احمدينژاد، خاكريز جلوي رهبر: يک ميليون حقوق دارم، وضعم هم خوب است
روز: در شبي که قرار بود “كابينه احمدينژاد در بوته نقد” دانشجويان دانشگاه امام صادق قرار بگيرد، غلامحسين الهام در سخناني به دفاع از دولت، خود، همسرش فاطمه رجبي و برنامه هاي اقتصادي دولت پرداخت. الهام در اين نشست احمدي نژاد را “خاکريزي در جلو رهبري” توصيف کرد که “ديگر فشارها” بر اوست.
حرف زدن عليه خدا
دوشنبه شب بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق، ميزبان غلامحسين الهام، سخنگوي دولت و وزير دادگستري بود تا نشست “كابينه احمدينژاد در بوته نقد دانشجويي” رابرگزار کند.
در اين مراسم الهام ابتدا ضمن سخناني به حمايت از احمدي نژاد پرداخت و با بيان اين سوال كه “در دوران اصلاحات فشارها بر رهبري چقدر بود؟”، گفت: “بالاتر از رهبري بحث به اسلام و سيدالشهدا هم رسيد. ميگفتند ميتوان عليه خدا هم حرف زد. امروز احمدينژاد مثل خاكريزي در جلو رهبري قرار گرفته است و ديگر فشارها بر نظام نيست منتها احمدينژاد سمبلي شده كه باز هم به نظر من وي هدف نيست و هدف، انقلاب است كه بايد به آن توجه كنيم. ايشان هميشه گفته ما خودمان را خرج رهبري ميكنيم و نبايد رهبري را خرج خودمان كنيم و خودمان براي رهبري هزينه ميشويم. آقاي احمدينژاد كجا آبروي رهبري را خرج كرده؛ حرفش هميشه اين است كه ما بايد سنگر رهبري باشيم. الان برخي دنبال اين بحث هستند كه سراغ رهبري بروند. خود آقا فرمودند كه شما{احمدينژاد} را ميزنند ولي انقلاب، هدف است.”
الهام همچنين در بخش ديگر سخنانش با بيان اينکه “مافياي نفتي، با وجود احمدينژاد احساس ناامني ميكند “، افزود: ”اگر بحث مبارزه با مافيا ادامه نداشت اين همه اعتراض به دولت نبود و برخي از اعتراضات كه در مورد آن در سطح جامعه صورت گرفت به دليل اين بود كه پا روي دم مافيا گذاشته شده بود. مبارزه با مافياي نفتي كار مداوم و فراگيري را ميطلبد. امروز در مجموعه مافياي نفتي، با وجود آقاي احمدينژاد احساس ناامني وجود دارد.”
سخنگوي دولت در حالي به موضوع مافياي نفتي اشاره کرد که به تازگي صادق محصولي به کابينه پيوسته است. نمايندگان مجلس محصولي را متهم کرده اند که در دهه هفتاد امتياز انحصاري “سوآپ” نفت را در اختيار داشته است.
وزير دادگستري دولت نهم در ادامه با تاکيد بر اينکه “يك عدهاي دارند فتنه ميكنند؛ همان كساني كه شوراي رهبري را در مقابل رهبري مطرح ميكنند”، اظهار داشت: “راجع به مرجعيت در زمان انتخابات، استنباط اين بود كه موضع آقاي مكارم شيرازي و صافي گلپايگاني به آقاي احمدينژاد نزديك بوده است و امروز همگان ميخواهند وجهه آقاي احمدينژاد را در نزد اين دو تخريب كنند. آقاي احمدينژاد بيشترين ديدارها را در اين دولت با مراجع داشته است و بايد گفت كه اين مراجع نسبت به فضاي موجود اعتماد دارند كه نظراتشان را اعلام ميكنند و اگر اينگونه نبود ما شاهد اظهارنظرهاي ايشان در برخي موارد نبوديم.”
الهام سپس بدن اشاره به جغلي بودن مدرك عوض علي كردان، گفت: “احمدينژاد نه از مدرك كردان حرف زده و نه از آن حمايت كرده و نه به آن اعتبار داده و احمدي نژاد مدارك خريداري شده را كاغذ پاره ميداند و درواقع بايد گفت كه مدركگرايي ارزشي ندارد و طبق گفته شهيد بهشتي مدرك كاشف از صلاحيت است نه صلاحيت.”
وزير دولت احمدي نژاد با گفتن اين جمله که “به احمدينژاد رحم كنيد”، به دانشجويان يادآور شد: “البته شما هم يك مقدار بايد به آقاي احمدينژاد رحم كنيد. شدت فعاليتهاي ايشان به گونهاي است كه زماني رهبري كار بعد از ساعت 9 يا 10 شب را به ايشان حرام كرده بودند.”
سخنگوي دولت “مهمترين ركن پيروزي احمدينژاد” را وجود صداقت در گفتههاي وي عنوان کرد ولي با گفتن اين جمله که “نبايد از رييسجمهور توقع عصمت و عدم اشتباه داشته باشيم”، تصريح کرد: “نبايد از رييسجمهور توقع عصمت و عدم اشتباه داشته باشيم؛ زيرا ميتواند يك فردي كه برگزيدهي شماست اشتباه هم بكند. آقاي احمدينژاد را بايد بر اساس اصل صحت تحليل كنيم.”
الهام در سخنراني دوشنبه شب خود به شعار احمدي نژاد در مورد “آوردن پول نفت بر سر سفره مردم” نيز صحبت کرد، اما البته اين بار با معنايي متفاوت: “پول نفت بايد صرف سرمايهگذاري و زيرساخت شود و شما در اين خصوص حجم هزينههاي عمراني دولت را با دولتهاي قبل و هم چنين خرج اعتبارات جاري دولت با هزينههاي عمراني آن مقايسه كنيد.”
دفاع از چند شغلي بودن
البته جلسه دوشنبه شب فقط به دفاع از احمدي نژاد ختم نشد و غلامحسين الهام بخشي قابل توجهي از سخنانش را به دفاع از خود اختصاص داد. در اين جلسه دانشجويي به پيامکي اشاره کرد که در زمان نتايج بد تيم ملي شايع شده بود که ”رئيسجمهور قلعهنوعي را از سمت سرمربي تيم ملي بركنار كرده و ميخواهد الهام را به عنوان سرمربي جديد منصوب كند”. همچنين دانشجوي ديگري گفت: “لطفا تجربيات خود را به ما منتقل كنيد كه چطور با وجود اين مشاغل متعدد به كارهاي خود ميرسيد”.
الهام که در ماه هاي اخير بارها مورد اين سوالات قرار گرفته در پاسخ به دانشجويان گفت: “تمام مشاغل كليدي كه دارم را با راي سه قوه گرفتهام و اگر هم اشكالي دارد، اشكال آن متوجه سه قوه است و آيا اگر من از شوراي نگهبان بروم يك جوان بيكار جاي من مينشيند؟ در مورد اين شغل هم دو قوه به آن راي دادهاند و شما از آنها بخواهيد كه اين كار را نكنند. در مورد وزارت دادگستري هم بايد گفت رييس قوه قضاييه من را به رييسجمهور و رييسجمهور هم به مجلس معرفي كردند و مجلس هم به بنده راي داد و در واقع آنها با هم به اين امر راي دادند و اين امر ارتباطي به من ندارد و اگر هم من اين مسووليت را نميپذيرفتم آيا اين فرار از مسووليت نميشد؟ و در واقع از نظر تعريفهاي حقوقي هيچ كدام از اينها شغل محسوب نمي شود غير از وزارت دادگستري. ”
الهام در ادامه حضورش در جمع دانشجويان دانشگاه امام صادق در پاسخ به اين پرسش كه “چرا در مبارزه با مفاسد اقتصادي خلاء قانوني داريم؟” و همچنين در خصوص نيازهاي مالي قوه قضاييه و چند شغله بودنش گفت: “درباره وزارت دادگستري بحثهاي مهم و جدي وجود دارد؛ بالاخص در اين ده سال اخير اتفاقاتي افتاد كه وزارت دادگستري از حيز وجود، ساقط شد كه احياي مجدد ظرفيت آن بايد در چارچوب وزارت دادگستري باشد.”
از فاطمه رجبي تا اوباما
بخش ديگر سخنان الهام در مورد همسرش فاطمه رجبي بود. او با تاکيد بر اينکه “حرفهاي خانم رجبي اتهام ندارد”، يادآور شد: “همسرم رانت و امتياز خاصي ندارد”.
او همچنين با اشاره به نقش فاطمه رجبي در منزل، پيشنهاد کرد “اگر همسر من وزير اقتصاد شود، وضع همه شما خوب مي شود.”
در بخش ديگري، سخنگوي دولت در در جواب اين سوال كه “آيا نامه آقاي احمدينژاد به باراك اوباما حركتي نادرست نبوده است و از آن نزديكي به كسي كه نماينده تفكر صهيونيسم است برداشت نميشود؟”، گفت: “آقاي احمدينژاد در محو صهيونيسم آنقدر شفاف صحبت كردند كه مباني آنان را زير سوال برد كه به نظر من اگر روز قدس ما در خيل تظاهركنندگان حاضر نبوديم، ولي ماموريتمان را در اين خصوص در آن روز به انجام رسانديم. از نامه آقاي احمدينژاد به اوباما نزديكي احمدينژاد به فردي كه نماينده صهيونيسم است برداشت نميشود. اين نامه تنها يك كلمه تبريك داشت و مبانياش تفاوتي با ديگر نامهها نداشت و بايد گفت كه اين نامه يك تاكتيك سياسي بود براي تخريب فضايي كه جمهوري اسلامي ايران را ستيزهگر ميپنداشت. اوباما عددي نيست كه نظام ما به وي نيازي داشته باشد و اين نامه حركتي بود در جهت استفاده از شرايط پيش آمده در فضاي بينالمللي در جهت نزديكي فضاي جهاني به صلح و سازش. ”
پیام برای این مطلب مسدود شده.