حملات تند روزنامههاي حامي احمدينژاد به لاريجاني و هاشمي
پیک ایران: امروز: برگزاري همايش 30 سال قانونگذاري و غيبت احمدينژاد در اين مراسم، در برخي روزنامههاي ديروز انعكاس داشت. روزنامههاي حامي احمدينژاد پس از سكوت روز گذشته، در شماره امروز خود در اقدامي هماهنگ حملات تند خود را متوجه لاريجاني ميزبان اين همايش و هاشمي رفسنجاني سخنران مراسم كردهاند.
ايران، روزنامه ارگان دولت به انتقاد برخي نمايندگان از برپايي اين همايش اشاره كرد و نوشت: برنامهريزي همايش 30 ساله قانونگذاري و نظارت كه با دعوت از برخي عناصر ملي – مذهبي برگزار شد انتقاد تعدادي از نمايندگان را در پي داشت.
در ادامه نظرات كوچكزاده، آجورلو، سروري و اسماعيلي، نمايندگان حامي احمدينژاد منعكس شده است.
اين روزنامه همچنين در يادداشتي به شدت از سخنان هاشمي رفسنجاني انتقاد كرد و نوشت: سخنان هاشمى رفسنجانى در مراسم گراميداشت سى امين سال قانونگذارى، بلافاصله با استقبال برخى رسانه هاى بيگانه مواجه شد.
وى پريروز در همايش ۳۰ سال قانونگذارى و نظارت در مجلس شوراى اسلامى در بخشى از سخنان خود اظهار داشت: «بعيد است مردم ضد انقلاب شوند، اما اگر احساس كنند رأيشان در سرنوشت شان بى اثر است و متوليانى پيدا مى شوند كه رأى آن ها را هر جور كه مى خواهند، مى خوانند، آن گاه دلسرد مى شوند.» به نظر مى رسد آقاى هاشمى رفسنجانى در اين سخنان كه با استقبال رسانه هاى بيگانه و ضد انقلاب نيز روبرو شده به گونه اى بى سابقه و تلويحى قصد دارد با زير سؤال بردن مطلق سلامت اجراى انتخابات، هرگونه نتيجه غير مطلوب در انتخابات آتى را مصادره به مطلوب كند. اين تاكتيك سياسى اگرچه ممكن است خوراك رسانه اى خوبى براى هجمات سياسى ياران آقاى هاشمى عليه دولت و در آستانه انتخابات باشد و از اين جهت فوايد جناحى و گروهى قابل توجهى براى ايشان فراهم كند، اما در مقابل هزينه بسيار سنگين آن مشخص است كه از جيب مشروعيت نظام پرداخت خواهد شد. بر اساس انديشه مردم سالارى دينى كه نظام جمهورى اسلامى ايران بر پايه آن بنيان نهاده شده است، نظرمردم در تعيين ساختار، سياست ها و حتى عوامل اداره امور كشور كاملاً تأثيرگذار است.
وطن امروز، روزنامه حامي احمدينژاد نيز اين موضوع را در سرمقاله خود مورد توجه قرار داد.اين روزنامه نوشت: هر چند در ابتدا گمان بر اين بود كه ايده دولت وحدت ملي زاييده سياستورزي علياكبر ناطق نوري، بازنده بزرگ انتخابات رياستجمهوري هفتم است اما نمايش سهشنبه مجلس و يكجانشيني هاشمي رفسنجاني با سنتيهاي راست و چپ گواه آن دارد كه اراده تدارك نمايشي از مصداقهاي اين ايده با صحنه گرداني مجلس، خارج از قدرت و توانايي اوست.
اظهارات هاشمي رفسنجاني در همايش سهشنبه مجلس مبني بر آنچه وي ضرورت وحدت گروههاي سياسي خواند، هرچند با برخي پيامهاي ريز و درشت همراه بود اما شفافيت تمايل وي به ايجاد يك صفكشي جديد در مناسبت سياسي كشور نيز از نظرها پنهان نماند. هاشمي 76 ساله اينك گروهها و افرادي را به سوي خود ميخواند كه فصل مشترك همه آنها مخالفت با انديشگي سياسي احمدينژاد است.
اعتماد نيز متن اعتراض ايرنا عليه لاريجاني را منعكس كرد و نوشت: خبرگزاري رسمي دولت (ايرنا) روز گذشته در يادداشتي اقدام علي لاريجاني رئيس مجلس هشتم براي دعوت از تمام نمايندگان هشت دوره مجلس را مورد انتقاد شديد قرار داد و با اشاره به خرج پنج ميليارد ريالي اين همايش که بر بودجه کشور تحميل شده «مردم» را غايبان اصلي اين همايش ناميده و سوال کرده اين خرج ها چه نسبتي با روح «قانونگذاري» دارد.
خبرگزاري رسمي دولت همايش لاريجاني را اقدامي در جهت ايده «دولت وحدت ملي» وي دانسته است.
پیام برای این مطلب مسدود شده.