رکورددار جهاني اختراع انواع سيمان: طرحم در آلمان بهره برداري و در ايران هنوز آزمايش ميشود
برنا نیوز: مخترع “سيمان بازيافتي ” که براي اولين بار طرحش در جهان به ثبت رسيده و دارنده مدال طلاي مسابقات انجمن بين المللي مخترعان در آمريکا گفت: در حال حاضر اين طرح در کشور آلمان بهره برداري مي شود در حالي که در ايران هنوز در حال طي کردن مراحل آزمايش است.
“محمد هادي بهبودي” جوان برگزيده استان گلستان در بخش مخترعين و مبتکرين جشنواره علي اکبر(ع)، در گفتگو با خبرنگار باشگاه جواني برنا، در خصوص اختراعات مختلفي که در چند سال اخير به ثبت رسانده است، گفت: در حال حاضر موفق به ثبت چهار اختراع خود در ايران، سوئيس و آمريکا شدهام.
بهبودي در ارتباط با اختراع “سيمان بازيافتي ” که براي اولين بار در جهان به ثبت رسيده، گفت: اين سيمان از پسماندهاي مواد صنعتي موجود در کارخانه هاي صنعتي، بدست مي آيد و با ترکيب مواد ديگر براي ساخت و ساز ساختمان ها استفاده مي شود.
وي در ادامه تصريح کرد: در حال حاضر اين طرح در کشور آلمان بهره برداري مي شود در حالي که در ايران هنوز در حال طي کردن مراحل آزمايش است.
وي در ادامه اظهار کرد: تصميم دارم يک مجتمع تجاري ساخته و در آن از سيمان اختراعي خود استفاده کرده تا از اين طريق از طرح خود در ايران استفاده کنم.
اين مخترع و مبتکر در ادامه درباره مزيت کاربرد اين سيمان در ساخت و سازها گفت: اين سيمان به علت ترکيبي که دارد نسبت به سيمان هاي ديگر از مقاومت بيشتري برخوردار است. استفاده از اين سيمان در ساخت و ساز ساختمان ها موجب جلوگيري از تخريب ساختمان در اثر وقوع حوادث طبيعي مانند سيل و زلزله مي شود.
اين مخترع جوان گلستاني که با کامل کردن اختراع سيمان بازيافتي موفق به کسب مدال طلا در مسابقات بين المللي ابداعات و اختراعات در کشور سوئيس شده در ادامه به دو نمونه ديگر از اختراعات خود که در زمينه توليد سيمان از مواد نانو است اشاره کرد و گفت: اين طرح موجب مستحکم شدن پايه هاي اصلي بتوني ساختمان مي شود و ساختمان را در برابر عوامل طبيعي مانند زلزله و سيل مقاوم مي کند.
بهبودي در اشاره به يکي ديگر از اختراعات خود گفت: اختراعم در زمينه توليد ” بتن شفاف” بيشتر جنبه تزئيني دارد و براي زيبايي نماي ساختمان از آن استفاده مي شود.
وي در ادامه تصريح کرد: براي کامل کردن اين طرح مدت زيادي وقت صرف کردم اما متاسفانه استقبال چنداني از سوي موسسات صورت نگرفت و هنوز موفق به ثبت اين طرح در کشور نشدم.
بهبودي که در مسابقات انجمن بين المللي مخترعان در آمريکا، سال 2007 و 2008، موفق به کسب مقام اول شده است، افزود: در اين مسابقه موفق به دريافت مقام اول و شکست رکورد در اختراع سيمان هاي مختلف در جهان شدم و يک مدال طلا در اين زمينه کسب کردم.
وي هدف از برگزاري اين مسابقات در زمينه توليد سيمان به صورت هاي مختلف را کشف استعدادها و روش هاي جديد براي مقاوم سازي ساختمان و توليد بتن و سيمان هاي خاص که موجب تحکيم ساختمان ها در برابر زلزله و سيل ميشوند، دانست.
اين مخترع و مبتکر در ادامه درباره مشکلاتي که در زمينه تکميل و به ثبت رساندن اختراع خود داشته است، گفت: حمايت نکردن سازمانهايي مانند شهرداري و استانداري و کمبود هزينه از جمله مشکلاتي هستند که نه تنها براي من بلکه براي بيشتر مخترعين و مبتکرين وجود دارد.
وي در خاتمه درباره عدم اهميت سازمان ها به طرح و ايده هاي که از جانب مخترعان جوان داده تصريح کرد: موسسات از طرحي که به آنها داده مي شود استقبال نمي کنند و به پژوهشگر به عنوان کسي که مي تواند آن ها را در پيشبرد بسياري از کارها جلو ببرد نگاه نمي کنند. بيشتر موسسات مي خواهند بعد از اين که طرح به مرحله نهايي رسيد آن را مورد آزمايش قرار مي دهند در نتيجه اگر خروجي کارکرد دستگا و يا طرح اختراع شده همان چيزي شد که انها در ذهن خود دارند از آن استفاده مي کنند. در غير اين صورت حاضر به پذيرش هيچگونه ريسکي نيستند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.