هتاکی هواداران احمدینژاد به شاهرودی
بازتاب: مسئول یکی از تشکلهای سیاسی که از هواداران افراطی رئیسجمهور بوده و تعدادی از اعضای اصلی آن به سمتهای مهمی در دولت نهم منصوب شدهاند، طی اظهارات توهینآمیزی که در سایت منتسب به دکتر احمدینژاد منتشر شده، مسئولان و رئیس قوه قضاییه را متهم به دخالت در اختیارات دولت! و جلوگیری از افشای نام مفسدان اقتصادی کردند.
این در حالی است که رئیس جمهور به رغم وعدههای مکرر، تاکنون به جز اعلام نام دو وام گیرنده از یک بانک خصوصی، اقدامی در راستای افشای متهمان مفاسد اقتصادی نکرده و دادگاه تعدادی از مسئولان دولتی که قرار بود به اتهام دریافت مبالغ کلان رشوه به صورت علنی برگزار شود، با درخواست اکید وزیر مربوطه از قوه قضاییه، غیرعلنی برگزار شد.
دبیر کل جامعه اسلامی با بیان اینکه قوه قضائیه باید مستقل از نهادهای درون نظام و مستقل از احزاب و فرآیندهای سیاسی نظام عمل کند، یادآور شد: امروز به دلیل برخی مستندات، این استقلال وجود ندارد.
دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان افزود: قوه قضائیه باید علاوه بر رأفت در برخی از مواقع حساس، خشونت عمل داشته باشد که متاسفانه این امر به فراموشی سپرده شده است و رئیس این قوه در مورد بعضی از مسائل به طور جدی ایستادگی نمیکند.
وی با بیان اینکه عدم ثبات و سرگردانی در قوه قضائیه بیداد میکند، یادآور شد: اگر رئیس قوه قضائیه، معاونان درجه اول ایشان را در اهمال کاریها مستثنی کنیم، در لایههای پایینتر شاهد مسائلی هستیم که حتی از سیستم سلطنتی شاه بدتر خواهد بود.
ابراهیمی با اشاره به اینکه در بعضی از پروندهها و مسائل مشاهده میکنیم که قوه قضائیه حزبی و جناحی برخورد می کند، یادآور شد: خیلی از مجموعهها باید تکلیف خود را با قوه قضائیه مشخص کنند، در حالی که برخی حرفها زده میشود که به جای ایجاد امید در مردم نسبت به قوه قضائیه ایجاد ناامیدی میکند.
مسئول واحد تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان نیز در ادامه این کنفرانس با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر وظیفه دو قوه مجریه و قضاییه بر خشکانیدن ریشه مفاسد اقتصادی گفت: اگر عملکرد این دو قوه بعد از سوم خرداد را بررسی کنیم، میبینیم که جای این دو قوه در حال عوض شدن است و عملکرد قوه مجریه باید جبران عملکرد قوه قضاییه را هم بکند و حتی دیدهایم که خود آقای شاهرودی با اعمال فشار از اعلام اسامی مفسدان اقتصادی توسط رئیس جمهور ممانعت به عمل آورد.
وی افزود: متأسفانه ضعف عملکرد قوه قضاییه قوه مجریه را نیز تحت فشار قرار داده است و سستی و اهمالهای قوه قضاییه دیگر قابل تحمل نیست.
وی ظهار داشت: آقای شاهرودی خود تفکیک قوا را مخدوش کرده و دغدغه حمایت ایشان از سرمایهگذاری و سرمایه داران به جای برخورد با ناامن کنندگان عرصه فعالیتهای اقتصادی باعث خلل در تفکیک قوا شده است.
این فعال دانشجویی بیان داشت: من نتیجه تحقیقی را دیدهام که تعلل قوه قضاییه در رسیدگی به مفاسد اقتصادی باعث خروج بیش از 200 میلیارد دلار ارز از کشور شده است.
وی تأکید کرد: اگر مسئولان قوه قضاییه شخصاً از فساد مبرا بودند رسیدگی به مفاسد خیلی سهل تر بود، ولی متأسفانه مسئولان ارشد قوه قضاییه نیز امروز به فساد آلوده شدهاند و میگویند که دیگر آن قدر فساد زیاد شده است که ما به پروندههای زیر 50 میلیون تومان رسیدگی نمیکنیم.
این فعال دانشجویی ادامه داد: ابهام در ساختار و عملکرد قوه قضائیه غوغا میکند و هر روز نیز بر حجم آن افزوده میشود. شوراهای حل اختلاف اگرچه بعضا مفید واقع شدهاند اما عموم آنها رویهها و رسیدگیهای قضایی را با ابهام و موانع جدید و متعدد مواجه کرده است و در عموم این شوراها عدهای آدم بیسواد و ناآشنا با حقوق و قضا فعالیت میکنند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.