31.10.2008

معاون عمراني وزير کشور: بسياري از دانش آموزان ما در طويله درس مي‌‏خوانند

برنا نیوز: حبيب الله بوربور رئيس سابق نوسازي مدارس كشور در مراسم توديع خود که در محل جامعه‌ خيرين مدرسه‌ساز كشور برگزارشد، با نگراني و انتقاد از وضعيت نامناسب در مدارس گفت:‌‏ هم اكنون بسياري از دانش آموزان ما در طويله درس مي‌‏خوانند. با اين وضع چگونه انتظار داشته باشيم آموزش و پرورش پيشرفت کند.

به گزارش سرويس اجتماعي برنا ، معاون عمراني زيركشوربيان کرد: در حال حاضر تعداد 4ميليون دانش‌‏آموز در شيفت عصر به مدرسه مي‌‏روند و به جاي آنکه صبح ها در مدرسه باشند به آسيب هاي اجتماعي گرفتار مي شوند، اين امر زمينه را براي انحرافات دانش آموزان فراهم مي کند.

وي افزود: هر كسي بگويد ما در کشور مدرسه كافي داريم من به عقل او شك مي‌‏كنم.

امروزسازمان نوسازي با دو هزار كارمند و دو هزار ميليارد تومان اعتبار هيچ پرونده اي در دادگاه ندارد در حالي كه برخي از سازمان‌‏ها با 500 كارگر و بودجه 500 ميليون توماني به اندازه 500پرونده در دادگاه دارند.

حبيب الله بوربور ادامه داد: ما سالهاست که مدرسه کم داريم و در آينده نيز کمتر خواهد شد. در حقيقت جمعيت، تا 35 سال آينده بيشتر مي شود و وقتي جمعيت کشور دو برابر شود، جمعيت دانش آموزي نيز به 28 ميليون افزايش مي يابد.

بوربور محدوديت فضاهاي آموزشي را مانعي براي بهره‌وري دوره‌ي مناسب از اعتبارات آموزش‌و پرورش عنوان کرد.

دكتر علي‌احمدي نيز در ادامه اين نشست با تشکر و قدر داني از خدمات بوربور در آموزش و پرورش با اشاره به وجود 50 موضوع در زمينه‌ي نوسازي و مقاوم سازي مدارس که طي سفر اخير خود به خوزستان بيان کرد: با وجود نيروهاي متخصص و اعتبارات تخصيص يافته مي‌توان كارهاي بزرگي را به انجام رساند.

وي در خصوص کمبود بخاري در مدارس کشور اذعان داشت: بخاري‌هاي ارايه شده از سوي سازمان بهينه‌سازي مصرف سوخت در بعضي مناطق كشور پاسخگوي نياز نخواهند بود.

علي احمدي افزود: متاسفانه ما هنوز در کشور شاهد مدارس کپري وبدتر از آن نيز هستيم، در همين تهران مقابل دانشگاه امام صادق (ع) مدرسه اي داريم که از مدارس کپري هم بدتر است و اصلا در شأن آموزش و پرورش نيست که قطعا موارد مشابهي همچون اين موضوع در گوشه و کنار مملکت پيدا مي شود که از نظر ما پنهان است.

دكتر علي‌احمدي در ادامه‌ فعاليت مدارس كپري را مورد توجه قرار داد و با اشاره به برگزاري جشن‌ بر چيده‌شدن مدارس كپري تصريح كرد: با برگزاري اين جشن ديگر نبايد شاهد فعاليت مدارس كپري باشيم.

وي در ادامه با خطاب به مسوولان نوسازي مدارس کشور گفت: خانه معلمي در دماوند وجود دارد که همه ديوارهاي آن ترک خورده و هر لحظه امکان تخريب آن وجود دارد. بايد سعي کنيم چنين مدارسي را در اولويت قرار دهيم و با طرح ضربتي آنها را نوسازي کنيد.

وزير آموزش‌و پرورش خواستار توجه جدي به مقاوم سازي مدارس داراي ضريب فرسودگي بالا شد و تاكيد كرد: بايد مقاوم سازي مدارسي كه داراي درجه‌ي خطر بالا هستند در اولويت قرار گيرد.

وزير آموزش‌وپرورش نوآوري در شيوه‌هاي نوسازي و مقاوم سازي مدارس را امري ضروري دانست و بيان کرد: روش‌هاي جديد را علاوه بر روش‌هاي موجود مطالعه و بررسي كنيم و در صورت مفيد بودن جايگزين مي کنيم.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates