09.11.2008

تهدیدات همزمان رسانه های امنیتی علیه دانشجویان؛ سایت سرتیپ دکتر(!) محسن رضایی هم سناریونویس شد

خبرنامه امیرکبیر: سایت تابناک وابسته به پاسدار سرتیپ دکتر (!) محسن رضایی که سعی می کند خود را سایتی دارای مواضع متعادل و بی طرف نشان دهد و هر از گاهی نیز خود را منتقد دولت عنوان می کند، روز گذشته در اقدامی مشکوک و با اتخاذ ادبیاتی درست مشابه روزنامه کیهان به تخریب دفتر تحکیم وحدت و اتهام زنی به فعالین آن پرداخت.

تابناک در خبر خود بدون ذکر منبع استناد خود دفتر تحکیم وحدت را به “تحرکات افراطی برای به انحراف کشاندن حرکت‌های دانشجویی و غایئله آفرینی در دانشگاه‌ها” ، “انجام سخنرانی‌هایی علیه نظام و عقاید دینی” و “پرداختن به موضوع قومیت‌ها برای تحریک‌ برخی اقوام ” متهم کرد. همچنین در این خبر اعضای تحکیم به “ملاقات با یک عضو پناهنده و فراری خود” متهم شده اند که با توجه به حضور تمامی اعضای تحکیم در داخل کشور انتشار این خبر، خنده دار به نظر میرسد و نشانه توسل سایت تابناک به انواع اتهامات دروغ و اخبار کذب برای پرونده سازی علیه جنبش دانشجویی است.

به گزارش خبرنامه امیرکبیر برخی از اعضای تشکلی که به نام “کانون اندیشه دانشجویان مسلمان” هم اکنون در دانشگاه پلی تکنیک حضور دارند، روابط آشکار و پنهان بسیاری با گردانندگان سایت “تابناک” دارند و حضور مشترک اعضای این تشکل در جلسه مشترک با بسیج، ریاست دانشگاه، نماینده نهاد و تاکید آنها بر “جلوگیری از سوء استفاده برخی دانشجویان به منظور تشنج در دانشگاه در آستانه آذر ماه” کاملآ مشابه با نوع خبر پراکنی تابناک و البته کیهان می باشد.

لازم به ذکر است اعضای تشکل های وابسته به حاکمیت مانند بسیج، طیف امنیتی-بسیجی انجمن جعلی و کانون اندیشه (در پلی تکنیک) و تشکل هایی چون جامعه اسلامی و انجمن اسلامی به اصطلاح مستقل (در سایر دانشگاه ها) همواره تلاش کرده اند با صرف منابع مالی فراوان و در سایه حمایت های ریاست دانشگاه و نهادهای امنیتی و با استفاده از خلآ تشکل های قانونی منتقد، برای خود وجهه ای میان دانشجویان بیابند که تا به حال در این امر با شکست کامل مواجه شده اند. یکی از مهمترین نمودهای این شکست حضور پر تعداد و با شکوه گروه های مختلف دانشجویان در مراسم ۱۶ آذر هر سال دفتر تحکیم وحدت است.

به نظر می رسد در سال پایانی دولت نهم و همزمان با کاهش فزاینده اقتدار دولت و حاکمیت، نهادهای امنیتی، تشکل های اقتدار گرا و رسانه های وابسته به آنها دست به دست هم داده اند تا این بار از نمودار شدن شکست مفتضحانه ترویج اندیشه خویش جلوگیری کنند.

این خبرپراکنی سایت تابناک همزمان با انتشار مطالب و خبرهایی در روزنامه کیهان و خبرگزاری ایرنا و ایسنا نشان از اقدام نیروهای امنیتی برای حمله به فعالین دانشجویی دارد. روز گذشته همچنین خبرگزاری های ایرنا و ایسنا و روزنامه کیهان با چاپ مطالبی به خبرپراکنی علیه دانشجویان و دفتر تحکیم وحدت و تلاش برای رسمیت بخشیدن به طیف بسیجی-امنیتی تحت عنوان “طیف شیراز دفتر تحیکم وحدت” پرداختند. سایت رجانیوز نیز مطالب منتشر شده علیه دانشجویان در دیگر سایت ها و در روزنامه کیهان را در سایت خود انعکاس داد.

روز جمعه گذشته نیز با فراخوانی میراحمدی نماینده نهاد رهبری در دانشگاه امیرکبیر، مدیران دانشگاه و نمایندگان بسیج و کانون اندیشه و شماری از دانشجویان وابسته به نهادهای امنیتی و مدیریتی در جلسه به دور هم گرد آمدند تا در حالی که کمتر از ۱ ماه به ۱۶ آذر ماه باقی مانده است به تبادل دیدگاه ها و هماهنگی های لازم در مورد ۱۶ آذر بپردازند.

در همین زمینه:

خبرپراکنی ایرنا، ایسنا و کیهان برای رسمیت بخشیدن به طیف امینتی تحت عنوان تحکیم وحدت
نشست مشترک مدیران دانشگاه پلی تکنیک و تشکل های وابسته برای برنامه ریزی سرکوب گسترده جنبش دانشجویی در آذر ماه

خبر تابناک:
نزديک شدن به روز دانشجو
فعاليت‌هاي فرصت طلبانه براي تشنج در دانشگاه‌ها
قضيه كوي دانشگاه و حوادث بعد از آن مي‌توانست نقطه پرش براي ايران باشد. اگر در آن موقعيت سياستمداران با دعوت به سكوت، آن هم به بهانه اين كه دشمن پشت دروازه‌هاي ايران است، اين حركت را به انحراف و شكست نمي‌كشاندند، در حال حاضر مسلما وضع ما متفاوت با آنچه هست، مي‌بود.

همزمان با نزديک شدن به شانزدهم آذر روز دانشجو، تحرکات بسياري در ميان برخي گروه‌هاي داخلي افراطي براي به انحراف کشاندن حرکت‌هاي دانشجويي و غايئله آفريني در دانشگاه‌ها به چشم مي‌خورد.

به گزارش خبرنگار «تابناک» در همين زمينه، چندي پيش يک عضو بلندپايه گروهك ملي ـ مذهبي‏ در نشستي بيان داشته است: همان طور كه گفتم، انتخابات هم در اين وضعيت بي‌معناست. از اصلاح‌طلبان بايد پرسيد، هنگامي كه وزارت كشور در اختيار شما بود، اين گونه شد؛ اينك چگونه مي‌خواهيد سلامت انتخابات را تضمين كنيد؟

وی با اشاره به اينكه حوادث كوي دانشگاه بايد تكرار شود، افزود: قضيه كوي دانشگاه و حوادث بعد از آن مي‌توانست نقطه پرش براي ايران باشد. مردم به محض اين كه بفهمند كه دانشگاه يك قدم برداشته، آنها 20 قدم بر مي‌دارند؛ چرا كه دانشجو در ايران تقدس خاصي دارد. اگر در آن موقعيت سياستمداران محبوب دانشجويان، اعم از اصلاح طلب يا اپوزسيون، با دعوت به سكوت، آن هم به بهانه اين كه دشمن پشت دروازه‌هاي ايران است، اين حركت را به انحراف و شكست نمي‌كشاندند، در حال حاضر مسلما وضع ما متفاوت با آنچه هست، مي‌بود.

همچنین از سوی دیگر، گروهي از اعضاي «ت» به تازگي با يک عضو پناهنده و فراري خود ديداري داشته و در اين ديدار، پروژه عبور از مذهب و نظام را مطرح و بر آن تأکيد کرده‌اند، به گونه‌اي که اين جريان افراطي با طرح اين ادعا كه بايد تابستان سردي كه گذشت، به زمستان گرم تبديل شود، اظهار داشته‌اند که برنامه‌هايي را براي ماه‌هاي آتي تدارك ديده‌اند.

گفتني است، بنا بر اظهارات منابع آگاه و نتيجه موضعگيري‌هاي اخير اعضاي گروه‌ها و تشکل‌هاي افراطي اينچنيني در روزهاي مانده به شانزدهم آذر، برگزاري تجمعات دانشجويي در محافل عمومي و انجام سخنراني‌هايي عليه نظام و عقايد ديني و اعتراضات هماهنگ و سازماندهي شده به عملكرد دولت و برخي اركان نظام، از جمله برنامه‌هايي است كه در كنار پرداختن به موضوع قوميت‌ها براي تحريك‌ برخي اقوام در دانشگاه‌هاي تهران پيگيري مي‌شود.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates