسط دولت آمریكا هنوز هیچ عكس العملی از ناحیه مسئولان ذیربط كشورمان مشاهده نشده است. این سكوت سنگین كه علاوه بر دولتمردان شامل اصولگرایان و حامیان رسانهای دولت نیز میشود بسیار سئوال برانگیز است.
برای روشن شدن اهمیت موضوع بهتر است ابتدا خلاصهای از خبر را مرور نمائیم و سپس نكات محوری آن را مورد دقت قرار دهیم. خلاصه خبر اینست:
«هوشنگ امیر احمدی كه به «دلال سیاسی آمریكا» معروف است فعالیت خود را در تهران شروع میكند. «دولت آمریكا به انجمن غیردولتی «شورای آمریكائیان و ایرانیان» اجازه داد كه دفتری در ایران تاسیس كند. این مجوز را «دفتر كنترل داراییهای خارجی» دولت آمریكا پس از هماهنگی با وزارت خارجه و وزارت خزانه داری این كشور صادر كرده است. هوشنگ امیراحمدی ریاست این شورا را برعهده دارد كه تاكنون چندین نوبت به ایران سفر كرده است. این شورا طی بیانیهای كه در همین رابطه در وب سایتش منتشر شده میآورد: «حضور این سازمان غیردولتی در ایران به برنامههای آموزشی و مبادله دانشجویان كمك خواهد كرد. فعالیت این شورا در تهران میتواند به درك مشترك ایران و آمریكا از یكدیگر و زمینه سازی برای عادی شدن روابط دو كشور كمك كند.» این شورا میگوید با برگزاری میزگردها كنفرانسها و انتشار تحلیلی و آموزشی به ارتقای گفت وگوی ایران و آمریكا كمك خواهد كرد».
نكات محوری این خبر اینها هستند:
1ـ هوشنگ امیر احمدی همانطور كه به درستی معروف است «دلال سیاسی آمریكا» است لكن از نوع درجه چندم. اینكه مدتی است چنین شخصی با سوابق ارتباط با سیا و موساد و به تعبیر بعضی رسانههای حامی دولت ـ كه البته تا چند ماه قبل مینوشتند ـ «عامل سیا و موساد» بدون مشكل به ایران رفت و آمد میكند و مدعی حمایت و مساعدت از ناحیه بالاترین مقامات اجرائی كشور میشود و آنها نیز این ادعا را تكذیب نمی كنند اذهان عموم مردم با دریافت چنین خبری چه برداشتی میتوانند داشته باشند.
2 ـ خبرهائی نیز همزمان با انتشار خبر صدور مجوز «دفتر شورای ایرانیان و آمریكائیان» در تهران مبنی بر مشخص شدن مكانی در یكی از خیابانهای تهران برای شروع فعالیت این دفتر منتشر شده كه اگر درست باشد با توجه به سكوت مسئولان ذیربط دولتی معنای خاصی خواهد داشت.
3 ـ اگر براساس این ضرب المثل معروف قضاوت شود كه «سكوت علامت رضاست» نتیجه این میشود كه مسئولان اجرائی كشورمان با تاسیس دفتر مورد نظر آمریكا در تهران موافقند. در اینصورت معنای این موافقت این است كه دست دلالان آمریكا و ماموران سازمانهای جاسوسی «سیا» و «موساد» برای این كارها در ایران باز خواهد بود:
ـ آموزش جوانان ایرانی براساس برنامههای مورد نظر آمریكا ـ بخوانید سازمان «سیا».
ـ انتخاب افراد مورد نظر برای تحصیل به عنوان دانشجو در آمریكا و تربیت آنها براساس اراده سیاسی سازمان «سیا».
ـ كسب اطلاعات مورد نظر آمریكا به صورت رسمی و قانونی بدون برخورد با مانع.
انجام تبلیغات مورد نظر آمریكا در ایران برای تحقق اهداف «سیا» و تحت عنوان تامین درك مشترك ایران و آمریكا از یكدیگر.
5 ـ برگزاری كنفرانسها میزگردها و همایشهای ویژه با هدف ترویج اراده مورد نظر دولتمردان آمریكائی در ایران.
6 ـ انتشار تحلیلهای مورد نظر برنامه ریزان آمریكائی در میان اقشار مختلف مردم ایران به منظور نفوذ در افكار جامعه لكن تحت عنوان ظاهرپسند گفتگوی ایران و آمریكا.
7 ـ و در نهایت تلاش برای سربازگیری در داخل ایران برای تامین اهداف مورد نظر سازمان «سیا» و به نتیجه رساندن اهدافی كه در طول 30 سال گذشته آمریكا نتوانست از طریق زور فشار ارعاب و تهدیدهای سیاسی اقتصادی و نظامی به آنها دست یابد.
اینها محورهای مورد نظر «شورای آمریكائیان و ایرانیان» است كه در بیانیه آن آمده و در خبری كه در آغاز این مقاله خوانده اید با همین عبارات و یا عباراتی كه همین مفاهیم را دربردارند آمده است. در این بیانیه البته به جای سربازگیری در داخل ایران برای تامین اهداف مورد نظر سازمان «سیا» از تعبیر «زمینه سازی برای عادی شدن روابط دو كشور» استفاده شده اما اهل فن به روشنی میفهمند هدف چیست.
با توجه به این واقعیتها اكنون وقت آنست كه مسئولان اجرائی به چند سئوال اساسی پاسخ دهند:
اول آنكه چرا هیچ عكس العملی در برابر اعلام صدور مجوز تاسیس دفتر مورد نظر آمریكا در ایران كه نوعی دخالت در امور داخلی ایران است از سوی مسئولان اجرائی كشورمان نشان داده نشده است. این اقدام آمریكا اهانت به ملت ایران و نادیده گرفتن شان این ملت انقلابی است كه ماموران و جاسوسان آمریكائی را با قیام اسلامی خود از این كشور اخراج كرد. بازگشت این جاسوسان آنهم با مقدماتی كه یك دلال رسوا همچون هوشنگ امیر احمدی فراهم ساخته بدترین بی حرمتی به این ملت انقلابی است.
دوم آنكه موضع گیریهای منفعلانه در برابر آمریكا و اعلام آمادگی كامل برای گفتگو آنگونه كه در هفتههای اخیر در چند مصاحبه مشاهده شد كوتاه آمدن در برابر ام الفساد قرن و شیطان بزرگ است و هیچ توجیه منطقی ندارد. ما نیازی به گفتگو با آمریكا نداریم و اگر دولتمردان آمریكائی اصرار نمایند ما با پیش شرطهائی كه همواره از زمان امام تاكنون اعلام شده و بعد از بررسی اقدامات آمریكا درباره عمل به این شرطها این درخواست آمریكا را بررسی خواهیم كرد. موضع مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران اینست نه توسل به سیاست ملتمسانه و تدافعی. دلیل این موضع منفعلانه چیست.
سوم آنكه اصولا ورود به عرصه مذاكره و سخن گفتن از برقراری رابطه با آمریكا مختص رهبری است و دیگران در هرمقام و مسئولیت كه باشند حق ورود به این عرصه را ندارند. سیاست رهبر معظم انقلاب نیز در شرایط كنونی عدم مذاكره و عدم رابطه با آمریكاست و هیچ تغییری در این سیاست پدید نیامده است. ورود بعضی افراد به این عرصه و اعلام آمادگی برای مذاكره با آمریكا و حتی اعلام اینكه درباره پیشنهاد تاسیس دفتر حفاظت منافع آمریكا در تهران بررسی خواهیم كرد كه همگی برخلاف سیاست اعلام شده توسط رهبر معظم انقلاب است با چه مجوزی صورت میگیرد.
سكوت در برابر اعلام صدور مجوز تاسیس دفتر شورای آمریكائیان و ایرانیان در تهران توسط آمریكا یك انحراف از سیاست رسمی نظام در برابر آمریكاست. مسئولان ذیربط باید به افكار عمومی توضیح بدهند كه در برابر تلاش آمریكا برای تاسیس لانه جاسوسی جدید در تهران چرا سكوت كرده اند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.