02.11.2008

بازهم داستان ازاله بکارت دولت فواحش

اعتماد: معاون احمدي نژاد مجلس را متهم به سناريوسازي عليه دولت کرد

ابعاد تازه بحران کردان

گروه سياسي؛ فصل جديد کتاب «علي کردان» با بالا گرفتن مناقشه دولتي ها و مجلسي ها آغاز شد تا دردسرهاي آقاي وزير اين بار بر سر چک هاي پنج ميليوني ادامه پيدا کند. روز گذشته و در حالي که تنها سه روز به استيضاح وزير کشور دولت نهم باقي مانده بود، دو مناظره مکتوب اما رسانه يي، پرداخت چک هاي پنج ميليون توماني دولت به نمايندگان و استيضاح کردان را وارد فاز جديدي کرد. مناظره مکتوب و شديداللحن علي کردان و حسين شريعتمداري از سويي و نامه نگاري هاي تند و تيز معاون پارلماني احمدي نژاد و يکي از نمايندگان افشاکننده پرداخت هاي پنج ميليوني دولت زواياي ديگري از ماجراي چک هاي دولت به نمايندگان مجلس هشتم را آشکار کرد.در اين ميان يکي از نمايندگان پروپاقرص حامي دولت که نقش پررنگي در چينش کابينه احمدي نژاد در مرداد 84 داشت، با انتشار يادداشتي در وبلاگش ابعاد ديگري از قضيه را روشن کرد تا حامي دولت اين بار به حمايت از مجلسي ها برخيزد. همزمان با اين قضايا يکي از نمايندگان از اعمال فشار بر نمايندگان امضاکننده استيضاح کردان خبر داد. به گفته وي برخي از اين نمايندگان ناچار شده اند با خاموش کردن موبايل به اين تماس ها واکنش نشان دهند. اگرچه مواضع تند دولتمردان و بهارستان نشينان چندان دور از انتظار نبود اما کمتر کسي گمان مي برد معاون سابق کردان لب به سخن بگشايد. عليرضا افشار که چند هفته پيش با حکم وزير کشور از ساختمان بلند خيابان فاطمي با سکوت خداحافظي کرد، ديروز اعلام کرد براي تاييد نکردن وزير کشور در جلسه توديعش حرفي نزده است. به اين ترتيب ماجراي کردان با دو مناظره ديروز، وبلاگ نويسي نماينده حامي دولت و افشاگري افشار بعد تازه يي به خود گرفت.

اتهام نامه معاون احمدي نژاد

ماجراي مناظره هاي ديروز از آنجا آغاز شد که محمدرضا رحيمي معاون حقوقي و امور مجلس احمدي نژاد که از سوي برخي نمايندگان مجلس، کارگردان پرداخت هاي پنج ميليون توماني دولت به نمايندگان توصيف شده دست به قلم برد و به يکي از نمايندگاني که براي نخستين بار قضيه چک هاي دولت را رسانه يي کرد، نامه نوشت؛ نامه يي که به جاي آنکه براي عوض حيدرپور نماينده شهرضا ارسال شود به صورت سرگشاده در سايت ها و منابع خبري مختلف منتشر شد.رحيمي در اين نامه با رد گفته هاي حيدرپور، وي را به «سناريوسازي» عليه دولت متهم کرد. معاون احمدي نژاد چک پنج ميليوني دولت به حيدرپور را پاسخ به درخواست وي براي تعمير مساجد حوزه انتخابيه حيدرپور توصيف کرد و با تکذيب هر ارتباطي ميان پنج ميليون اهدايي دولت و پس گرفتن استيضاح کردان خطاب به نماينده شهرضا نوشت؛ «جنابعالي در تاريخ 9/7/1387 طي نامه يي به معاونت حقوقي و امور مجلس رياست جمهوري تقاضاي 10 ميليون تومان وجه نقد براي کمک به مساجد حوزه انتخابيه خود کرديد که معاونت مذکور تقاضاي شما را در تاريخ 15/7/1387 به منظور تصميم مقتضي به معاونت اجرايي رئيس جمهوري منعکس کرد و نهايتاً با پنج ميليون تومان کمک مالي موافقت شد و وجه مذکور طي چکي در ساعت 11 روز چهارشنبه 8/8/1387 از سوي يکي از مسوولان مالي معاونت اجرايي در قبال اخذ رسيد تحويل جنابعالي شد.اين در حالي است که جنابعالي قبل از امضاي رسيد مذکور، در ساعت 30/9 صبح انصراف خود را از استيضاح وزير محترم کشور اعلام و برگه آن را که کاملاً متفاوت با رسيد چک مورد اشاره مي باشد در اختيار دفتر ويژه دولت قرار داده بوديد که جناب حجت الاسلام والمسلمين مسعودپور معاونت حقوقي مجلس شاهد و ناظر برگه انصراف شما بوده است.»رحيمي افزود؛ «متاسفانه بعد از افشاي انصراف شما از استيضاح و اطلاع تعدادي از نمايندگان مجلس، تحت تاثير اعتراض آنها قرار گرفته و يکباره شاهد سناريوي عجيب و مشمئزکننده عليه روابط دولت و مجلس بوديم و شما ادعا کرديد که فريب مديريت دفتر ويژه دولت در مجلس را خورده ايد و اين در حالي است که يکي از مواردي که همواره شما و دوستان تان عليه وزير کشور بيان مي کنيد، علت فريب خوردن وي در اعتماد به فردي در جريان اخذ مدرک دکتراي افتخاري است و حال شما خود مدعي فريب خوردن شده ايد.»

تهديد نماينده افشاگر

انتشار نامه معاون احمدي نژاد واکنش نماينده شهرضا را به دنبال داشت. حيدرپور طي تماس تلفني با يکي از خبرگزاري ها نه تنها اتهامات مطرح شده در نامه رحيمي را به شدت رد کرد بلکه با لحن تندتري به احمدي نژاد توصيه کرد روز استيضاح از وزير کشورش دفاع نکند چرا که در اين صورت نه تنها مجلس به اظهارات رئيس جمهور گوش نخواهد داد بلکه رئيس دولت نهم در صورت حمايت از کردان در صحن علني مجلس آراي اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوري را از دست خواهد داد. اما به گزارش فارس نماينده شهرضا مطالب مطرح شده در نامه معاون احمدي نژاد را «کذب» خوانده و با انتقاد از رسانه يي شدن آن توضيحاتي را ارائه کرد. حيدرپور داستان درخواست کمک مالي براي مساجد حوزه انتخابيه اش را اينچنين روايت کرد؛ «ما درخواست کرده بوديم براي تعمير مساجد حوزه انتخابيه کمکي به ما شود، اين درست است، اما آقاي رحيمي در نامه شان نوشتند که شما چک مربوطه را روز چهارشنبه 8 آبان در ساعت 11 دريافت کرده ايد و رسيد داده ايد، در حالي که آن چک را من روز سه شنبه گرفتم و اصلاً روز چهارشنبه چنين اقدامي انجام نشده و من روز سه شنبه ساعت 45/13 براي گرفتن چک مراجعه کردم.» حيدرپور افزود؛ «در نامه آقاي رحيمي آمده است که شما ساعت30/9 انصراف خود را از استيضاح وزير کشور اعلام و برگه آن را که کاملاً متفاوت با برگه رسيد چک بود، در اختيار دفتر دولت قرار داديد و آقاي مسعود پور معاون حقوقي دفتر دولت در مجلس شاهد اين موضوع بوده است که اين موضوع هم کاملاً دروغ است و آقاي مسعودپور شاهد قضيه نبوده، بلکه بعد از آنکه بنده روز سه شنبه ساعت 45/13 به دفتر دولت در مجلس رفتم، آقاي مسعودپور ساعت 55/13 دقيقه به دفتر دولت رفته و اصلاً خبر نداشت که ما چه مي گوييم.» وي تصريح کرد؛ «چون بنده با آقاي مسعودپور از قديم دوستي و رفاقتي دارم، اگر چنانچه ايشان چنين حرفي زده باشد، حيف که چنين دوستي داشته باشيم. در عين حال آقاي مسعودپور به بنده گفت که شما از امضاي استيضاح نمي خواهيد انصراف بدهيد که بنده پاسخ دادم «هيهات من الذله». آقاي کردان مساله اش به حدي است و موضوع ايشان آنقدر براي کشور حياتي است که عبارت«هيهات من الذله» و يک جمله ديگر که جا ندارد اينجا بيان کنم را در پاسخ به آقاي مسعودپور گفتم و از دفتر دولت روز سه شنبه ساعت 14 براي رفتن به صحن علني مجلس خارج شدم.» وي با اشاره به بخش ديگر نامه رحيمي گفت؛ بنده دقيقاً آن برگه ها را خواندم و امضا کردم؛ وقتي آقاي عباسي نامه رسيد و نامه انصراف از استيضاح را به من داد، اين دو نامه را روي هم گذاشته بود و عباسي کسي است که او را آدم ضعيفي مي دانم. او وقتي آن دو برگه را به من داد، متوجه شدم برگه دوم برگه انصراف از استيضاح است، اما آن را مطرح نکردم و امضا کردم تا ببينم برخورد دوستان ما در دفتر دولت در مجلس به چه صورت است و پنج دقيقه پس از امضا کردن آن نامه به آقاي عباسي مراجعه کردم و از وي خواستم برگه رسيد را به من بدهد. اين نماينده مجلس خاطرنشان کرد؛ آقاي عباسي ضعيف است و فکر مي کنم در اين مسير هم ضعيف کشي خواهد شد و شايد آنقدر عدالت و انصاف وجود نداشته باشد که با ريشه فتنه برخورد شود. در اين ميان عباسي ضرر کرد، عباسي گريه کرد و خطاب به من با اشاره به جانباز بودن خود گفت «مرا ببخش». من هم خطاب به عباسي گفتم که او را بخشيدم و اصلاً نمي خواهم موضوع شما را مطرح کنم.

استيضاح با 200 راي

حيدرپور خطاب به احمدي نژاد رئيس جمهور اظهار داشت؛ اگر شما با آقاي کردان برخورد کرده و او را از کار برکنار کرديد، به قول دوستان فعال در عرصه کامپيوتر پنج ميليون راي براي انتخابات آينده «سيو» مي کنيد و چنانچه روز سه شنبه بخواهيد از ايشان دفاع کنيد، ديگر شما در واقع بر شاخ نشسته ايد و بن مي بريد. وي تاکيد کرد؛ اگر آقاي احمدي نژاد خودش آقاي کردان را برکنار نکند، بداند که روز سه شنبه در مجلس کسي به دفاع ايشان گوش نمي دهد و دفاع آقاي احمدي نژاد از کردان مساوي با از بين بردن ميليون ها راي براي دولت اصولگرا و آقاي احمدي نژاد خواهد بود.به گزارش ايسنا حيدرپور افزود؛ تاکنون کسي امضايش را از طرح استيضاح وزير کشور پس نگرفته است و طبق پيش بيني هاي انجام شده، استيضاح علي کردان در جلسه علني روز سه شنبه هفته جاري، بيش از 200 راي خواهد آورد.

روايت نماينده حامي دولت از روز درگيري

اگرچه محمدرضا رحيمي و عوض حيدرپور انتقادات مشابهي را عليه هم مطرح کرده و هر دو نفر يکديگر را به «دروغگويي» متهم کرده بودند اما انتشار يادداشتي از يکي از نمايندگان حامي دولت صحت اظهارات نماينده شهرضا را تاييد کرد.حميد رسايي با نوشتن يادداشتي تحت عنوان «روز چهارشنبه در مجلس چه گذشت» اتهامات مطرح شده عليه نماينده دولت را تاييد کرد. رسايي نوشت؛ «صبح روز چهارشنبه در صحن علني مجلس شوراي اسلامي خبري را شنيدم که نه تنها مرا به تعجب واداشت بلکه وقاحت اين اقدام زشت آنقدر زياد بود که نتوانستم بي تفاوت باشم. ماجرا از اين قرار بود که آقاي حيدرپور وقتي به دفتر دولت براي امضاي رسيد دريافت چک هاي پنج ميليوني کمک به مساجد حوزه انتخابيه مراجعه کرده بود، به عنوان رسيد در دو برگه از او امضا گرفته شده بود، در حالي که مضمون يکي از اين برگه ها نامه انصراف امضاکننده از استيضاح خطاب به آقاي لاريجاني بوده است، اصل قضيه را از نماينده شهرضا جويا شدم و پس از شنيدن ماجرا درخواست کردم نسخه يي از رسيد را جهت پيگيري قصه از فرد خاطي و رسيدن به ريشه اين اقدام در اختيارم قرار دهد. در اين بين برخي از نمايندگان مطلع، راهکار تعجب آور ديگري را در برابر آقاي حيدرپور قرار مي دادند از جمله آقاي لاريجاني که از وي خواسته بود اين موضوع را از پشت تريبون مجلس تذکر دهد و با خبرنگاران هم مصاحبه کند، از پيشنهاد ايشان متعجب شدم چرا که طرح موضوع به اين شکل همه را متهم مي کرد. از آقاي حيدرپور خواستم نسبت به تصميمش تجديد نظر کند به ويژه که مطمئن بودم شخص رئيس جمهور از اين اقدام و حتي پرداخت چک هاي پنج ميليوني در اين مکان و زمان هيچ اطلاعي ندارد. دوستاني مثل دکتر نجابت هم نظر مرا تاييد کردند و به جاي تذکر عمومي خواستند در پيگيري قصه به من کمک شود.در اين بين با آقاي شيخ الاسلام مسوول دفتر رئيس جمهور تماس گرفتم و شکي که داشتم به يقين تبديل شد. دکتر احمدي نژاد از توزيع چک ها در اين محل و در اين ايام اطلاعي نداشت. آقاي شيخ الاسلام از من خواست براي اطلاع از حواشي اين داستان به ويژه نحوه جلب امضاي انصراف، موضوع را ريشه يابي کنم. به همين منظور به دفتر دولت رفتم تا از آقاي عباسي که چک ها را پرداخته و امضاها را جلب کرده بود، در اين باره سوال کنم. در بين راه آقاي زارعي را ديدم و از ايشان خواستم مراقب شيطنت هاي داخل صحن مجلس باشد… وقتي آقاي حيدرپور و فتحي پور را با آقاي عباسي روبه رو کرديم متوجه برخي تناقض گويي ها شديم. اين در حالي بود که عباسي يک بار سخن آنها را انکار و وقتي عصبانيت آنها را مي ديد با ترس و لرز از آنها عذرخواهي مي کرد، همين رفتار وي مرا به اين نتيجه رساند که آقاي فتحي پور و حيدرپور درست مي گفتند.در اين بين آقاي زارعي که از رفتار زشت اين فرد عصباني شده بود، با تندي خطاب به او گفت که چرا آبروي نظام را مي بري، چرا با آبروي دولت بازي مي کني، چرا به همه ما در مجلس و دولت لطمه مي زني… و در برابر، آقاي عباسي از اينکه جانباز است و مدافع خون شهدا، سخن مي گفت و البته باز در برابر ادعاهاي دو نماينده تناقض گويي مي کرد، آقاي زارعي خطاب به او گفت که ساکت شو و با اين کار مفتضح دم از خانواده شهدا و جانبازان نزن که مي زنم توي دهانت و عباسي گفت اگر راحت مي شوي بزن و در اين هنگام هم آقاي زارعي با دست به صورت اين فرد زد ولي نه به شکلي که برخي به بزرگنمايي آن پرداخته اند و ادعاي پاره شدن پرده گوش او را کرده اند…

انتقاد از دفاع بيجا

حميد رسايي همچنين در گفت وگو با ايسنا با انتقاد از محتواي نامه معاونت حقوقي و پارلماني رئيس جمهور در توضيح نحوه پرداخت کمک پنج ميليون توماني جهت مساجد به برخي نمايندگان امضاکننده طرح استيضاح وزير کشور تصريح کرد؛ به دنبال آن هستم که حضوري خدمت رئيس جمهور مستندات اين ماجرا را ارائه دهم. اين نماينده اصولگراي مجلس افزود؛ متاسفانه نامه يي که منتشر شده، برخلاف واقعيت است و من از نگارش اين نامه بسيار تعجب کرده ام چرا که اين نامه با واقعيت هاي موجود تطبيق نمي کند و حداقل ايشان بايد منتظر مي ماند تا نتيجه بررسي دفتر بازرسي دفتر رياست جمهوري مشخص مي شد. نماينده تهران تاکيد کرد؛ موضوع پرداخت اين پنج ميليون تومان در اين شرايط قابل دفاع نيست و اين اشتباه و خطايي است که انجام شده و بايد با مسببان اصلي اين خطا برخورد شود. رسايي نامه رحيمي درباره حواشي پرداخت کمک پنج ميليون توماني به نمايندگان را «دفاع بيجا» توصيف کرد و گفت؛ انتقاد ايشان از دو نماينده نيز هرچند درخصوص عدم قرائت برگه و امضاي آن، انتقاد واردي است اما اين مساله قبح کاري را که انجام شده، از بين نمي برد و انتقاد بي موردي است و ماجرا به اين شکلي که عنوان مي کنند، نيست و مستندات و صحبت هاي آقاي عباسي نيز نشان مي دهد ادعاي آن دو نماينده ادعاي درستي بوده است.

تکذيبيه کردان براي کيهان

جدا از جدال لفظي نماينده دولت و نمايندگان مجلس روز گذشته علي کردان تکذيبيه يي را براي روزنامه کيهان ارسال و به مقاله اخير حسين شريعتمداري اعتراض کرد؛ تکذيبيه يي که به نوشته شريعتمداري حاوي «فحاشي و اهانت به نويسنده يادداشت» بود. وزير کشور در اين جوابيه شريعتمداري را به «توهم» متهم کرد و با اشاره به يادداشت روز شنبه شريعتمداري نوشت؛ «در آن متن موهوم و مملو از حدس و گمان هاي مختلف و متضاد (که البته از ترفندهاي نگارشي جنابعالي است) مدعي شده ايد «آقاي عباسي مديرکل پارلماني دولت، تحت مسووليت آقاي رحيمي معاون پارلماني رئيس جمهور قرار دارد. بنابراين در حالت اول؛ احتمال هماهنگي وي با آقاي رحيمي قوت فراواني دارد. از سوي ديگر، آقاي رحيمي از دوستان نزديک آقاي کردان و از همفکران و همراهان اوست. بنابراين احتمال هماهنگي آقاي کردان و آقاي رحيمي در اين ماجرا دور از ذهن نيست که شواهدي نيز بر آن دلالت مي کند.» ابتدا اين سوال را از جنابعالي دارم که براساس کدام مشي اصولگرايانه و در کدام قاموس ارزشمدارانه شما اين اجازه را همواره براي خود قائل هستيد که پيش از بررسي در ماهيت اخباري که کسب مي کنيد و تحقيق در صحت و سقم اخباري که به دست مي آوريد راساً و در مقام يک فردي که از همه امور مطلع است و هيچ نقصي در اطلاعات و تحليل هاي وي نيست، از مکاني که متعلق به بيت المال مسلمين است براي مقاصد و نيات و اوهام خود بهره برداري مي کنيد.»

ابراز بي اطلاعي وزير کشور از چک هاي پنج ميليوني

کردان سپس با ابراز بي اطلاعي از چک هاي پرداختي دولت به نمايندگان نوشت؛ «اصولاً اينجانب از هيچ يک از حدس و گمانه زني هاي شما اطلاعي نداشتم و اتفاقي که روز چهارشنبه نيز رخ داد موضوعي است که ارتباطي به بنده پيدا نمي کند و من از رسانه ها در جريان آن قرار گرفتم و همچنين بررسي هاي اينجانب نشان مي دهد که موضوع دادن چک پنج ميليون توماني به نمايندگان براي ساخت و تعمير مساجد، بنا به درخواست تعدادي از نمايندگان در ماه مبارک رمضان از آقاي رئيس جمهور مي باشد و اهداي اين کمک از بعد از ماه مبارک در جريان بوده و ارتباطي به استيضاح اينجانب ندارد.»کردان در پايان اين نامه اعلام کرده است با آمادگي کامل براي دفاع در روز استيضاح در مجلس در پيشگاه نمايندگان حاضر خواهد شد و به بيان حقايقي خواهد پرداخت.

«ذخيره شب انتخابات»

روزنامه کيهان اگرچه متن نامه کردان را چاپ کرد اما حسين شريعتمداري در پايان اين نامه در توضيحي از سويي تلويحاً وزير کشور را به افشاگري درباره قرارداد کرسنت تهديد کرد و از سويي از کردان به عنوان «ذخيره شب انتخابات اصولگرايان» ياد کرد.شريعتمداري نوشت؛ «جناب کردان به سابقه درخشان 30 سال خدمت خود اشاره کرده اند که ضمن احترام به اين خدمت 30ساله عرض مي کنيم سخن ما درباره خدمت دوماهه اخير حضرتعالي است که چندان درخشان نيست.»وي افزود؛ «نمايندگان استيضاح کننده از اصلي ترين نمايندگان طرفدار دولت هستند وگرنه نمايندگان مخالف دولت که آشکارا از شما حمايت مي کنند و به خاطر برخي از اقدامات نسنجيده جنابعالي از شما با عنوان «ذخيره شب انتخابات» براي تخريب جبهه اصولگرايان ياد مي کنند،

آخر قصه کردان

به اين ترتيب داستان وزير کشور هر روز با ابعاد جديدي دنبال مي شود. اگرچه پرونده حضور يا عدم حضور کردان در کابينه بسته مي شود اما به عقيده ناظران احتمالاً تبعات اين مساله در انتخابات دامنگير احمدي نژاد خواهد شد.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates